Sevilmek bu değil

Sanemxxk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
346
57
13
Günaydın herkese, bu banka muhabbetinden sonra yalanladı ve bana iftira atıyorsun dedi. Ben de iftira atmadığımı zaten çoğunlukla bunu yaptığını ve tekrar amacını sordum, kavga ettik. Her kavgamızda iletişimsizlik vardı. Aynı şekil oldu ben de annemlere geçtim kafamı dinlemek üzere. Ya aslında o kadar anlatacağım şey var ki. Ama ben bir o kadar değersiz ve sevgisiz hissediyorum ki. Eve kendisi bıraktı, ya bir kere de ki sanem gel konuşalım oldurmaya bakalım. Yok. Ben diyorum sen böyle böyle dedin, o diyor sen böyle böyle dedin. Kendisi hiç bir şey olmamış gibi davranıyor ama ben gerçekten sıkıldım. Boşanacağımı dahi söyledim, bir şey demedi. Hep boşanmaya çalışıyorsun benden diyor. Aslında sarılsa ve özür dilerim yapmadım ama bir öncekiler için kusura bakma dese, tamam. Bir de ailenle paranı yersin diyor. Ya cidden çıldırıcammmmmm, annemlere girdiğim an öyle bir yük kalktı ki üzerimden. Mis gibiydim. Annemler memleketteydi. Duşumu aldım, filmimi izledim. Yemeğimi yedim. Onlada yapıyorduk ama aynı tadı vermediğine eminim.

Ben ne yapacağım, sevilmek bu değil. Biliyorum. Öncesinde de bu şekilde değildi. Değiştirmek istemiyorum ama bu şekilde de devam edemiyorum.

Boşanma lafı öyle sürekli ağza alınmamalı. Anladığım kadarıyla hemen boşanalım diyorsun. Benim boşadığım pislik de her şeye boşanalım derdi. Çünkü yapamam sanardı. Neyse ben bir kere dedim ve boşadım onu. Sizin evlilik eninde sonunda biter. Çünkü o eve boşanma lafı girmiş. Biraz olgun olun derim. Bir sarılmasıyla inanıp barışacaksanız ev terkedilmez boşanalım denilmez

Erkekler bizim gibi düşünmüyor benim eşimde hiçbir kavgada alttan almadı öpüp sarılmadı haksızda olsa haklıda olsa. O yüzden şöyle yapsa böyle olmazdı cümlelerini boşuna kurmayın yapmayan yapmıyor. Bu durumda barışan eninde sonunda ben oluyorum ancak bundan gocunmuyorum çünkü beni sevdiğini biliyorum ancak size bu duyguyu eşiniz çok yansitamamis demekki

Boşanma lafı öyle sürekli ağza alınmamalı. Anladığım kadarıyla hemen boşanalım diyorsun. Benim boşadığım pislik de her şeye boşanalım derdi. Çünkü yapamam sanardı. Neyse ben bir kere dedim ve boşadım onu. Sizin evlilik eninde sonunda biter. Çünkü o eve boşanma lafı girmiş. Biraz olgun olun derim. Bir sarılmasıyla inanıp barışacaksanız ev terkedilmez boşanalım denilmez
Haklısınız ama benim yakındığım bu değildi, beni sevip kollaması. Ben bu yüzden hırçın davranıyorum ki; Senin hayatında birisi var lafı beni tamamen bitirdi.

Erkekler bizim gibi düşünmüyor benim eşimde hiçbir kavgada alttan almadı öpüp sarılmadı haksızda olsa haklıda olsa. O yüzden şöyle yapsa böyle olmazdı cümlelerini boşuna kurmayın yapmayan yapmıyor. Bu durumda barışan eninde sonunda ben oluyorum ancak bundan gocunmuyorum çünkü beni sevdiğini biliyorum ancak size bu duyguyu eşiniz çok yansitamamis demekki
Aramızda 10 yaş var, oda bunun bilincinde. Ben biraz daha bebeksi sevilmek istiyorum sanırım.

Aramızda 10 yaş var, oda bunun bilincinde. Ben biraz daha bebeksi sevilmek istiyorum sanırım.
Ben ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Sinir krizi geçirdiğimde, bana bitti mi diye sordu, evet dedim. Dönüş yok mu dedi, yok dedim. Yüzüğünü çıkartıp arkadaşlarıyla oynamaya gitti.

