Seviyorum diyor ama ayrılıyor :((

rmysadige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
111
0
46
Ankara
sevgilimle ayrıldk yarın tam 1 ay olacaktı ((( neden soğuk davranıyorsun çok ciddisin dedim seni çok seviyorum ama biz beraber olmamalıyz dedi ( dün baya konuştuk ve bugün tekrar konuşacığımzı söyledi napıcam bennnnnnn onu cok seviyorum

bir gün geri dönersem bir kapım eksilmesin demek istiyor yani. erkek yalanları bilmem kaçıncısı canım. bunun erkekçe de karşılığı budur. seven insan asssslaaaaaa gitmezzzzzzz.

sevse ayrilmaz yeni birini bulana kadar seni oyaliyordur konusmassan onunla daha iyi olur

severek ayrılmak o şarkı sözü yahuu... arkadaşın dediğine katılıyorum seven insan gitmez.. herşeyi göze alır.. yahu sevgisi için ölmeyi öldürmeyi göze alanlar var.. tamam çok abartmaya grek yok ama yinede seven insan gitmez.. istese de gidemez.

Bence kafasında mantıklı bir neden bulduysa gidebilir ama seviyorsa dayanamaz geri gelir...Tabi neden ayrıldığına da çok bağlı.

evet bence de seven insan gitmez kesnlkle katılıyorum daha geçen pazar görüştük süpriz yaptım karşsnda beni görünce çok şaşırmştı sarıldı çok özledim vs vs gibi şeyler konuştuk ama mesajlarndada hep ciddiydi sadece hayatım kelimesini bazen kullanıyordu eskisi gibi değildi sonra bende neden benmle ciddi konuşuyorsn bu kadar dedim o da bilmiyorum dedi sevmiyomusun artık bunudamı bilmiyorsn dedim biliyorum ama birlkte olmamalyz dedi sebebini sordum geleciğimz yok ki dedi şimdi bağlanıp ilerde ayrılmak mı daha kolay dedi o zaman son kez ayrılıyorum istemiyorum diye mesaj at dedim hayır atmıcam kesinlikle diyo o zaman kafanı toparla düşün taşın öyle kararını ver dedim o da tamam haklısın yarın konuşuruz dedi:/

erkeklerin klasik yalanları işte seviyorum ama olmaz, yürümez, yapamayız, ben seni mutlu edemem, sen daha iyilerine layıksın falan filan bir erkek gercekten cok severse yapamaycagı olduramayacağı hiçbirşey yoktur sevdiği zaman bütün engelleri kaldırabilir ama istemezse de yedekte dursun hesabı kesin bir dille de bitirmezler.canları sıkılınca yada bos kaldıklarında arada bir ararlar.boşver sen bu cocugu önüne bak sen erkeklerin peşinde koşma herzaman onları kıvrandır kız evi naz evii süründür

çook haklısın.. ana insan sevince ne yazıkki hayırı lugatından çıkarıyor.. biz de isteriz naz yapmak, hatta kimleri süründürmüşüzdür)) gel gelelim sürünme sırası bizdee.. çok mu ahh aldık acaba.. yahu forum sahibide sanki benim yaşadıklarımı yazıyor.. aynı durumları yaşıyorum insan bi umut diyor hep.. acabalarla sürdürme sakın bu birlikteliği, en azından benim gibi yapma.. :)

canım öyle yazdıgıma bakma bende cok cektim cok yasadım tecrübelere dayanarak konusuyorum.bir erkek önce kafasında bitiriyor kadınların nazik kırılgan olduklarını bildikleri içinde alıstıra alıstıra söyliyorlar zaman dagıtıyorlar.bir erkek ayrılıktan söz etmişse ayrılık süresini aylara dagıtır sonunda da ayrılır gider.ben onun için arkadasa diyorumki cok fazla üzülme düşünme yasında tahminimce küçük.hayat karsına neleri cıkaracak daha.hakkında hayırlısı

