1.5 sene olmus onların aileler tanısmıs ya anlamıyorkı bende diyorum arama gitme yanına diye yok ben onu görmezsem yapamam diyo benım acım bana yeter gelme sende üstüme diyo
CADIARZU CADIARZU CADIARZU
Bunu farketmeniz güzel,
ama orda zorunuza gideceğine faale geçip sevgilinizi orda bozabilirdiniz.
Şimdi o kızda 'beni hala seviyor' diye düşünüyordur tabi.
Hal böyleyken sizide rahatsız ediyor işte.
Siz hatayı muhattap olmakla yapmışsınız,
bırakacaktınız sevgiliniz halledecekti.
Ha oda mı birşey yapmıyor?
İşte o zaman sevgisinden şüphe ederdim.
akannehir
Böyle tek tek yazacağınıza keşke bütün olarak yazsadınız da daha rahat yorum yapabilseydik.
Bu son yazdıklarınızdan sonra tek diyeceğim fazla ümitlenmeyin.
Kız deli diye mi size müşteri gibi davranmış.
Allah Allah!
Eee bu kız sizi zaten biliyor ya...
biliyo panik işte ne yapcagını şaşırdı
Aynen katılıyorum.neyi anlayamıyorum biliyor musunuz sizin deyiminizle kızı kullanmış kızın parasını yemiş bir de marifet gibi siz kıza bunları söylüyorsunuz peşini bıraksın diye.iyi de bir başka kadınının parasını yediğini kullandığını gördüğünüz bir adama nasıl oluyor da siz güveniyorsunuz.belki siz de kullanılıyorsunuz adam tekin bir adam değil ki hele kadın parası yemek varsa işin içinde.ayrıca sizinle çok da ciddi olsa ailesi bile nişan yapın derken onlardan önce o ön ayak olur bu işi karara bağlar.diğer kıza kafayı takmaktan siz sevdiğiniz adamın eksi yönlerini görmüyor tüm kabahati karşı tarafa yüklemeye çalışıyorsunuz.ilişki iki taraflı yaşanır sevgilinizin de yanlışlarını görün.sonra siz üzülürsünüz.
kız benı aradıgında şey demişti ben ona ne paralar verdım hatta geçen gün euro verdım dedı ne tesadüfki benımkıde ondan 2 gün önce bana euro verdı al yanında bulunsun harcarsın diye:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?