Seviyorum ama kıyafetime karışıyor. Evlensem mi ?

tebrikler!!! doğru yolu bulmuşsunuz...1 yıl bunun için düşünüp bu kararı verdiniz süpperr!!! evlendikten 3 ay sonra burda yeni konu açıp milletin başını ağrıtmayın...

aynen katılıyorum vereliniortak
sorun 5 cmlik kumaş değil ki
sorun senin bugüne kadar oluşturduğun kişiliğini, onun bir çırpıda değiştirmek istemesi
bunu başarmasına izin veriyosan söyleyecek bir söz yok zaten :umursamaz:

madem bizim fikirlerimizin önemi yoktu neden konu açtınız buraya ne söylersek söyleyelim zaten bizi dinlediğiniz yok ee o zaman açma konu madem bu kadar seviyorsun çok aşıksın ne diye şikayet ediyorsun bize nişanlını mutlu mesut yaşa:umursamaz:

5 cm lik kumaş dert değilse neden evlensem mi diye sordunuz?
her genç kızın hayalidir istediği gelinliği giymek, ben istediğim gelinliği giyemiceksem yaptığım düğünün ne anlamı var ki?
ayrıca 5 cm kumaş madem bu kadar önemsiz nişanlınız neden bu kadar takıyor?
sizden daha mı önemli o 5 cm kumaş?
her erkek biraz da olsa karışır ama kısa kolluyu bile yasaklamak ne demektir?

ayrıca deniz, havuz meselesi kişiyle alakalıdır. bana göre hiç basit bir mesele değil mesela. aman canım girmesem nolur diyemem ben.

valla bende aşıktım evlencektik
nasl ki karıştı ayrıldm :hulya:,

oh sefam olsnsositososito

siz nerey,niçin fikir beyan ettiniz?

istedi kapandm.ee bize ne sempatiksalakcinni

sen çık yoluna yüürütürse tabiaklinialirimsmile

canım bende aynı senin gibiyim kısa kollu ve pantolon giymemi istemiyor 2 yıldır alışm ben bu duruma kapalıyım ama sadece başım açık mesela ...ben de çok açık giyinen biri değildim ama kısa kol dar pantolon giyerdim...giyimimi hiç beğenmemeye başladım ama o beğeniyor ...sevdiğim için tamam dedim ..bence sende öle yap cnm bak negüzel evlenecekmişsiniz yani bir kıyafet yüzünden ayrılmayı sakınola düşünme yazık etme derim ben...ilk zamanlar benimde tuhafıma gitti böle giyinmek ama şmdi istesemde açık iyinemiorum

yarın bir gün evlenince de konu açıyorlar buraya, eşim beni dışarı çıkarmıyor, ben onun için her şeyimi değiştirdim o gitti beni aldattı, saçımı süpürge ettim yine yaranamadım, diye.akannehir
bir erkek için ailesinden alıştığı bütün yaşam tarzını, bütün değer yargılarını bir kenara atıp; o erkek için sil baştan yeni bir yaşam tarzı benimsemeyi anlamıyorum ben.
o beni böyle gördü, beğendi, sevdi.
kapalı birini istiyordu madem, beni kapatmaya uğraşmasın; gitsin hali hazırda kapalı olanını alsın bir zahmet.şakkıdı
konu sahibi de konuyu tebrikleri kabul etmek için açmış sanırım.
-kapan dedi kapandım.kaydirigubbakcemile
-tebrik ederiz Allah mutlu mesut etsin.

aynen!vereliniortak
ben hiç sevmem karışılmasını
ailem bile karışmaz kaldı el lmaz:

zaten hiç anlamam sevdiğim için örtündüm ettim diyeni
böylesi bi inançta görülmemiş yani sengözlerimebaksanab

neyse ilerde konu açcak konu sahibi :umursamaz:

ozaman bir orta yolu bul istediğin gibi giyinip sevgilinden ayrıykenmi mutlu olursun yoksa sevgilinle beraber olup istediğin kıyafeti giyemediğin zamanmı hangisi daha çok acıtıyosa canını karar ver

Nişanlandık. Kıyafet sorunumuz devam ediyor. Diğer herşeyde çok iyi anlaşıyoruz şükür. Bunuda atlatırız heralde. Gelinliğimde istediğim gibi olacak.

