seviyorum ama galiba hiç kavusamıcam

peki erenle bunları konustunmu anlattınmı böyle düşündüğüünü ne diyor?

peki erenle bunları konustunmu anlattınmı böyle düşündüğüünü ne diyor?

canım biz cıkmıyoruz erenle hala pesimden cok kosuyor ama bi turlu cesaret edip te pas veremiyorum gecen hastanede yattım 2 gün oraya bile gelmiş yanıma . ben git falan dedim ama gitmedi. anlayacağın hala benden bi pas bekliyo fakat ben bi turlu atamıyorum cunkü konusursam yanlıs anlayacağından korkuyorum . sence ne yapmalıyım. bir de eren calıstığı yerin baska bi subesine gidecekti giresuna sonra işte beni seven arkadası gelmiş ben aranızdan ayrılıyorum öznuru hala sevicem ama artık rahatsız da etmicem gitmene gerek yok demiş. erenin bana olana askını herkes biliyo ilçede. o derece dusun..

birini gerçekten seviyorsan diğerinin hayatında hiç bi şekilde yerin olmamalı bırak kudursun ne huzursuzluk yapabılırkı.

valla herkez biliyorsa arkdasıda öyle birşey demişse Önce oturur enine boyuna her korkumu her düşüncemi anlatırım.... ondanda aldığım cevaplar beni tatmin ederse ve gerçekten güvenmişsem bir şans verirdim böyle kendi kendimi yiceğime:)

peki o zaman bir dahaki sefere karsılasınca konusayım :)

Seni çok iyi anlıyorum. Mutluluğunun bozulmasından korkuyorsun herşey güzel giderken ya biterse diye düşünüyorsun ama böyle yaparsan hayatı yaşayamazsın.

aslına bakarsan ortada bi huzur da yok onun için önc benim erenle beraber olmam gerekiyor ama yapamıyorum bi türlü her defasında sinirleniyo bana ( bu arada bu karadeniz erkekleri ne kadar sinirliymiş ya ) ve haklı da.. konusmak için karsıma kac defa cıktı arkadasımla kaldığımız yayla evine kadar buldu ama ben ne diyeceğimi bile bilmiyorum. eğer bi fikrin varsa canım özel mesajdan ulasırsan cook sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…