Seviyorum ve kaybetmek istemiyorum

Buhte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
247
0
46
İstanbul
Az çok konumu biliyorsunuz.17 gündür erkek arkadaşımla konuşmuyorduk.Benim yüzümden bağlarımız kopmuştu.Telefonları da kapalı olduğu için hiç bir şekilde ona ulaşamıyordum.Dün gece çok dua ettim.Allahım ne yapmam hayırlı olacaksa benim ayaklarımı o yöne götür diye..Olayların gidişini anlamınız açısından aşağıdakileri de belirtmek zorundayım..

İçimdeki ses ve ayaklarım bir baktım ki beni metrobsüün olduğu yere götürmüş..Neyse bindim erkek arkadaşımın oturduğu yere geldim..Bir taraftan da endişeliydim teli açık değil e evine de çıkamam ona nasıl ulaşıcam diye de içim içimi yiyordu..O sırada öğle ezanı okunuyordu..İçimden Allahım eğer o benim için hayırlı olacaksa karşıma çıkar da göreyim konuşayım dedim..Gitmiştim ama görüşmenin zor olduğunu da biliyordum.

Neyse evinin olduğu yere doğru yürürken bir de baktım ki karşı taraftan aşağıya doğru iniyor.Başladım arkasından koşmaya..O kadar hızlı yürüyordu ki en sonunda nefes nefese kalarak arkasından yetişip montundan tuttum..

Elimi göğsüne koyup dinlenmeye çalışırken niye koştun falan dedi dedim çok hızlı yürüyodun yetişemedim..Dedim 10 dakika konuşalım falan geçtik bi yere konuşmaya başladık..Tabi fena sinirliydi hala bana ateş püskürüyordu..Sadece dinledim..Ben seni istemiyorum falan dedi..Çıkar kalbinden beni,kendine yeni bir sayfa aç dedi..

Tuttum elini koydum kalbimin üstüne hadi gücün varsa çıkar dedim..Biraz konuştuktan sonra beni bineceğim yere kadar götürsene dedim.Zoraki geldi..Otobüsü beklerken sarıldım öptüm öptüm..gözleri dolu dolu baktı bana..kaskatıydı hiç yumuşamıyordu..kendimi affettirmek için elimden geleni yaptım..özledim dedim..seviyorum dedim..

Baktı suratıma yumuşuyor gibiydi lakin direnmek için de elinden geleni yapıyordu..Özlediğinde beni ara bekliycem seni dedim..Zaman tanı dedi..Düzelt kendini..Bırak sen istediğin için değil kendim istediğim için sana döneyim dedi..En son yine sarıldım tabi o el ucuyla sarıldı..

Bu işin sonu nereye gider kızlar çıldırmamak elde değil..Tecrübelerinize güvenerek yardımlarınızı bekliyorum..seviyorum ve kaybetmek istemiyorum..

Canım yapabileceğin birşey kalmamış bence. Zaten ayağına kadar gitmişsin. Bence artık arama sorma. Ne kadar peşine düşersen kendini o kadar vazgeçilmez sanır. Dönmesini bekleyeceksin dönmezse de önüne bakacaksın. Bence yapman gereken tek şey bu. Gururunu artık ayak altına alma.

Canım yapabileceğin birşey kalmamış bence. Zaten ayağına kadar gitmişsin. Bence artık arama sorma. Ne kadar peşine düşersen kendini o kadar vazgeçilmez sanır. Dönmesini bekleyeceksin dönmezse de önüne bakacaksın. Bence yapman gereken tek şey bu. Gururunu artık ayak altına alma.

Bende öyle düşünüyorum canım en azından artık vicdan azabı çekmiyorum..çok özlemişim ama ya :(

canım bence onunda sana karşı hala duyguları var fakat biraz inatçı biri gibi geldi bana hiç arayıp sorma bir süre bence dönecek sana fakat kendini öyle bir özlet ki seni tekrar kazanmak için senin gösterdiğin çabanın o çok daha fazlasını gösterebilsin şuna inan canım imkansız dönmeyecek diye hiç birşey yok dönmeyecek olsaydı benim erkek arkadaşım dönmezdi sadece zamana bırak ama kendini o hiç dönmeyecekmiş gibi hayata bağla yaşamana eğlenmene kendini geliştirmeye bak o dönerse zaten döner ama dönmezse sen kendini hayata bağlamış ve onsuzluğa alışmış olursun unutmuş olursun sana nacizane fikrim bu canım üzme kendini:54:

canım bence onunda sana karşı hala duyguları var fakat biraz inatçı biri gibi geldi bana hiç arayıp sorma bir süre bence dönecek sana fakat kendini öyle bir özlet ki seni tekrar kazanmak için senin gösterdiğin çabanın o çok daha fazlasını gösterebilsin şuna inan canım imkansız dönmeyecek diye hiç birşey yok dönmeyecek olsaydı benim erkek arkadaşım dönmezdi sadece zamana bırak ama kendini o hiç dönmeyecekmiş gibi hayata bağla yaşamana eğlenmene kendini geliştirmeye bak o dönerse zaten döner ama dönmezse sen kendini hayata bağlamış ve onsuzluğa alışmış olursun unutmuş olursun sana nacizane fikrim bu canım üzme kendini:54:

