çook haklısın.. ana insan sevince ne yazıkki hayırı lugatından çıkarıyor.. biz de isteriz naz yapmak, hatta kimleri süründürmüşüzdür)) gel gelelim sürünme sırası bizdee.. çok mu ahh aldık acaba.. yahu forum sahibide sanki benim yaşadıklarımı yazıyor.. aynı durumları yaşıyorumerkeklerin klasik yalanları işte seviyorum ama olmaz, yürümez, yapamayız, ben seni mutlu edemem, sen daha iyilerine layıksın falan filan bir erkek gercekten cok severse yapamaycagı olduramayacağı hiçbirşey yoktur sevdiği zaman bütün engelleri kaldırabilir ama istemezse de yedekte dursun hesabı kesin bir dille de bitirmezler.canları sıkılınca yada bos kaldıklarında arada bir ararlar.boşver sen bu cocugu önüne bak sen erkeklerin peşinde koşma herzaman onları kıvrandır kız evi naz evii süründür
çook haklısın.. ana insan sevince ne yazıkki hayırı lugatından çıkarıyor.. biz de isteriz naz yapmak, hatta kimleri süründürmüşüzdür)) gel gelelim sürünme sırası bizdee.. çok mu ahh aldık acaba.. yahu forum sahibide sanki benim yaşadıklarımı yazıyor.. aynı durumları yaşıyoruminsan bi umut diyor hep.. acabalarla sürdürme sakın bu birlikteliği, en azından benim gibi yapma.. :)
çook haklısın.. ana insan sevince ne yazıkki hayırı lugatından çıkarıyor.. biz de isteriz naz yapmak, hatta kimleri süründürmüşüzdür)) gel gelelim sürünme sırası bizdee.. çok mu ahh aldık acaba.. yahu forum sahibide sanki benim yaşadıklarımı yazıyor.. aynı durumları yaşıyoruminsan bi umut diyor hep.. acabalarla sürdürme sakın bu birlikteliği, en azından benim gibi yapma.. :)
sevgilimle ayrıldk yarın tam 1 ay olacaktı((( neden soğuk davranıyorsun çok ciddisin dedim seni çok seviyorum ama biz beraber olmamalıyz dedi ( dün baya konuştuk ve bugün tekrar konuşacığımzı söyledi napıcam bennnnnnn onu cok seviyorum
canım sana özelden bir msj yazdım..umarım bir fikir verebilirim..
hakkında hayırlısı olsun canım..
bu hayatın bana öğrettiği yegane şeylerden biride şudur..
seven insan ayrılamaz...
sevmeyen insan ayrılır..
anladım hepsini okudum umarım şuan mutlusundur Aslında bunlar kısmet işi birazda ama sende çok zorluklar yaşamışsın be üzüldüm vallahi Ya bizzde facebooktan tanıştık normalde istanbulda yaşıyor,ankarada astsubaylık kazanmış ve buraya gelmiş 2 yıldır ankarada neyse biz görüştük falan netten telden 10 gün falan konuştuktan sonra tanıştık sinemaya gittik beni sevdiğini ve benimle beraber olmak istediğini söyledi tamam dedim neyse her şey çok güzel gidiyor falan buluşuyoruz her hafta sonu işte canım sevgilim seni çok özledim kokunu özledim deyip sarılıyor kokluyor falan yani sevdiğini hissetiriyordu baana bir gün bunun kendi evi var oraya gittik işte televizyon falan izliyoruz saate baktım 9 a geliyor zamanın nasıl geçtiğini anlamdm hemen toparlandm o da gitme dedi benimle kal dedi zor da olsa ailemden izni kopardım ve o gece dünya durmuştu sanki sadece o ve ben yaşıyorduk o kadar mutluyduk ki harikaydı kelimelerle anlatamam aramızda çok ciddi bi yakınlaşma olmadı hani bana zarar verecek kadar beraber tv izledik yemek yaptık yedik vs vs birlikte uyuduk sabaha kadar beni izledi bende onu izledim her şey çooook güzeldi tekrar bu planı ayarlamaya çalışıyordum işte sonra beni eve bıraktı geldim eve normal mesaj atıyorum işte nerdesin napıyorsun falan sonra bu mesaj atmamaya başladı soğuk davranmaya başladı 2-3 gün bu şekilde devam etti bende sordum neden böylesin diye işte çok üstüme geliyorsun sıkıyorsun falan dedi bende sende kaldığım için mi böyle yapıyorsun dedim hayır ne alakası var çok mutluyduk harikaydı o gün dedi ama bu şekilde beni çok yoruyorsun üstüme geliyorsun dedi ama başlarda hiç böyle değildi canım sevgilim hayatım aşkım benim seni cok seviyorum seni çok özledimsiz mesajları olmazdı sonra bende iyice sinirlendim sen beni sevmiyorsn bitsin o zaman dedim mesaj atmadı falan sonra tekrar msj attı ben seni seviyorum istemiyorm dedi tamam dedim snra baktım hala devam ediyor 3 kere falan ayrıldm ama sevdğm için tekrar tekrar özürler diledim sonra baktım bu baya koptu benden çünkü kırıldı çok sonra bende evine gittim gönlünü almak için beni kapıda gördüğü o anı hiç unutmuyorum :) sımsıkı sarıldı kokumu içine çekti seni çok özlemişim falan dedi sonra beraber yine eglendik falan evde neyse akşam eve döndüm hala soğuk sabah oldu işte mesaj attı hayatım günaydın beni yurt dışına görev için yolluyolar dedi moralm çok bozuldu ağlamaya başladım falan hastanedeym rapor alcam dedi tamam dedim öğlen mesaj attım hayatım ? diye o da efendim hayatım yazdı gerçekten gitcek misin dedim evet dedi nasıl yapcam ben sensiz dedm yapacak bişy yok dedi hiç önemsemiyor musun dedim önemsiyorum ama üstesnden geliriz dedi bende neden bana karşı bu kadar ciddisin dedim bilmiyorm dedi sen beni sevmiyosun ya artık dedim cevap atmadı bunudamı bilmiyomsn dedim biliyorum ama biz beraber olmamalyz dedi ve bittim zaten ben o an sonra tamam eyvallah dedim hakkını helal et dedi etmiyorum hakkmı helal falan dedm o kadar kolaymı vazgeçmek madem seviyosun dedim sonucuna katlanırsn o zaman dedim bu ne demek ya dedi ayrılmıyorum tamam dedi sonra baya bişeyler konuştuk dün ama hatırlamıyorum sonra yarın konuşalım lütfen hala birbrmzlykn böyle olma dedi tamam dedm böyle işte :S napcamı hiç bilmiyorum moralim 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?