sevipte sevdiğini söyleyemeyen

• Konu Sahibi Konu Sahibi sibeelll
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sibeelll

Ziyaretçi
ben seviyorum ama söyleyemiyorm bir tek ona değil kimseye söyleyemiyorm kızlar var mı aramızda sevipte söyleyemeyen dartleşelim biraz.insan böyle olunca derdide çok oluyor.hep dua ediyorm oda sevsin diye ama allah büyük

aha benım konuma cok benzıyor
ben de ıfade edemıyorum sevdıgımı
senı sevıyorum dıyebılrım ama ıfadem kısır

Sevecek insan bulupta seviyorum diyememek eksiklikmiki?Nasıl olsa ilişkiniz devam ediyor sanırım........

seviyorum diyebileceğin kadar özel değildir belkide

herkesi mi seviyosun mirmirmirmir

hayır bir kişiyi seviyorm ama onu sevdiğimi hiç kimseya söyleyemiyorm kimse bilmiyor

sen platonik takılıyosun sanırım. cnm bence hafiften çocuğa bak. sana baktığında gülümse fln. azcık kur yap yani.eğer gelip sana açılırsa ne ala. açılmazsa zaten sevdiğini söleme. pişman olursun. ben zamanında çok sevdiğim birine büyük umutlar besleyerek teklif etmiştim kabul eder sanıyodum,nasılsa ben kızım o erkekti.o kadar da çirkin değilim dedim ve cesaret ettim ama reddedildim. o kadar koymuştuki anlatamam.yalnız teklif dediysek direkt seni seviyorum benimle çıkar mısın demedim. adabına göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…