Seviyor biliyorum ama bir adım atmıyor

steril

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
228
4
96
40
sevgılımle 9 aydır beraberız beraber oldugumuz ilk günden berı başımazda eski sevgılısı var bi türlü rahat bırakmıyo arıyo msj atıyo aşkım cnm diye sevgılım agzına gelenı sayıyor arama vs diye ama o vazgecmıyo annesını kardesını bıle arıyo artık onlarda bıktı acmıyorlar telefonu en sonunda kız benıde aradı ben onu cok sevıyorum onun peşini bırak ben tekrar onunla olucam vs vs ben ona bugune kadar bisürü para verdım altınlar falan tabi bende sinirlenip direkt onu aradım dedım o kimki benı arıyor sonra bende bi güzel içtim kafam güzel bulusmaya gittim
herneyse bulustuk ben sarhoşum agzıma gelenı saydım cesaret olsun diyede içtim aslında dedim şimdi bellı oluyo yüüzük takmayışın ne halınız varsa görün dedım o da tuttu kolumdan yüzükçüye gıttık aldık alyans takmadım ben önce ki ben hep sölerdim bi yüzük takalım diye o hep mırın kırın ederdi şimdi ailesi zorluyor söz nişan yapalım diye o da hep yok borcum var şöle böle diyorum madem öle bişe var neden ailen ısrar edıyo demekkı imkanınız var daha dün konustuk hatta bunları bundan önce ayrıldık ben ayrıldım aylarca yalvardı yakardı peşimden koştu sevıyo bılıyorum ama neden bı adım atmıyor yaşıda 34 yanı az degılkı dedım alışmıssın basına buyruk karısan yok eden yok...
ne yapmalıyım sizce

Hiç bir şey anlamadım. Yüzük takmamasıyla kızın seni aramasının ne alakası var. Biraz daha açıklayıcı yazarsanız yardımcı olabiliriz gibi geliyor...

niye hattını değişmiyo ki CADIARZU
baksana diğer kızın paracıklarını yemiş
eğer doğruysa bi hayır gelmez o sevgiliden
içince cesaret mi aldn yani.pehh nasl bi düşünce bu
pek inanmadm ben

biraz karmaşık yazmışşın içtin cesaretlendin konuştun yüzük taktınız ee... şimdi sözlendiniz mi peki kız sence neden bu kadar adamın peşinde koşuyor bulunmaz hint kumaşı olduğu için mi... arada başka şeyler olmasın ya da sevgilin o kıza o kadar ümit vermiş o kadar söz verip tutmamış ki kız kendine gelememişte olabilir yazık yani...

bi de merak ettim o 34 yaşında sen kaç yaşındasın

Sevgiliniz hattını neden değiştirmiyor ?
Siz ilişkiye başladığınızda onlar ne zamandır ayrılardı ?
Ve bu yüzük olayını açıklarsanız sevinirim,
zira yüzük takıldığında aramayacağını mı zannediyorsunuz anlamadım ?

hattını değiştirdi bi kez ama tekrar buldu kızda bana dedıkı bu hattını değiştirdi akşamı benı aradı o hattan yüzük kendı aramızda oldu ya ben 25 yaşındayım bu arada

tabi canım bunların aileler tanışmıs ozaman ama olmamıs kızda unutamıyor deli gibi sevıyor yanımda arıyo ya agzına gelenı sayıyo duyuyorum hatta bende cıkıyorum telefonlara arama diye yok hala arıyor

ama kız hala ona aşkım canım iyiyki varsın diye msjlar atıyo ben telefonu almak istiyorum vermıyor asla telefonunu karıştırmıo diyincede yıne o msj atmıstır şimdi sende bakcan canın sıkılcak diyo ama güvenemıyorum ona

ya tamam hep beraberız pazar günleri falanda ama kuşku işte kemiriyo içimi bide sürekli tanıdıklarıma arkadaşlarıma istemeye gidicez haftaya dio benden için ama ne gelen var ne giden neden böle dioki ozaman

kız benı aradıgında şey demişti ben ona ne paralar verdım hatta geçen gün euro verdım dedı ne tesadüfki benımkıde ondan 2 gün önce bana euro verdı al yanında bulunsun harcarsın diye:S

hattını değiştirdi bi kez ama tekrar buldu kızda bana dedıkı bu hattını değiştirdi akşamı benı aradı o hattan yüzük kendı aramızda oldu ya ben 25 yaşındayım bu arada

Ortak arkadaşları var mı?
Nerden bulmuş hemen aynı gün yeni nosunu ?
Ayrıca diğer sorumu cevaplamamışsınız.
Siz beraber olmadan önce ne zamandır ayrılmışlardı ?

dün aksamda konustuk dedım yeter artık nereye kadar böle madem bana eşim karım diyosun e hanı neden gelmiyosunuz borcum var diyo e madem öle ailesi neden gelmek istiyo demekkı ımkanları var

Ortak arkadaşları var mı?
Nerden bulmuş hemen aynı gün yeni nosunu ?
Ayrıca diğer sorumu cevaplamamışsınız.
Siz beraber olmadan önce ne zamandır ayrılmışlardı ?

ortak arkadaşlar var tabı hemde bisürü benden önce ayrılmıslar yakın zmaan yani

he bide şöle bı olay var kız süreklı onun çalıştıgı yere gıdıyo hala bende onun karsısındaydım görüyordum iice cıldırıyordum bigünde pişti olduk ben aşkım dedım benımkısı bana ismimle hitap ettı ve müsteri muamelesi yaptı ve elimi bıraktı yaa cok zoruma gitmişti o

neden böle yaptın dedııgmdede gergınlık yaşanmasın deli o diye varmı böle bişe ya

kızla konustum güzel güzel bak yapma senı sevmıyo istemıyor senı kullanmıs paranı yemıs dıyorum olsun ben sevıyorum yesın dıo yaaa

ortak arkadaşlar var tabı hemde bisürü benden önce ayrılmıslar yakın zmaan yani

İşte demek istediğimde bu,
yakın zaman olması.
Demek ki sevgiliniz eski sevgilisine bazı vaatlerde bulunmuş, sonra ayrılmış ve sizinle beraber olmaya başlamış.
Kızında kabullenemediği bu.
Birde anlamadığım sevgiliniz neden baş edemiyor bu kızla?
Açık bir dille anlatması gerek rahatsız olduğunu,
böyle yaparak düzelmez ki olay.
Ayrıca siz sarhoş olup onu güldürüyorsunuz farkındasınız değil mi?
'Vay be ben neymisimde haberim yokmuş ' diyordur kendi kendine.
Önemsemeyin bırakın kendi haline.

hıcbı kavgamız yok tek kavgamız bu oluyor ama artık ben sallamıyorum çünkü cok yoruldum coook

1.5 sene olmus onların aileler tanısmıs ya anlamıyorkı bende diyorum arama gitme yanına diye yok ben onu görmezsem yapamam diyo benım acım bana yeter gelme sende üstüme diyo

CADIARZU CADIARZU CADIARZU

Bunu farketmeniz güzel,
ama orda zorunuza gideceğine faale geçip sevgilinizi orda bozabilirdiniz.
Şimdi o kızda 'beni hala seviyor' diye düşünüyordur tabi.
Hal böyleyken sizide rahatsız ediyor işte.
Siz hatayı muhattap olmakla yapmışsınız,
bırakacaktınız sevgiliniz halledecekti.
Ha oda mı birşey yapmıyor?
İşte o zaman sevgisinden şüphe ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…