Tebrik ederim canım, Allah mesut etsin, Kıyafet sorununuz nedeni ile sevdiğin insandan ayrılmamana sevindim, umarım zamanla bu sorunu da aşarsınız, mutluluklar.

Vaktini boşa harcamışsın demek ne demek. Fikirlerinizi önemsemiyorum demedim ayrıca bu yazıdan bu mu çıkıyor yani. Bence sen bu cevabınla benim fikrimi önemsememişsin. ben bütün fikirlere saygı duyarak okudum cnm. Senin tersin düşünenleri de okudum tabi.

Kapan dedi kapandım derken yanlış anlamışsınız galiba. Kapanma meselesi şuki ondan önce en fazla japone giyiyordum şimdi kolumun altı gözükmeyecek şekilde onun dışında başka bişey yapmış değilim cnm. Bu arada canlarım ben diğer konularda da oldukça rahatım para harcama konusu olsun istediğini alma dışarı çıkma felan bu konularda sorun olacağını sanmıyorum . Yaşam tarzım değişmiş değil yani. Bu yüzden vazgeçmedim ya. Kol altının gözükmesi onun için takıntı gb bişey. gerçi başta ailesi yüzünden biraz yanlış anlamışım. Ailenin içine girince bizim aileye benzer olduğunu gördüm. Aldatma konusuna gelince o konu açık kapalı dinlemez zaten adamın içinde varsa yapar zaten. Şükür o taraklarda bezi yok.

meslegim geregi acik olmam lazim. ilk baslarda yeni tanistigimizda sorun etti acikliligimi. sonra "sadece calisirken kapanma" dedi. bende ben ama hic kapanmak istemiyorum, acik ta giyinen birisi degilim neden bu kadar karisiyorsun dedim. sana kalmis dedi. sonra ama hep kapali insanlari bana örnek veriyordu konusmalarimizda. bi yandan sana karismam diyordu bi yandan da karisiyordu...pantolonuma, tisörtüme, herrrseyime. cullu salvarli gezsem hosuna cok gidiordu, abartmiyorum. bu durumu ailem ögrendi ve tepkileri büyük oldu. biz seni serbest yetistrdik, o kim oluyormus ta sana karisiyormus. neden bunun agzinin payini vermedin! dediler bana ve haklilardi da...daha bircok sorun girdi aramiza...ve ayrildik...cok kiskanc bi insandi...kendisi acik bayanlara bakar ama biri bana baksin dövmeye kalkardi. beni kisitlamaya calisirdi...evlenince baba evine yalniz gidebilirsin, izin veriyorum dedi...bu ne demek oluyor? demek ki ben hic bi yere cikamiycam onsuz. hapis hayatina mi evet diyecektim...ayrildim cünki özgürlügümü seviyorum hemde coook.

kıyafet yuzunden sevdıgın ınsandan vazgecme bence kapalı olmak kotu bişi degıl cunku sadece bu konudaysa anlasmazlıgınız devam et ilişkine daha sonra aklında kalır bu ınsan

kesinlikle katılıyorum ben kıyafetime çok karıştığı için nişanlımdan ayrıldım çok üzülüyorum kıyafete onu değiştiğim için bin pişmanım ve geri dönülmesi imkansız yoldayız. barışalım ne istersen yapacam dedim ama kabul etmedi. en başta bana o da karışmıyodu nişanlanınca başladı çok zoruma gitti nişan attım ama değmezdiii

Neden bu kadar katı yorumlar yapılıyor burada, anlamıyorum.. Fikir sorulur , sonra fikirler süzgeçten geçilir, kendi hayatı ve kriterleriyle karşılaştırılır sonra kendi idrakıyla karar verilir.. Bunun neresi yanlış anlamıyorum.. İllaki fikir beyan edilmiş diye bu fikremi uymak gerekiyor.Kimse kimsenin hayatını bir yazıyla değştiremez ki. Sadece fikir verilir, ötesi yok..

Hayırlı olsun..İnşaallah çok mutlu olursunuz..Fazla kriterlerinizden ödün vermeden ki sınırı aşarsa artık durduramazsınız ; orta yola devam edersiniz umarım.

Mutluluklar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…