naz yapmayı bende çok isterdim :) ama sevince hiçbişey yapamıyosun ki ilk başta eyvallah dedim bitirirsen bitir ama sonradan yaşadıklarınız aklına geliyo vs vs zor oluyor işte napcam bilmiyorm valla

onla son kez konuşup postayı koyucaksın. ben böyle çocukça triplere gelemem de sana düşün taşın kararını ver demiştim ama kararın umrumda değil madem sana göre geleceğimiz yok zorlamanında bi anlamı yok de ben kararımı senden önce verdim ve ben bitiriyorum de. zaten seviyosa itiraz edicek ve peşinde koşucaktır sevmiyosada boşa zaman harcamazsın olmicak bi insan için..

seven ve isteyen insan ay-rı-la-mazzzz

Seni yedekte görüyor canım. Sakın barışma, acın zamanla diner. Seven erkek ayrılmaz, sevgisi için savaşır her koşulda.

canım sana özelden bir msj yazdım..umarım bir fikir verebilirim..
hakkında hayırlısı olsun canım..

bu hayatın bana öğrettiği yegane şeylerden biride şudur..

seven insan ayrılamaz...
sevmeyen insan ayrılır..

anladım hepsini okudum umarım şuan mutlusundur Aslında bunlar kısmet işi birazda ama sende çok zorluklar yaşamışsın be üzüldüm vallahi Ya bizzde facebooktan tanıştık normalde istanbulda yaşıyor,ankarada astsubaylık kazanmış ve buraya gelmiş 2 yıldır ankarada neyse biz görüştük falan netten telden 10 gün falan konuştuktan sonra tanıştık sinemaya gittik beni sevdiğini ve benimle beraber olmak istediğini söyledi tamam dedim neyse her şey çok güzel gidiyor falan buluşuyoruz her hafta sonu işte canım sevgilim seni çok özledim kokunu özledim deyip sarılıyor kokluyor falan yani sevdiğini hissetiriyordu baana bir gün bunun kendi evi var oraya gittik işte televizyon falan izliyoruz saate baktım 9 a geliyor zamanın nasıl geçtiğini anlamdm hemen toparlandm o da gitme dedi benimle kal dedi zor da olsa ailemden izni kopardım ve o gece dünya durmuştu sanki sadece o ve ben yaşıyorduk o kadar mutluyduk ki harikaydı kelimelerle anlatamam aramızda çok ciddi bi yakınlaşma olmadı hani bana zarar verecek kadar beraber tv izledik yemek yaptık yedik vs vs birlikte uyuduk sabaha kadar beni izledi bende onu izledim her şey çooook güzeldi tekrar bu planı ayarlamaya çalışıyordum işte sonra beni eve bıraktı geldim eve normal mesaj atıyorum işte nerdesin napıyorsun falan sonra bu mesaj atmamaya başladı soğuk davranmaya başladı 2-3 gün bu şekilde devam etti bende sordum neden böylesin diye işte çok üstüme geliyorsun sıkıyorsun falan dedi bende sende kaldığım için mi böyle yapıyorsun dedim hayır ne alakası var çok mutluyduk harikaydı o gün dedi ama bu şekilde beni çok yoruyorsun üstüme geliyorsun dedi ama başlarda hiç böyle değildi canım sevgilim hayatım aşkım benim seni cok seviyorum seni çok özledimsiz mesajları olmazdı sonra bende iyice sinirlendim sen beni sevmiyorsn bitsin o zaman dedim mesaj atmadı falan sonra tekrar msj attı ben seni seviyorum istemiyorm dedi tamam dedim snra baktım hala devam ediyor 3 kere falan ayrıldm ama sevdğm için tekrar tekrar özürler diledim sonra baktım bu baya koptu benden çünkü kırıldı çok sonra bende evine gittim gönlünü almak için beni kapıda gördüğü o anı hiç unutmuyorum :) sımsıkı sarıldı kokumu içine çekti seni çok özlemişim falan dedi sonra beraber yine eglendik falan evde neyse akşam eve döndüm hala soğuk sabah oldu işte mesaj attı hayatım günaydın beni yurt dışına görev için yolluyolar dedi moralm çok bozuldu ağlamaya başladım falan hastanedeym rapor alcam dedi tamam dedim öğlen mesaj attım hayatım ? diye o da efendim hayatım yazdı gerçekten gitcek misin dedim evet dedi nasıl yapcam ben sensiz dedm yapacak bişy yok dedi hiç önemsemiyor musun dedim önemsiyorum ama üstesnden geliriz dedi bende neden bana karşı bu kadar ciddisin dedim bilmiyorm dedi sen beni sevmiyosun ya artık dedim cevap atmadı bunudamı bilmiyomsn dedim biliyorum ama biz beraber olmamalyz dedi ve bittim zaten ben o an sonra tamam eyvallah dedim hakkını helal et dedi etmiyorum hakkmı helal falan dedm o kadar kolaymı vazgeçmek madem seviyosun dedim sonucuna katlanırsn o zaman dedim bu ne demek ya dedi ayrılmıyorum tamam dedi sonra baya bişeyler konuştuk dün ama hatırlamıyorum sonra yarın konuşalım lütfen hala birbrmzlykn böyle olma dedi tamam dedm böyle işte :S napcamı hiç bilmiyorum moralim 0