Sabır öyle zor birşey ki an geliyor tamam alışıcam diyorsun an geliyor ansızın bir kalp ağrısı ile uyanıyorum..çok inatçı evet canım tutkuyla bağlı adam yoktu sanki karşımda bakalım zaman neyi gösterecek..

bence bu halen seni seviyo ama inat etmiş sana aklınca ders veriyo bıraz daha burnunu sürtmek istiyo çaba istiyo aynı benimki gibi erkekler malesefki hepsi böyle::37::

sen yapabileceğin en büyük şeyi yapıp ayağına gitmişsin, gidip konuşmuşsun.

artık top onda, onun düşünüp karar vermesi gerek, sana da düşen sabırla beklemek..

allahtan bol sabır diliyorum sana:18:

Neden ayrldınız bilmiyorum ama
bayan olarak sınırları zorlamışsınız buna rağmen çok katı davranmış...
'Bırak sen istediğin için değil kendim istediğim için sana döneyim' dedi..Demişsiniz bu söz gayet herşeyi açıklıyor
kesinlikle artık üstelemeyin.

bence bu halen seni seviyo ama inat etmiş sana aklınca ders veriyo bıraz daha burnunu sürtmek istiyo çaba istiyo aynı benimki gibi erkekler malesefki hepsi böyle::37::

Canım elimden geleni yaptım bugün yaptığı tek sıcak hareket ben başımı boynuna koydum o da başını başımın üstüne dayadı..sadece buydu..bazen suratıma bakıp daldı..ama çok inat bakalım sonu nereye gidecek..arar mı hiç bi fikrim yok..

sen yapabileceğin en büyük şeyi yapıp ayağına gitmişsin, gidip konuşmuşsun.

artık top onda, onun düşünüp karar vermesi gerek, sana da düşen sabırla beklemek..

allahtan bol sabır diliyorum sana:18:

Amin canım..dediğin gibi yapacağımı yaptım ama beklenmedik anda karşı caddede görmek çok fenaydı nefes nefese kaldım resmen arkasından koşarken ..

Neden ayrldınız bilmiyorum ama
bayan olarak sınırları zorlamışsınız buna rağmen çok katı davranmış...
'Bırak sen istediğin için değil kendim istediğim için sana döneyim' dedi..Demişsiniz bu söz gayet herşeyi açıklıyor
kesinlikle artık üstelemeyin.

Diyorum ya canım taş gibiydi resmen karşımda..bekliycem artık nasibim ise eğer dönüp dolaşıp beni bulacak.ayrıca elimden geleni de yaptım artık yapabileceğim bişey yok..

Hz Ali nin bir sözü var ya..İnsanlar Allah'tan hep hayırlısını isterler lakin Allah hayırlısını verince de duruma razı olmazlar.O yüzden şu şekilde dua edin der.Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı eylediğini de gönlüme razı eyle.

Ben de artık bu duayı yapıyorum.

canım sen yapabileceğin her şeyi yapmışsın. bence bu saatten sonra yapman gereken ne olursa olsun onu bir daha aramamak. kaçan kovalanır mantığı geçerli olacaktır bence yine. allh kolaylık versin :)

canım sen yapabileceğin her şeyi yapmışsın. bence bu saatten sonra yapman gereken ne olursa olsun onu bir daha aramamak. kaçan kovalanır mantığı geçerli olacaktır bence yine. allh kolaylık versin :)

Aynen öyle oldu canım ben kovaladıkça o kaçtı o kaçtıkça bana daha da imkansız geldi.bakalım sonumuz hayır olsun inşallah :)

Çok hata yapıyoruz , uzun süre çekiyorlar.
Sonra tüm kredilerimiz doluyor ve bir anda bırkıp gidiveriyorlar.
Sonra ah vah ediyoruz ama faydasız oluyor.
Üzülme canım ama bu olanlar bizim suçumuz.
Hakkımızda hayırlısı olsun , benim durumuda biliyorsun.

Çok hata yapıyoruz , uzun süre çekiyorlar.
Sonra tüm kredilerimiz doluyor ve bir anda bırkıp gidiveriyorlar.
Sonra ah vah ediyoruz ama faydasız oluyor.
Üzülme canım ama bu olanlar bizim suçumuz.
Hakkımızda hayırlısı olsun , benim durumuda biliyorsun.

Sende bir gelişme yok mu canım

bende aynı durumdayım kızlar :( benimkinden de hala bi mesaj yok :( dua edin Allah rızası için :(

Back
X