sevildiğini anlamak

elifc0637

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2021
18
15
38
25
Birinin sizi gerçekten sevdiğini nasıl anlarsınız? Kendinden önce sizi düşünüyorsa mı? Kavga etmekten kaçıyorsa, hep alttan alıyorsa mi? Yoksa fiziksel bir şey mi? Nasıl anlaşılır?

Sevgi hissedilir bir şeydir bazen şüphe duydudur bazen inandırır asıl soru sen neden bu soruyu sorma gereği duydun

Ben sana şöyle söyleyim, sevilmediğimi bana olan saygısızlık özensizlikten çaba göstermemekten anlamıştım, sevildiğimi de sanırım bunlar olsaydı hissederdim.
Bir insan sana karşı yapıcı ise, bir şeyleri halletmenin yollarını arıyorsa, kusurların olabileceğini biliyor anlayışlı oluyorsa, senin kötü hissedeceğin şeyleri tekrarlamıyorsa sana karşı bi sevgisi vardır, ha bunları yapıp başka şeyleri eksik oladabilir bilmiyorum, herkesin sevgi göstergesi farklıdır kimisi çok baskındır mücadelecidir kimisi çok çekingen suskundur.. sevgiyi herkes farklı gösterir ama bir sevgi varsa emin ol bir şeye yansır, onu hissedersin..
Sevgi konusunda yanılmış biri olarak söylüyorum, sevgi şüpheyle bir arada da durmaz, seven kişiyle aranda inanılmaz bir bağ oluşur güvendirir, seni rahat ve özel hissettirir.

İlişki-duygu anketi konusu olmuş, size dert olan nedir, onu anlatsanız?

İlişkiniz mi var, karakter olarak nasıl biri, sevildiğinizi hissedemediğiniz davranışları nedir? Vs.
Olay vardır alttan alınır, olay vardır fedakarlık gösteremeyeceği türden bencil bir taleple karşılaşmıştır, olay vardır kötü-birikmiş bir anına denk gelir, tartışma çıkabilir.

Her şey havada böyle; somut bir şeyler verin de yorumlayalım.

Birinin sizi gerçekten sevdiğini nasıl anlarsınız? Kendinden önce sizi düşünüyorsa mı? Kavga etmekten kaçıyorsa, hep alttan alıyorsa mi? Yoksa fiziksel bir şey mi? Nasıl anlaşılır?
Kavga etmek her zaman sevgi eksikliği değildir. İnsanlar sevmediğiyle kavga etme gereği duymaz. Ya da sevmediği birinin herşeyi gözüne batabilir. Önemli olan ilişkide kavga sebepleri ve üsluptur. İnsan sevdiği için hep alttan almayarak ödün vermemesi de sevgi eksikliği değildir. Yine burda sebepler önemli. Takınılan tavırlar önemli. Seviyorum diye herşeyi alttan almak gerekmiyor yani. Önemli olan boyutunu dozunu ayarlayabilmek.

Kendinden önce karşındakini düşünmek demeyelim de hem kendini hem karşındaki düşünürek ortak yol izlemek daha sağlıklıdır. Çünkü sadece sevdiğim adamı mutlu edecek diye yapacağım ödün beni mutsuz edecekse bi anlamı yoktur. Ve bi süre sonra insanı yorup Ve yine sağlıksız bi ilişki çıkacaktır. Pes edildiği zaman da ya çok değiştin olursun ya da çok değişti olur.

Kısacası nasıl bi insan olduğun ve nasıl bi insanla birliktelik yaşayacağın beni seviyor mu demekten daha önce gelir. Bozuk ilişkilere bakarsak herkes birbirini başta seviyordu oysa. Demek ki kim olduğun kimi sevdiğin daha önce gelmeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin yazdıklarınızı sadece kavgadan kaçınan insanlar da yapar. Mesel ben benim için çok da değerli olmayan insanları alttan alırım, naparlarsa yapsınlar kafasında, tartışıp kavga edip enerjimi sarf etmem öylelerine

Eşimse Bakışlarından Bakışlar yalan söylemez.Yakın çevre ise arkadaş vs seninle yarış halinde değilse,seninle gülüp seninle ağlıyorsa benim için yeterli sebeptir

Hislerle alakalı birşey aslında. Sevdiğini bana olan saygısından anlardım. Birde herkese karşı aynı olmamasından. Mesela normalde hiç gezmeyi sevmez kimseyle gitmez ama sizinle gezer. Ya da hiçbir kuvvet onu ekmek almaya gönderemez ama evlenmiştir karısı için gider. Bir de ilgiden ve kıyamamaktan anlarım. Sizi seviyorsa mutlaka merak eder. Karaktere göre değişir ama diyelim ki tek başınıza yolculuğa çıkıcaksınız. Arayıp sorması gerek merak etmeli.

asşımda somut bir şey yok, öylesine sormuştum bi tanımı anlaşılırı var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…