canım neden bukadar dengesiz davranıyor acaba diye bir sormak lazım?

ilk aklıma gelen şeyi yazayım mı?
evde geçirdiğiniz saatlerde evet ikinizde mutluydunuz ama belliki bir taraf daha çok mutlu olmak istiyor..

bence araya soğukluk sokarak senin rızanla birşeylere teşebbüs etme niyetinde..inşallah ben çok fesadımdır??

birde şu geldi aklıma,senden önce yada senden sonra biri hayatına girmiş olabilir...sonuçta net ortamında tanıştığınıza göre hala daha ordan birileriyle tanışma şansı var yani böyle arkadaşlık kurma yöntemlerine açık biri..

bir başkası içinde sana böyle kararsız portre çiziyor..

hee bide tipik erkek bunlar,biri bi kuyuya taş atmış 40akıllı çıkaramamış misali de kafa patlatıyor olabiliriz..

ancak şunu söyleyeyimki bu hareketleri yapan biri asla karşısındakine GÜVEN VEREMEZ..
temkinli ol canım ona karşı..

aklınca seni elinde tutacak istediğini yapacak..ona bu hakkı verme canım..bittiyse bitti de..
gidene dur diyemem de ve arayıp sorma...bırak o arasın yalvarsın..seviyosa köpppek gibi arar..
(hee bide evine gitme derim canım,daha yeni tanışmışsınız,hem Allah korusun sapık bile çıkabilir ayrıca hemen evine gitmen onda kötü izlenmde uyandırır,zaten betten tanışmışsınız...daha ağır hareketler sergilemelisin)
öptüm

Sanırım benden yaşça küçüksün..Bak benden sana bir abla tavsiyesi, hiç uzatma sen bu çocukla..Tamam güzel hoş romantik anlar yaşamışsınız amaa belki de evinde kaldığın gece farklı niyeti vardı senden beklediğini bulamayınca böyle açık kapı da bırakırım aklından beni atmasın diyerek "seni seviyorum ama biz olamayız" demiş gibi geldi bana... Üniversitede okuyorsan bence git okulundan arkadaşlar bul..Artık işini gücünü almış erkeklerin beklentileri daha farklı olabiliyor..Günahını almak istemem ama senin de eski sevgilin pek tekin gelmedi bana anlattıkların kadarıyla
Daha yaşın küçük neler neler çıkacak karşına bu insanlarla karşılaştığın için de kızacaksın üzüleceksin bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…