Sevilmek istiyorum

Kızlar sevgi istiyorum başka bir şey değil. Şu an otururken yanımda bana bakan biri. Ama sevgiyle, şevkatle. Çok mu şey istiyorum. Hayatım boyunca hiç sevilmedim ben ya. Walla çok üzülüyorum. Etrafımda mutlu insanları görünce çok kötü oluyorum. Onlardan ne eksiğim vardı diye düşünüyorum. Bugün duygusallık günüm. Çok yalnızım ben ya.
Negatif düşünceyi birakin

Buradaki arkadaşlar tripsiz nazsiz ya daa gerçekten değer görerek bir ilişki tadamamis sanıyorum çünkü sevilmek öyle büyük bir nimet ki ne müzik çikolata ne gezme tozma dolduramiyor yerini ergenliğe ilk adım atisimizdan itibaren başlıyor kkarsi cins çekimi ve ihtiyacı ve bunu başka şeylerle otelemek öyle zor ki.. ben 25 yasima dek elim erkek eline değmeden geldim ve hayattaki herşeyi deneyimledim paramı kazandım gezdim tozdum kariyer kurslarına katildim ama birşey hep eksikti.. evliyim şu an ve ruhum gönlüm doydu o hep birşey eksik hissi şükür ki yok oldu saclarinin oksanmasi tatlı iltifatlar ilgi ve cinsel doyum bunları bekarligimin hiçbir hazzina degisemem şu an Allah elimden almasın .. siz de size değer veren birilerine şans verin benim eşim çok yakışıklı değildi ama beni öyle sevdi ki şu an dünyanın en karizmatik erkeği .. kalbiniz ilk önce atmasa da karaktere fırsat verin tanıyın tanışın derim

Herkesin hayatinda boyle düşündüğü zamanlar olmuştur üzülmeyin.Ben sizi sevgi yolluyorum😘😘😘.Umarım başlangıç olur

Sadece hayal et;
bundan 10 yıl sonra evlisin,
istediğin eve sahipsin.
İyi bir işin var. Tatildesin.
Çocukların uyuyor.
Sen ve eşin oturmuş sohbet ediyorsunuz. Dışarıda kar yağıyor ve yarın cumartesi. Yaşadığın tüm zorlukları hatırlıyorsun.
Hepsi bugün içindi; ve sen başardın.

alıntıdır . Belki seni biraz olsun rahatlatır ☺🥰
Güzel bir yazı ama benim artık inancım yok böyle şeylere. Hayal dahi kuramıyorum. Umut mu onu da çoktan yitirdim. Bu konu için değil genel olarak söyledim. Konu benim değil ama görünce yazmak istedim.

Güzel bir yazı ama benim artık inancım yok böyle şeylere. Hayal dahi kuramıyorum. Umut mu onu da çoktan yitirdim. Bu konu için değil genel olarak söyledim. Konu benim değil ama görünce yazmak istedim.
Bende de aynı umutsuzluk var. Bir de artık hevesim de gitti sanki. Yani hem istiyorum bir yuvam olsun, çocuklarım olsun. Hem de buna gücüm yok. Yıpranmış hissediyorum kendimi ve yalnız.

Kızlar sevgi istiyorum başka bir şey değil. Şu an otururken yanımda bana bakan biri. Ama sevgiyle, şevkatle. Çok mu şey istiyorum. Hayatım boyunca hiç sevilmedim ben ya. Walla çok üzülüyorum. Etrafımda mutlu insanları görünce çok kötü oluyorum. Onlardan ne eksiğim vardı diye düşünüyorum. Bugün duygusallık günüm. Çok yalnızım ben ya.
Kaç yaşındasın.

eski konularınızı biliyorum. sevilmek istiyorsunuz ama yakışıklı ve karizmatik biri tarafından.çirkinler sevmesin,fakirler sevmesin. işte ondan yalnızız.

Deli misin sakinleş ve yerine otur...:rolleyes:

Evlenmeyin, istemeyin sevgi falan kendinize sarılın. Başına iş mi alıcan amaan:KK49:

Back
X