Seviyesizliğimizden Utanıyorum

Acelem olsa, kafam dolu olsa, modumda olmasam, esime kirgin olsam baştan girmem yatağa. 3,5 yillik evliyim asla gorev icabi yataga girmedim. Kendi bedenime de saygisizlik sayarim bunu.
Sizin gibi birsey yapsam eşim inanilmaz kirilir bu duruma. Ayni sekilde bana yapilsa bende uzulurum. "Hep olmuyormuş zaten arada olur" diyemiyorum ben o yuzden.
Bu ilişki devam edilecek gibi gorunmedi bana.

Konuyla alakasız bir şey sormak istiyorum arkadaşlar. İkinci üyelik alındığında konu sahibi ilk üyeliğiyle o konuya yorum yapabiliyor mu?

Çıkış yapar diğer üyelikle giriş yapıp yorum yapabilir bence..
Öyle manyaklar da gördük:)

Şunu belirtmek isterim sizi kinamiyorum ama bir bayan olarak size şunu söyleyebilirim resmen sizi kullanmış ne kadar çok severseniz Sevin asla birlikte olmayacaktiniz erkekler zayıf kadınları iyi bilirler işi bitince bir çöp gibi atarlar kusura bakmayin siz başta onunla birlikte olmakla büyük hata yapmissiniz birşeyi çok merak ediyorum adam evli mi?

Bence bu kisiden ayril gercekten. Hadi herseyi bi gecelim. Senin ölü taklidini farkederek hic duraksayip neoluyoruz demiyorsa harbiden sisme bebek alsin kendine. Kendisine bile saygisi yok baksana. Kendisine saygisi olmayan erkeklerle isiniz olmasin. Boyleleri zaten karsisindakine de saygi gostermemesi normal.

Kafam karıştı

Siz de haklısınız

Kazen'in açtığı ikinci üyelik konusunda yazıyor:

- 2. üyelik aldığınızda bize bilgi vermelisiniz.
- Esas üyeliğiniz ile bu konuda yorum yapmamalısınız.
- 2. üyelik ile sadece bu konularda paylaşım yapmalısınız.
- Esas üyeliğiniz ola ki ceza alırsa asla 2. üyeliği kullanmamalısınız.

Belli etmemek adına mantıklı aslında başka biri gibi yorum yapmak ama bir üye öyle kendi kendini ifşa etmişti hatırlıyorum :)

Benim kafa öyle çakallıklara çalışmadığından takip bile etmiyorum.
Genelde o meselelerin dedikodusu biter ben öyle duyarım

Botlarla vurmak,cuzdandan para almak gereksiz olmus. Tabii sonrasinda da ozur dilemek anlamsiz. Cinsellik bir ihtiyac,iki taraf icin de. Size,istemediginiz sekilde davrandigi an iliski bitmistir deyip cikip gitmek en guzeli olurmus bana gore. Neyse. Bundan sonra gorusmezsiniz,zararin neresinden donseniz kardir. Gecmis olsun

Dünya görüşlerimiz tamamen zıt olsa da meselede seni çok aşırı haklı buldum. O parayı alıp yırtıp suratına atsaydın keşke. Ve keşke özür dilemeseydin.

Olan olmuş. Asla iletişim kurma bir daha. Bırak... Zaten o da aramayacaktır, canı birşey istemedikçe... Önüne bakmalı ve bir sonraki ilişkinde istemediğin birşeyi, sırf karşı taraf istiyor diye, asla kabul etmemelisin. Birinci sıraya kendini koy lütfen. İlişki yaşamak senin tercihin ancak işler istediğin gibi ilerlemediğinde o yataktan kalkıp, zevk almıyorum, demeyi öğren.

Konu sahibi için ben de kasıldım burda valla ifşa mı oldu diye Konu sahibi bir de bunu dert etmeyin bari, eğer sizi rahatlatacaksa ben kim olduğunuzu anlamadım ve çoğu kişi de anlamamıştır bence.

Yönetimden izinli bir şekilde alınan ikinci üyelikte zaten tek bir dert için konu açılıyor benim bildiğim ve de o konuya esas üyelikle yorum yapmak yasak.

Evet öyle olmalı değil mi? Çok teşekkürler

Çok teşekkür ederim çok tatlısınız

Benim kafa öyle çakallıklara çalışmadığından takip bile etmiyorum.
Genelde o meselelerin dedikodusu biter ben öyle duyarım

Benim kafa biraz çalışıyor ama buradaki kadınlar da hafiye maşallah o yüzden risk alınıp da yapılacak şeyler değil

Konu sahibi özür dilerim iyice baltaladım konuyu Nasılsa kapanmasını istiyorsunuz diye cesaret bulup sordum... Umarım erkek arkadaşınızla olan konuyu gönlünüze göre halledebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…