evlenince cam sildirmez balkona çıkarmaz ya :1ninca:
senin en özel günündeki giyeceğin gelinliğine dahi karışıyor demek ki
olmaz...eğer çok fazla dekolte olmayacaksa, hani bazıları göğüs çatalını çok açar ve göğüslerini yukarı doğru sıkıştırarak taşırır.buna karışsa neyse ama kısa kollu deyince saçma oluyor karışması...yasakkelime
evlensem mi diye soruyorsun arkadaşım,sen gerçekten o insanı sevdiğine emin misin?eminsen onu tolere etmeye çalışarak yola devam edersin.
ama ben şu 'evlensem mi'?soruna takıldım,demek ki bu soruyu soracak kadar çok sevmiyorsun...ve inanki evlenmiş olmak için evlenmek,onun istediği gibi bir gelinlik giymenden daha kötüdür...
olmaz olur mu
siz kkda bu yüzden evlilikleri bitme noktasına gelmiş arkadaşlarımızı okumadınız galiba. bakın ben kapalı değilim ve askılı giyerim gerekirse şortta .
ama beni böyle görüp beğenen ve evlenin ce kapan diyen adam anın da biter. o beni bu şekilde görmiş ve beğenmiş çünkü.
baştan der. böyle istiyorum. o zaman asla kabul etmem. bu benim ben olmama kişiliğime kendime yapılan saygısızlıktır. beni istediği şekle kimse sokamaz. ailemden aldığım bir kültürle yetişmişim çünkü..
aşık olduğum insan bana saygı göstermeli. beni ben olarak görmüyorsa istediği şekle sokmaya çalışıyorsa zaten onun aşkıda şüphelendirir beni...ben bir şekil değil bir insanım. onu böyle bilmeli.
haa,böyle düşünen bir adama da asla aşık olmam oda başka tabii..
neyse kızlar bana burda yer yok demekkı benım dusuncelerım sızlerle cok farklı herhekzın fıkrınede saygılı olun
2 yıldır beraber olduğum kişiyle evlenme kararı vermiş aileleri tanıştırmıştık. Fakat gelinlikte dahi kısa kollu giymemi istemiyor. Ben zaten çok açık biri değilim en kısa japone kol giyiyorum. evlenince eminim onuda istemeyecek. Çok seviyorum ve kıyafet dışında çok iyi anlaşıyoruz. Bazen evlenmek istiyorum bazen istemiyorum. Evlendikten sonra pişman olmaktan korkuyorum. Lütfen yardım.
Senin yazdığınla karar verecek halim yok. Senin tersinde yorum yazanlarda var. artıları fazla geldi kabul ettim. evet problem yaşıyoruz ama illaki atlatacağız. 5cm kumaş için aşkımdan vazgeçmedim. Burada yazılanlar sadece fikir beyan etmek için canım. Kimse kimsenin yazdığıyla yola çıkacak değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?