- 6 Mayıs 2024
- 346
- 57
- 13
Günaydın herkese, bu banka muhabbetinden sonra yalanladı ve bana iftira atıyorsun dedi. Ben de iftira atmadığımı zaten çoğunlukla bunu yaptığını ve tekrar amacını sordum, kavga ettik. Her kavgamızda iletişimsizlik vardı. Aynı şekil oldu ben de annemlere geçtim kafamı dinlemek üzere. Ya aslında o kadar anlatacağım şey var ki. Ama ben bir o kadar değersiz ve sevgisiz hissediyorum ki. Eve kendisi bıraktı, ya bir kere de ki sanem gel konuşalım oldurmaya bakalım. Yok. Ben diyorum sen böyle böyle dedin, o diyor sen böyle böyle dedin. Kendisi hiç bir şey olmamış gibi davranıyor ama ben gerçekten sıkıldım. Boşanacağımı dahi söyledim, bir şey demedi. Hep boşanmaya çalışıyorsun benden diyor. Aslında sarılsa ve özür dilerim yapmadım ama bir öncekiler için kusura bakma dese, tamam. Bir de ailenle paranı yersin diyor. Ya cidden çıldırıcammmmmm, annemlere girdiğim an öyle bir yük kalktı ki üzerimden. Mis gibiydim. Annemler memleketteydi. Duşumu aldım, filmimi izledim. Yemeğimi yedim. Onlada yapıyorduk ama aynı tadı vermediğine eminim.
Ben ne yapacağım, sevilmek bu değil. Biliyorum. Öncesinde de bu şekilde değildi. Değiştirmek istemiyorum ama bu şekilde de devam edemiyorum.
Ben ne yapacağım, sevilmek bu değil. Biliyorum. Öncesinde de bu şekilde değildi. Değiştirmek istemiyorum ama bu şekilde de devam edemiyorum.