- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Hamama gitmekte ne var ki ben hala anlayamadım bakış açınızıBaban yaşının evlenmek için küçük olduğunu düşünüyor- ki çok hakli, bende kizimin 19 yaşındaki evlenmesine istemem.
Yalnız babanla erkek arkadaşının bir anda kanka olmasını anlayamadım. Yani bilardo oynamaları bir yana hamama birlikte gitmeleri filan biraz tuhaf geldi.Erkek arkadaşın hakkında ne gibi dedikodular duydun?
hamamdan ziyade bu kadar samimi olmalari gereksiz geldi bana.yaş itibariyle anladın mi?birde babanın bu kadar zaman geçirmekten hoşlandığı çocuğa bu kadar tepki vermesi.yani çocuğu tanımıştır baban bu süre zarfında.istememesinin sebebi sadece yaşınız mı? bir konussaydin babanla baba yanlış bir davranisini mi gördün.sende taniyorsun iyi biri.öyle degil mi?deseydin.rahatsiz eden birsey mi var seni banada söyle diyebilirsin mesela.bunlara rağmen tek sorun yaşınız sa yüzük takar bekleriz baba bir süre deyin.ayrıca sevgiline atılan iftira neydi ?yazmadin.iyice arastirtinmi?.konuyu bilmedigimiz icin bu konuda hakkinda pek birsey diyemiyorum.hakkinizda hayırlısı olsun..Hamam işini neden bu kadar abarttınız anlamadım açıkçası gidilip kese yaptırılıyo gayet normal bişey. Evet ben aşçıyım mesleğim var. Yaşımız küçük olabilir ama o sorumluluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Yaşımıza göre yaşanmışlıklar olgunlaştırıyo insanı.
Allahım çok mutlu oldum senin adına inşallah banada nasip olur mutlu sonsuz olur :) Allah sevdiğimizle inşallah hayırlı mutlu bir yuva nasip eder cümlemizeBabam ilk duyduğunda iki cihan bir araya gelse olmaz demişti, herkese rest çekti, halama sesini yükseltti, annemi ağlattı, benimle günlerce konuşmadı.
Velhasıl kelam, 14 ekimde düğünümüz var a dostlar
Kpss ye hazırlandık memurluğa uğraştık ama olmadı... Kendi işini kurmayı düşünüyo ailesi ama bu uzun sürer diye şimdilik güzel bir işe girip ilerleyen zamanlarda kendi işini kurmayı düşünüyoDaha çocuk yaştayken sevgilinin gidip babana kendini tanıtmak için kankacılık oynaması çok saçma olmuş, yaşınız büyüdüğünde vakti geldiğinde elinden tutar tanıştırırdınız her insanın yaptığı gibi.
Bir de okumuyor musunuz, ne yapıyorsunuz onu merak ettim, işi de yokmuş çocuğun şuan kavuşup ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?