Seviyesizliğimizden Utanıyorum

12 yıldır :) Fazlada olabilir hatırlsyamadım

10 dakikamda olsa 1 saatmiş gibi yaşarım çocuk yok olsada az beklesin

Bebeğiniz mi var yemeği bile rahat yiyemiyosunuz?
Dünya işi bitmez günü verimli kullanın

Söylemedi konuşmadık

Bence fazla tepki aldığı ve ağır laflar duyduğu için şoka girmiş, haketmediğini düşünmüş ve savunmamış kendini.

Sanırım insanlar tahmin etmeye başlayınca ifşa olacağından çekindi konu sahibi... Hak verdim
İfşa oldum bence zaten.
Çekindim gerçekten. Katkısı var. İnkar edemem. En azından anlamayan insanlar anlamasın bu saatten sonra, ya da özel mesajlarda “Kimmiş kıız?” dönmesin.
Ama gerçekten bu kadar mesaj da beklemiyordum.
Girdiğimde konu 5 sayfa olmuştu.
Yorumlara yetişemiyorum. Ben yazdıkça bildirim geliyor.
Özel mesajlar da cabası.
Derdimi anlattım, cevaplar aldım tahminimden de çokça, yetti bana. Bdv’nin trendi olmak istemiyorum

Size davranisi cok cirkin gerçekten. Ben olsam o laftan sonra komidine 3 5 kurus birakir. Cikarkende kendine biseyler alirsin derdim. Ben delirecegime o delirsin.

12 yıldır :) Fazlada olabilir hatırlsyamadım

10 dakikamda olsa 1 saatmiş gibi yaşarım çocuk yok olsada az beklesin

Bebeğiniz mi var yemeği bile rahat yiyemiyosunuz?
Dünya işi bitmez günü verimli kullanın

evet bebegim var, baya günlerimden memnunum bebegim esim isim hepsi sigiyor bir güne hatta kk clubunde bile aktif takiliyorum

Erkeklerin haraketlerini analiz etmeye çalışmak boşa kürek çekmektir.Çünkü erkekler her yaşta küçük birer çocuk gibi davranırlar.Sevdikleri oyuncakları na gözleri gibi bakarlar..Sevmediklerini de ya yerden yere atarlar.Ya da bir yer lerde unuturlar Bir de erkekler sevdikleri kadınları koklayarak öperler...Seviştikten sonra da sıkı sıkı sarılırlar..Filmler de bile bu böyle dimi? Ozaman sorulacak soru acaba bu çocuk sizi seviyor mu?Bence hayır..Kendinize bu muameleyi reva görmeyin.Eminim dışarı da bir yerler de sizi deli gibi sevecek,hakettiğiniz saygıyı gösterecek bir erkek vardır

Ne kadar gergin ve üzgünde olsan o parayı almamalıydın
Tamam kızdığın için yaptın fakat yatakta senin ölü gibi yatmana sebep olup seni bir poşet gibi gören adama kupa verdin
Ne diyim işte bu yüzden seviyesiz insanlarla kurulan cinselliğe karşıyım
Yoksa nikahsız birlikteliklere değil

Adam sizi basitleştirmiş doğru ama siz kendinizi ondan daha basit bir hale sokmuşsunuz. Cüzdandan para almak Allah ım kabus gibi keşke yaşanmasaydı. Ben olsam bir daha arayıp sormam hatta msj atıp özür bile dilemem önce o yaptığı iğrençlik için özür dilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…