- 9 Mayıs 2023
- 33
- 38
- 8
- 28
- Konu Sahibi kaybedenlerkulubu1997
Merhaba.Bir sitede gördüm bu siteyi. Ben de herkes gibi içimi dökmek istiyorum. Hayatıma erkekleri almaya başlayalı 3 sene oluyor 25 yaşındayım.Ancak 3 senedir başaramadığım bi şeyler var. Uzun süreli birliktelik yaşayamıyorum. Çirkef,sorun yaratan birisi olduğumu düşünmeyin lütfen tam tersi kiminle tanışırsam tanışayım hep anlayışlı ve saf olduğumu söylerler. Sözde çok değer verirler ama ya arkadaş kalalıma bağlanır max 2 ay sonra ya da hiçbir açıklama yapmadan iletişimi keser ortadan kaybolurlar. Son görüştüğüm kişiyle de 2 aydır görüşüyoduk. İnanılmaz farklıydı hayata bakışı,fikirleri,sürekli yazıp araması,söyledikleri,davranışları başta temkinli yaklaşmaya çalıştım ancak ister istemez kaptırmaya başladım kendimi. Sonra 2 3 gün onda kalınca bir anda problemlerimiz ortaya çıkmaya başladı,yabancılaştık uzaklaştık birden. Son günden 1 gün sonra da bana ben insanlara karşı tahammülsüzleşmişim sana kendimi kaptırmayayım diye çabalarken senin bana kendini kaptıracağın ihtimalini gözden kaçırmışım. Bu problemlerimiz üstüne ilişki kuramayız ama sen hayatımdaki herkesten daha iyi birisin hayatımda kal istiyorum gibi yapıcı konuştu. Ben de hayatımda bir kez olsun duygularımın peşinden gitmek istedim ve 2 gün sonra biraz içmişken arayıp yanıma çağırdım geldi topladı beni bebek gibi ilgilendi dizimde uyudu seni seviyorum dedi senin yanında şöyleyim böyleyim bir sürü şey söyledi. Sonra sabah eski sevgilisi çıkageldi pat diye kaç ay sonra. Yüzüme bile bakmadı,yazmadı bile sonrasında 2 gün sonra aradığımda neden seviyorum dedin o zaman dediğimde de sen öyle yorumlamışsın,ben de öyle sanmışım dedi. O gün ben de biraz çirkinleştim hayatımda ilk kez çok canım yandığı için basit biriymişsin dedim gururunu incittim. Sosyal medyadan çıkardım anlık sinirle o da 2 gün sonra numaramı sildi. Şimdi ben acı çekiyorum o ise benimle karşılaşabileceğini bile bile umursamadan benim gittiğim mekanlara başka kızla gidiyo. Ve ben bunu duyup ağlıyorum. Hayatımda ilk kez dağıldım ve nasıl toparlanacağıma dair bi fikrim yok. İlk kez birine içimi açmıştım,duvarlarımdan bahsetmiştim,geçmişimden bahsetmiştim,ilk kez seviyorum demiştim ki benim için seviyorum demek dünyanın en zor şeyidir. Sevmiyosanız seviyorum demeyin insanlarda böyle bir hayal kırıklığı yaratmaya hakkınız yok. Sevmiyorum deseydi anlayışla karşılayacağımı yine de insani olarak değer vermeye devam edeceğimi defalarca konuşmuştuk oysaki.