Canım yapabileceğin birşey kalmamış bence. Zaten ayağına kadar gitmişsin. Bence artık arama sorma. Ne kadar peşine düşersen kendini o kadar vazgeçilmez sanır. Dönmesini bekleyeceksin dönmezse de önüne bakacaksın. Bence yapman gereken tek şey bu. Gururunu artık ayak altına alma.
canım bence onunda sana karşı hala duyguları var fakat biraz inatçı biri gibi geldi bana hiç arayıp sorma bir süre bence dönecek sana fakat kendini öyle bir özlet ki seni tekrar kazanmak için senin gösterdiğin çabanın o çok daha fazlasını gösterebilsin şuna inan canım imkansız dönmeyecek diye hiç birşey yok dönmeyecek olsaydı benim erkek arkadaşım dönmezdi sadece zamana bırak ama kendini o hiç dönmeyecekmiş gibi hayata bağla yaşamana eğlenmene kendini geliştirmeye bak o dönerse zaten döner ama dönmezse sen kendini hayata bağlamış ve onsuzluğa alışmış olursun unutmuş olursun sana nacizane fikrim bu canım üzme kendini
bence bu halen seni seviyo ama inat etmiş sana aklınca ders veriyo bıraz daha burnunu sürtmek istiyo çaba istiyo aynı benimki gibi erkekler malesefki hepsi böyle::
sen yapabileceğin en büyük şeyi yapıp ayağına gitmişsin, gidip konuşmuşsun.
artık top onda, onun düşünüp karar vermesi gerek, sana da düşen sabırla beklemek..
allahtan bol sabır diliyorum sana:18:
Neden ayrldınız bilmiyorum ama
bayan olarak sınırları zorlamışsınız buna rağmen çok katı davranmış...
'Bırak sen istediğin için değil kendim istediğim için sana döneyim' dedi..Demişsiniz bu söz gayet herşeyi açıklıyor
kesinlikle artık üstelemeyin.
canım sen yapabileceğin her şeyi yapmışsın. bence bu saatten sonra yapman gereken ne olursa olsun onu bir daha aramamak. kaçan kovalanır mantığı geçerli olacaktır bence yine. allh kolaylık versin :)
Çok hata yapıyoruz , uzun süre çekiyorlar.
Sonra tüm kredilerimiz doluyor ve bir anda bırkıp gidiveriyorlar.
Sonra ah vah ediyoruz ama faydasız oluyor.
Üzülme canım ama bu olanlar bizim suçumuz.
Hakkımızda hayırlısı olsun , benim durumuda biliyorsun.
Hiç bir gelişme yok canım.
Bundan sonra olacağını da pek sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?