Canım, sen bir kişiyi seviyorsan seviyorsundur.
İki kişi arasında kalmak diye bir şey olamaz.
O kuduracak diye bu kadar ümitsiz konuşmanı da anlayamadım doğrusu.
olay su aralarında kaldığım 2 kişi yakın arkadas tabi ki ben birini seviyorum ama benim kastettiğim ben biriyle ilşki yasarsam öteki bunu kendine yediremez daha öncede yumruk yumruğa kavga ettiler bi düsünün evlendiğiniz zaman esinizin eski yakın arkadası yani sizi seven öbür erkekte sizinle aynı sehirde siz huzursuz olmaz mısınız?
Valla olay çok entrikalı geldi bana.
Yumruk yumruğa kavga etmek artık çok ilkel değil mi yaa.
Enteresan, umarım düzelir bu içinde bulunduğun durum.
arkadaslar daha önce bahsetmiştm 2 kişi arasında kaldım diye biliyosunuzdur. Ben birini gercekten seviyorum ama onunlar beraber olursam öteki kuduracak ve biz hep huzursuz olacağız dolayısıyla bu ask da baslar baslamaz belki de bitmiş olacak sizce haksız mıyım ne yapmalıyımm??
arkadaslar daha önce bahsetmiştm 2 kişi arasında kaldım diye biliyosunuzdur. ben birini gercekten seviyorum ama onunlar beraber olursam öteki kuduracak ve biz hep huzursuz olacağız dolayısıyla bu ask da baslar baslamaz belki de bitmiş olacak sizce haksız mıyım ne yapmalıyımm??
biz bir tanesini zor bulurken millet 2 kişi arasında kalıyor iyi mi:) niye huzursuz etsin ki diğeri o kadar gurursuz mu ki .
iikisinden de uzak dur ozaman bi süre ortalık yatışsın
Konuyu neden açık yazmadın biraz karışık ve gizli geldi bana ama neyse, iki erkek yakın arkadaş ve sen bunlardan birini seviyorsun... Madem öle oda seni seviyor mu ? Seviyor diyorsan, ben senin yerinde olsam seçimimi yapardım. Eğer arada gerçek aşk varsa bitmez karşıdaki de iyi bir arkadaşsa sizi rahat bırakır dı zaten. Neyse hakkında hayırlısı olsun canım...
Takıntılı mı bu diğer arkadaş niye hem gurur yapsın ki onunla beraberken diğerini sevmedinya
Niye rahatsız etsin diyelim etti dengesizin biri yüzünden insan sevdiğinden vazgeçer mi
öyle mi diyosun? oratlık zaten yatıstı biraz ama hala süphelerim var
ne gibi şüphelerin var?
karsıdaki kiş beni gercekten seviyo su an buna inandım ama ilerde huzursuz olcağımızda aramız acılırsa? ya da öteki arkadas bizi huzursuz ederse diye ne yapacağını kestiremiyorum ya da diyorum tayinimi isteyip gideyim belki unuturum galiba benimsu an bu ilşkiyi yasayacak gucum yok bilmiyorum :/
canım sen bilirsin ama ben böyle 2 arkadas kavgasıyla olan bi ilişkide rahat edemem . nebiliyim ne malum ilerde ali yüzünden böle böle olmuştu diyip beni kırmıcağı yada nebiliyim en yakın arkdasının bi şekilde iftira atmıcağı artık bu şeyler filmlerde değil normalde de oluyor maalsef . hepsini geçtim çok yakın arkdasın arası ßenim yüzümden açılmış cıxx çokta sewsem bi şekilde uzaklaşır bitirirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?