seviyorum ama galiba hiç kavusamıcam

oznur0808

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
97
0
16
Rize
arkadaslar daha önce bahsetmiştm 2 kişi arasında kaldım diye biliyosunuzdur. ben birini gercekten seviyorum ama onunlar beraber olursam öteki kuduracak ve biz hep huzursuz olacağız dolayısıyla bu ask da baslar baslamaz belki de bitmiş olacak sizce haksız mıyım ne yapmalıyımm??

Canım, sen bir kişiyi seviyorsan seviyorsundur.
İki kişi arasında kalmak diye bir şey olamaz.
O kuduracak diye bu kadar ümitsiz konuşmanı da anlayamadım doğrusu.

Canım, sen bir kişiyi seviyorsan seviyorsundur.
İki kişi arasında kalmak diye bir şey olamaz.
O kuduracak diye bu kadar ümitsiz konuşmanı da anlayamadım doğrusu.

olay su aralarında kaldığım 2 kişi yakın arkadas tabi ki ben birini seviyorum ama benim kastettiğim ben biriyle ilşki yasarsam öteki bunu kendine yediremez daha öncede yumruk yumruğa kavga ettiler bi düsünün evlendiğiniz zaman esinizin eski yakın arkadası yani sizi seven öbür erkekte sizinle aynı sehirde siz huzursuz olmaz mısınız?

Valla olay çok entrikalı geldi bana.
Yumruk yumruğa kavga etmek artık çok ilkel değil mi yaa.
Enteresan, umarım düzelir bu içinde bulunduğun durum.

Valla olay çok entrikalı geldi bana.
Yumruk yumruğa kavga etmek artık çok ilkel değil mi yaa.
Enteresan, umarım düzelir bu içinde bulunduğun durum.

valla işte yakkın arkadasın sana kazık atarsa öyle oluyo canım benim aynen entrikalı bi durum ben ilk görev yerime ne hayallerle gelmiştim ama hersey cok farklı oldu . ins düzelir

biz bir tanesini zor bulurken millet 2 kişi arasında kalıyor iyi mi:) niye huzursuz etsin ki diğeri o kadar gurursuz mu ki .

Son düzenleme:
Takıntılı mı bu diğer arkadaş niye hem gurur yapsın ki onunla beraberken diğerini sevmedinya
Niye rahatsız etsin diyelim etti dengesizin biri yüzünden insan sevdiğinden vazgeçer mi

ikisiylede beraber olma zaten ne o kavga felan etmişler aklı başında olan insan kavga mavga etmez hemde bir kız yüzünden... işte bunlar karşılık alamayınca eşini öldüren erkek familyasından... sen bunlardan uzaklaşmaya bakkk.

iikisinden de uzak dur ozaman bi süre ortalık yatışsın

Bir insan nasıl iki kişi arasında kalabilir ki?
Boşuna mı denilmiş "her gönülde bir aslan yatar" diye...

Bence sen şu anda sağlıklı kararlar alacak bir durumda değilsin.
İki kişi de senin için yanlış, bir başkasının mutsuzluğu asla senin mutluluğun olamaz bunu unutma derim...

Konuyu neden açık yazmadın biraz karışık ve gizli geldi bana ama neyse, iki erkek yakın arkadaş ve sen bunlardan birini seviyorsun... Madem öle oda seni seviyor mu ? Seviyor diyorsan, ben senin yerinde olsam seçimimi yapardım. Eğer arada gerçek aşk varsa bitmez karşıdaki de iyi bir arkadaşsa sizi rahat bırakır dı zaten. Neyse hakkında hayırlısı olsun canım...

daha önce2 kere yazmıstım konuyu '3.sayfada kızlar lütfen akıl verin deliricem 'adlı baslıkta var

konuyu detaylı öğrenmek isteyen arkadaslar '3.sayfada kızlar lütfen akıl verin deliricem' adlı baslıkta yazıyo oadan bulabilirsiniz. okuyup ta fikir verirseniz cok sevinirim

Takıntılı mı bu diğer arkadaş niye hem gurur yapsın ki onunla beraberken diğerini sevmedinya
Niye rahatsız etsin diyelim etti dengesizin biri yüzünden insan sevdiğinden vazgeçer mi

vazgecmez ama kolay değil huzursuz olacam korkusuyla da yasamak?

ne gibi şüphelerin var?

karsıdaki kiş beni gercekten seviyo su an buna inandım ama ilerde huzursuz olcağımızda aramız acılırsa? ya da öteki arkadas bizi huzursuz ederse diye ne yapacağını kestiremiyorum ya da diyorum tayinimi isteyip gideyim belki unuturum galiba benimsu an bu ilşkiyi yasayacak gucum yok bilmiyorum :/

canım sen bilirsin ama ben böyle 2 arkadas kavgasıyla olan bi ilişkide rahat edemem . nebiliyim ne malum ilerde ali yüzünden böle böle olmuştu diyip beni kırmıcağı yada nebiliyim en yakın arkdasının bi şekilde iftira atmıcağı artık bu şeyler filmlerde değil normalde de oluyor maalsef . hepsini geçtim çok yakın arkdasın arası ßenim yüzümden açılmış cıxx çokta sewsem bi şekilde uzaklaşır bitirirdim

bende senin gibi düsünüyorum ama etrafımdakilerde sacmalama eren seni cok seviyo diyolar . oğlanın adı eren. ve oğlan benim üniverstede oda arkadasımın abisi. :) bilmiyorum ne yapacağımı sastım kaldım ilk görev yerimde cok farklı seyler hayal ediyodum. ama ama maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…