Seviyesizliğimizden Utanıyorum

Dert anlatayım diye ikinci üyelik aldım.
İşi dedikoduya çevirip “Kimmiiiş bilen yazsın”a çevirdiniz.
Teşekkür ederim bu kadar saygılı olduğunuz için.

Hak verdim ben size. Buranın çok farklı bir dinamiği var. Açtığımız her konuyu daha sonra önümüze "aha böyle demiştin" diye getiren mi dersin, apartman günü dedikodusu yaparcasına popüler konusu olan üyeleri çekiştiren mi dersin... Kin güden epey kadın da var maalesef. Bilindik bir üyeyseniz sıkıntı yaratabilir ufak da olsa. Umarım bir an önce kapanır konu

+10000
Türk erkeği adlı iki yüzlü yaratığa kezbanlar az bile

Bende tahmin ediyorum kim olduğunuzu ama bi önemi Yok. Konu kapanır umarım en kısa sürede.

Bence olayı 2.5 yıllık ilişki üzerinden değerlendirin, yaşanmışlıklarınız üzerinden... son yorumum artık

İkinci üyeliklerin kime ait olduğunu tahmin etmeye ya da öğrenmeye çalışmak bana biraz art niyet gibi geliyor. Bu insanlar ifşa olmak istese ikinci üyelik almaz zaten. "kimmiş ben tahmin ettim", "kimmiş bana da söyle" gibi mesajların konuya dahil olması konu sahibini ne kadar rahatsız ve tedirgin ediyor kim bilir diyordum ki konu sahibi yazdı:

Dert anlatayım diye ikinci üyelik aldım.
İşi dedikoduya çevirip “Kimmiiiş bilen yazsın”a çevirdiniz.
Teşekkür ederim bu kadar saygılı olduğunuz için.

Gerçekten biraz saygı gösterin ayıp bu yaptığınız.

Diğerleri neyse de. Cuzdandaki parayı alıp gitmek nedir?

Kimse kim yahu. İnsanlari utandirmayin. Bukadar merakli olmayin.

Bu arada bu erkekler bukadarmi odun acaba diye dusunesim geldi. Ne demek param yok blabla yahu? Resmen evet oyle birisin e getirmis gibi. Veya inat ile mi boyle soyledi cok ilginc. Bence bu olayi tekrar gozunde canlandir. Hangi surat ifadesiyle hangi ses tonuyla konustu bakti vs diye..belki soktan oyle sacmalamis olabilir.

+10000
Türk erkeği adlı iki yüzlü yaratığa kezbanlar az bile
Hiç bir kadın bu muameleyi haketmiyor
Hayır niye kopmuyor bunların çükleri acaba
Konu sahibi keşke çekip koparsaydın çükünü
25 lirayıda geri verir al onar derdin

Adamın yaptığı muamele çok ağır.
Ben de küfürler ederdim, ağır konuşurdum, gururunu incitmeye çalışırdım.
Ama para istemek... Sonrasında o öküzlüğüne, tek haksızlığı kendinizi küçülterek kendinize yapmış olmanıza rağmen bir de özür dilemek.
Aman tanrım didim.
Cidden yangına körükle gitmek istemezdim ama bir kadın olarak utandım. Ne olur kendi değerinizin farkına varın bundan sonra. Akşam akşam b.. gibi oldum bir kadın bunları yaşadığı için.

O değil de ilk üyeliğini bilseniz nolur. Sanki ilk nicki kapı komşunuz. O da altı üstü bi nick yani.
Olur mu çok önemli
Birgaripinsanı nasıl bilirdiniz desek
Burada bile kişi kimliği ile bir imaj oluşturur
Kimisi marjinal dindar bilgili bilgisiz ukela her çeşit nick var

Konuyla alakasız bir şey sormak istiyorum arkadaşlar. İkinci üyelik alındığında konu sahibi ilk üyeliğiyle o konuya yorum yapabiliyor mu?

Seviyesizligin dibi gerçekten. Üç yıllık evliyim türlü çeşit problemler yaşadım evliliğimde, yine de bu seviyeye inmemisimdir yani. Kullandığınız küfürler sadece sizi alçaltır. Kendinize bunları yakistiriyorsaniz adamla birlikte olmayın. Ustune para istemek adamı dövmek bir de ozur dileyip tüy dikmissiniz yani. Oturup konusmak, usulünce tartışmak varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…