Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hissedilir bişey. öylemi böylemi diyerek anlatılan bişey değil.Birinin sizi gerçekten sevdiğini nasıl anlarsınız? Kendinden önce sizi düşünüyorsa mı? Kavga etmekten kaçıyorsa, hep alttan alıyorsa mi? Yoksa fiziksel bir şey mi? Nasıl anlaşılır?
Kavga etmek her zaman sevgi eksikliği değildir. İnsanlar sevmediğiyle kavga etme gereği duymaz. Ya da sevmediği birinin herşeyi gözüne batabilir. Önemli olan ilişkide kavga sebepleri ve üsluptur. İnsan sevdiği için hep alttan almayarak ödün vermemesi de sevgi eksikliği değildir. Yine burda sebepler önemli. Takınılan tavırlar önemli. Seviyorum diye herşeyi alttan almak gerekmiyor yani. Önemli olan boyutunu dozunu ayarlayabilmek.Birinin sizi gerçekten sevdiğini nasıl anlarsınız? Kendinden önce sizi düşünüyorsa mı? Kavga etmekten kaçıyorsa, hep alttan alıyorsa mi? Yoksa fiziksel bir şey mi? Nasıl anlaşılır?
Eşimse BakışlarındanBirinin sizi gerçekten sevdiğini nasıl anlarsınız? Kendinden önce sizi düşünüyorsa mı? Kavga etmekten kaçıyorsa, hep alttan alıyorsa mi? Yoksa fiziksel bir şey mi? Nasıl anlaşılır?
Hislerle alakalı birşey aslında. Sevdiğini bana olan saygısından anlardım. Birde herkese karşı aynı olmamasından. Mesela normalde hiç gezmeyi sevmez kimseyle gitmez ama sizinle gezer. Ya da hiçbir kuvvet onu ekmek almaya gönderemez ama evlenmiştir karısı için gider. Bir de ilgiden ve kıyamamaktan anlarım. Sizi seviyorsa mutlaka merak eder. Karaktere göre değişir ama diyelim ki tek başınıza yolculuğa çıkıcaksınız. Arayıp sorması gerek merak etmeli.Birinin sizi gerçekten sevdiğini nasıl anlarsınız? Kendinden önce sizi düşünüyorsa mı? Kavga etmekten kaçıyorsa, hep alttan alıyorsa mi? Yoksa fiziksel bir şey mi? Nasıl anlaşılır?
nSevgi hissedilir bir şeydir bazen şüphe duydudur bazen inandırır asıl soru sen neden bu soruyu sorma gereği duydun
asşımda somut bir şey yok, öylesine sormuştum bi tanımı anlaşılırı var mı diyeİlişki-duygu anketi konusu olmuş, size dert olan nedir, onu anlatsanız?
İlişkiniz mi var, karakter olarak nasıl biri, sevildiğinizi hissedemediğiniz davranışları nedir? Vs.
Olay vardır alttan alınır, olay vardır fedakarlık gösteremeyeceği türden bencil bir taleple karşılaşmıştır, olay vardır kötü-birikmiş bir anına denk gelir, tartışma çıkabilir.
Her şey havada böyle; somut bir şeyler verin de yorumlayalım.