olmaz olur mu
siz kkda bu yüzden evlilikleri bitme noktasına gelmiş arkadaşlarımızı okumadınız galiba. bakın ben kapalı değilim ve askılı giyerim gerekirse şortta .
ama beni böyle görüp beğenen ve evlenin ce kapan diyen adam anın da biter. o beni bu şekilde görmiş ve beğenmiş çünkü.
baştan der. böyle istiyorum. o zaman asla kabul etmem. bu benim ben olmama kişiliğime kendime yapılan saygısızlıktır. beni istediği şekle kimse sokamaz. ailemden aldığım bir kültürle yetişmişim çünkü..
aşık olduğum insan bana saygı göstermeli. beni ben olarak görmüyorsa istediği şekle sokmaya çalışıyorsa zaten onun aşkıda şüphelendirir beni...ben bir şekil değil bir insanım. onu böyle bilmeli.
haa,böyle düşünen bir adama da asla aşık olmam oda başka tabii..
Senin yazdığınla karar verecek halim yok. Senin tersinde yorum yazanlarda var. artıları fazla geldi kabul ettim. evet problem yaşıyoruz ama illaki atlatacağız. 5cm kumaş için aşkımdan vazgeçmedim. Burada yazılanlar sadece fikir beyan etmek için canım. Kimse kimsenin yazdığıyla yola çıkacak değil.
valla bende aşıktım evlencektik
nasl ki karıştı ayrıldm :hulya:,
oh sefam olsnsositososito
siz nerey,niçin fikir beyan ettiniz?
istedi kapandm.ee bize ne sempatiksalakcinni
sen çık yoluna yüürütürse tabiaklinialirimsmile
yarın bir gün evlenince de konu açıyorlar buraya, eşim beni dışarı çıkarmıyor, ben onun için her şeyimi değiştirdim o gitti beni aldattı, saçımı süpürge ettim yine yaranamadım, diye.akannehir
bir erkek için ailesinden alıştığı bütün yaşam tarzını, bütün değer yargılarını bir kenara atıp; o erkek için sil baştan yeni bir yaşam tarzı benimsemeyi anlamıyorum ben.
o beni böyle gördü, beğendi, sevdi.
kapalı birini istiyordu madem, beni kapatmaya uğraşmasın; gitsin hali hazırda kapalı olanını alsın bir zahmet.şakkıdı
konu sahibi de konuyu tebrikleri kabul etmek için açmış sanırım.
-kapan dedi kapandım.kaydirigubbakcemile
-tebrik ederiz Allah mutlu mesut etsin.
Bayanlar herkese çok çok teşekkür ederim. Yıllık izne çıktığımdan forumu takip edemedim. Yorumlarınızın birazını okudum hepsini de pür dikkat okuyacağım. ızindeyken ailesi ailemle tanıştı. Ailesi oldukça muhafazakar bir aile. Tabiki bu kötü değil yanlış anlaşılmasın. Ben de çok geniş bir ailede yetişmedim. Erkek arkadaşımın ve ailesinin kolu uzun giyin demesi, bol pantolon giymesi tamamen dinimizin emrinden kaynaklı. Ve alieleerinde herkesin kapalı olmasından. Erkek arkadaşım çok dürüst ve tam güvenilecek bir insandır. Onun gb biriyle tanışmak zaten benim için imkansız. Ama bu şekilde de evlenirsem ben de oda mutsuz olacak. Ortasını bulalım diyorum onada yanaşmıyorlar. Bi türlü hazmedemiyorum isteklerini. ıki üniversite bitirdim. ıyi bir konumda olduğumu düşünüyorum. Kendi kıyafetime karar verememek bana çok koyar. Bi taraftan da çok seviyorum aşığım. Normal şartlarda bu sene nişanlancaktık. Ama giyim yüzünden malesef askıya aldık. Bi kaç defa ayrılmayı denedim. O kadar zor olduki günlerce ağladım. Hala ne yapacağıma karar veremedim.
Nişanlandık. Kıyafet sorunumuz devam ediyor. Diğer herşeyde çok iyi anlaşıyoruz şükür. Bunuda atlatırız heralde. Gelinliğimde istediğim gibi olacak.
Tebrik ederim canım, Allah mesut etsin, Kıyafet sorununuz nedeni ile sevdiğin insandan ayrılmamana sevindim, umarım zamanla bu sorunu da aşarsınız, mutluluklar.
konuyu açalı 1 sene olmuş ve sen fikrini değiştirmedin öylemi akannehir ee biz bunları boşuna mı yazdık sana bak sorun hala devam ediyormuş zamanını boşa harcamışsın ne deyim artık pessssss çok vaktin var sanırım
yarın bir gün evlenince de konu açıyorlar buraya, eşim beni dışarı çıkarmıyor, ben onun için her şeyimi değiştirdim o gitti beni aldattı, saçımı süpürge ettim yine yaranamadım, diye.akannehir
bir erkek için ailesinden alıştığı bütün yaşam tarzını, bütün değer yargılarını bir kenara atıp; o erkek için sil baştan yeni bir yaşam tarzı benimsemeyi anlamıyorum ben.
o beni böyle gördü, beğendi, sevdi.
kapalı birini istiyordu madem, beni kapatmaya uğraşmasın; gitsin hali hazırda kapalı olanını alsın bir zahmet.şakkıdı
konu sahibi de konuyu tebrikleri kabul etmek için açmış sanırım.
-kapan dedi kapandım.kaydirigubbakcemile
-tebrik ederiz Allah mutlu mesut etsin.
Gelinliğini istediğin gibi yaptırıyorsan şu anda gelişme var demek ki.
Evlen bari hadi :))
kıyafet yuzunden sevdıgın ınsandan vazgecme bence kapalı olmak kotu bişi degıl cunku sadece bu konudaysa anlasmazlıgınız devam et ilişkine daha sonra aklında kalır bu ınsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?