Neden şunu demiyor; O akşam gerçekten kendimi mahvetmiştim her yerimi neredeyse kazımıştım. Hayatım şuan ikimizde iyi değiliz o yüzden biraz soluklanalım konuşalım. Ben de buradayım, yanındayım. Sağlıklı kararlar verelim. Benim ağzımdan da bu çıktı ama o anın bilinciyle yaptım, eminim ki sen de bunu öyle söyledin.

O diyor ki e sen öyle dedin ben ne yapayım daha, e sen yanlış laf söyleyebiliyorsun, senin aklına gelmiyor mu benim o anki sinirle bunları yapabileceğim.

Haklısınız ama benim yakındığım bu değildi, beni sevip kollaması. Ben bu yüzden hırçın davranıyorum ki; Senin hayatında birisi var lafı beni tamamen bitirdi.
Kaç yaşındasın? 11 yaşındaki oğlum bile kollanmak istemez. Evlilik 2 yetişkin bireyin sevgi ve saygıyla birarada yaşaması demek. Siz de saygı yok sevgi de yok sanırım. Karısına hayatında birinin olduğunu söylemek ve birşey yapmamak kava.lık değil mi? İnanamıyorum böyle evliliklerin olmasına.

Kaç yaşındasın? 11 yaşındaki oğlum bile kollanmak istemez. Evlilik 2 yetişkin bireyin sevgi ve saygıyla birarada yaşaması demek. Siz de saygı yok sevgi de yok sanırım. Karısına hayatında birinin olduğunu ima etmek ve birşey yapmamak kava.lık değil mi? İnanamıyorum böyle evliliklerin olmasına.
Kollanmak derken beni oradan al buraya götür demiyorum, abartmayın sizde yani. Anlamak istediğimi çok iyi anladınız.
22-32

Kollanmak derken beni oradan al buraya götür demiyorum, abartmayın sizde yani. Anlamak istediğimi çok iyi anladınız.
22-32
Evet anladım anlatmak istediğini. 22 yaşındaki gencecik bir kızın 32 yaşındaki herifle evlenmesi zaten baştan hata. Seni ciddiye almıyor belliki. Bu kafayla işin zor. Kimse kimseyi kollamak zorunda değil. Beklentilerini değiştir. Saygı ve sevgi olmalı gerisi boş.

Eşiniz aşırı özgüvensiz aşırı paranoyak davranıyordu geçenki konumuzu okuduğumda bunu hissettim bence paranoyak ve özgüvensiz insanları ben çok sevdiğini düşünmüyorum ayrıca yaş farkınız çok fazlaymış bu yüzden üzerinde tahakküm kurmaya çalışıyor büyük bir ihtimalle parayı başkalarıyla yediğini düşünüyor Bir de ailenle birlikte parayı yersin demesi çok çirkin leş bir adam para para para para diyen adamdan hayır gelmez

Eşiniz aşırı özgüvensiz aşırı paranoyak davranıyordu geçenki konumuzu okuduğumda bunu hissettim bence paranoyak ve özgüvensiz insanları ben çok sevdiğini düşünmüyorum ayrıca yaş farkınız çok fazlaymış bu yüzden üzerinde tahakküm kurmaya çalışıyor büyük bir ihtimalle parayı başkalarıyla yediğini düşünüyor Bir de ailenle birlikte parayı yersin demesi çok çirkin leş bir adam para para para para diyen adamdan hayır gelmez
Oda tam tersi bana para para sen diyorsun diyor, ya bakın geçenlerde benim hesabıma babamdan kaynaklı bir bloke geldi. Ona attım maaşımı. Kira günü geldi çattı, ödedin mi dedim yok nasıl ödeyeyim dedi. Nasıl yani dedim maaşımdan hadi 5k biz harcadık, ben de sanıyorum 10 k halen var, kredisini ödemiş e dedim bana neden söylemedin. Unuttum diyor, e benim kredilerim diyorum? senin ki az zaten diyor. Yani bu konudan kavga ettik ben zaten elimden geleni veriyor, niye kullansın ki söylese de acelesi varsa eğer öde derdim.

Back
X