Sevipte kavuşamamak...

Sen kahve denemelerinde başla bence :)
Annen olumlu bakıyorsa eğer gerçekten iyi insanlarsa babanda ikna olur....
İnşallah sorun çıkmadan istediğiniz gibi ilerler herşey.

Yalnız çok küçük yaşta sevgili bulmuşsunuz ve küçük yaşta evliliği düşünüyorsunuz sanki...

Ben okumadim babasiyla sevgilisi hamama mi gitmiş?

Bilardoya Hamama gidiyorlardı yazmış

Yani birlikte bilardo da garip de Hamam daha garip

Hamamlı bir şehirdeyiz eşim kimse ile Hamama gitmedi bir de çocuğu yaşında bir erkekle gidilecek

Maalesef bu ülkenin Hama'm geçmişi de sabıkalı insanın kafasında soru işareti oluyor

sevgilinizin babanizla bu kadar samimi olmasina ne gerek vardi ki?henüz 16 yaslarindaymissiniz tanistirdiginizda.babanizin erken bulmasi normal degil mi?ne iftirasi? ne dediler sevgiliniz hakkında.iftira deyip gecmeseydiniz arastirdiniz mi?nedir ne degildir.konuyu bilmiyorum ama tek tarafli dinlemeseydiniz.sevgiliniz dahi olsa.

B
Bence babasiyla hamama gittiyse bu iş olmaz kizla gitseydi olurdu ben babamla hamama giden adama guvenmem ne malum hamamda şaaaapmadiklari?

İnan ki sevip de kavuşamamak burada okuduğumuz sevip kavuşmuş ama hayatını da mahvetmiş insanların durumunda olmaktan daha iyi...
Ama sizin kavuşacağınızı düşünüyorum, babalar kızar öyle. Daha yaşın küçük olduğu içindir. Biraz büyüyün ondan sonra tekrar daha ciddi şekilde denersiniz.

Sevgilinle babanın samimiyeti beni rahatsız etti nedense.
Oğlu yaşında çocukla nasıl arkadaşlık ettiki babanız, bilardolar hamamlar filan. Değişikmiş.

Hayırlısı olsun diyelim..
Anne onay verdiyse bu iş olur diyorum.

Hamam konusuna arkadaşlar değinmiş , ben es geçiyorum..
Benim sana diyeceğim daha 19 yaşındasın.. Aşkınızı yaşayın bu arada okuyun, iş sahibi olun , ondan sonra baba için sorun olmaz zaten..
Sevgilin de küçük daha..

Ne kadar hızlı yaşıyorsunuz böyle? Kavgalar, dövmeler, istemeye gelecekler falan.

Dikkat et bu kadar hızlı yaşayan hızlı da duvara toslar.

Ayrıca hamam diyince ben de bi durdum. Umarım babanın bu kadar sert reddetmesinin altında kötü bir şey yoktur.

İyi de sevgilin 18 iken babanla mı takılıyordu

Bir gariplik yok mu bu ilişkide

Ne işi var babası yaşında Ada'mla hamamda

Buradaki konuları ve Türkiye şartlarını düşündükçe pimpirikli olmamak mümkün değil ama babanın bu kadar samimiyken birden aşırı sert tavrı beni de düşündürtmedi değil. Hayırlıysa olur umarım ama yine de tuhaf geldi bana.

Ortada imkansız bir durum göremedim. Aşk da göremedim açıkçası sevmek bu ve de her kız hemen hemen benzer durumlar yaşıyor dönemsel yani kısa süre sonra gececk .. Bence acele etmeyin yaşınız genç zaten hemde o esnada babanı ikna edersin.

Babam ve sevgilim hamama filan gitseydi bi tiksinti gelirdi yani büyü ihtimal ben terkederdim o ne öyle canım aaa

Erkek milleti cabuk samimiyet yakaliyor kizlar olaya kadin gozuyle bakmayin yas farkinada pek takilmiyorlar etrafimda cok ornek var bu konuda:) o yüzden anlasip hamama gitmis olmalarida gayet normal bir durum.

Konu sahibi genc hanimcagizada tavsiyem evlendik kavustuk gozuyle bakma olaya :) gencliginizi doyasiya yasayin zamani gelince evlilik dusunursunuz. Evlilik olayi oyle sandiginiz gibi sadece toz pembe bir sevgi pitircigindan ibaret degil. Sorumluluk sahibi oluyorsunuz.

Flortunuzu yasayin doyasiya bu zamanlar geri gelmicek ahhh ahh

Kizlar hamamda bir olay mi oldu daha onceleri ben anlayamadim
Bizim buradaki hamamlarda banyo yapilir kese yapilir icinde havuz var yani ne varki bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…