- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
ayrilmak istiyorum fakat onu üzmek istemiyorum.. kendimi üzmüs gibi hissediyorum cunkü 2 kez denedim olmadi...Evlilik sadece bir tarafin mutlu olmasi icin biraraya gelmek degildir ki...
Karsinizdaki insani hic dusunmuyor musunuz?
Sevmediginiz, tipini begenmediginiz, isinamadiginiz biriyle nasil evlenebilirsiniz?
Bence yol yakinken, karsinizdakinide cok uzmeden vazgecin.
Inanim kafam cok karisik.. 23 yasindayim konustugum kisi 29 yasinda okuyor daha. Cocuk her aradigim özelligi tasiyor, duygusal hassas ve beni cok seviyor.. belkide ilk sevgilisi ben oldum.. icim kan agliyo ben onu sevemedim bir türlü.. bundan 2 sene önce kuzenim vardi sevdigim.. 1 sene oldu ayrilali neyse unuttum gibi onu derken unutmamisim aslinda fakat 1 haftadir kendime "bitti artik dönmicek o" diyerek bilinc altima yerlestirmej istiyorum.. oldu gibi sükür fakat galiba su an mi cocugu sevmeme nedenim ondan da kaynaklanmiyor. Off bilmiyorum nasil bu hale geldim hic bilmiyorum.. Cocuk o kadar iyi o kadar ilgili ki ve hic siniri yok... ama kiz gibi biraz.. tipide pek hosuma gitmiyor.. sessiz sakin bir yapiya sahip.. bu cocuga hayir da diyemiyorum cünkü beni mutlu edebilecegine inaniyorum ama ben buna onu sevmedigim halde ne kadar izin vereceksem o kadar mutlu olurum herhalde..inanin bilmiyorum.. evlenmeyi planliyor benimle 3 sene sonra.. ben napcami sasirdim.. hem vaktim gelmedi daha düzenim yok zaten onunda öyle ama sanki sevebilecegim bir insanla evlenmek istiyor gönlüm.. burcum yengec duygusal bir insansim...
En güzel cevap anlayabilene!!!!!!Yazdıklarınızı sonuna kadar okumaya ihtiyaç bile duymadım.
Yarın öbürgün evlenince aynı yatağa gireceksin. Sevişeceksin mecbursun belki de.. Kokusunu hissedeceksin. Afedersin yanında kötü görüntülerine şahit olacaksın falan filan..
Sevmediğin biriyle ne kadar dayanabilirsin?
Dayanabilecek olsan da ne gerek var?
Ayrildiginiz icin bir sure uzulur belki ama bu hayat boyu mutsuz olmanizdan iyidir...ayrilmak istiyorum fakat onu üzmek istemiyorum.. kendimi üzmüs gibi hissediyorum cunkü 2 kez denedim olmadi...
kuzeninle niye ayrıldınız? dönüşü yok mu?Inanim kafam cok karisik.. 23 yasindayim konustugum kisi 29 yasinda okuyor daha. Cocuk her aradigim özelligi tasiyor, duygusal hassas ve beni cok seviyor.. belkide ilk sevgilisi ben oldum.. icim kan agliyo ben onu sevemedim bir türlü.. bundan 2 sene önce kuzenim vardi sevdigim.. 1 sene oldu ayrilali neyse unuttum gibi onu derken unutmamisim aslinda fakat 1 haftadir kendime "bitti artik dönmicek o" diyerek bilinc altima yerlestirmej istiyorum.. oldu gibi sükür fakat galiba su an mi cocugu sevmeme nedenim ondan da kaynaklanmiyor. Off bilmiyorum nasil bu hale geldim hic bilmiyorum.. Cocuk o kadar iyi o kadar ilgili ki ve hic siniri yok... ama kiz gibi biraz.. tipide pek hosuma gitmiyor.. sessiz sakin bir yapiya sahip.. bu cocuga hayir da diyemiyorum cünkü beni mutlu edebilecegine inaniyorum ama ben buna onu sevmedigim halde ne kadar izin vereceksem o kadar mutlu olurum herhalde..inanin bilmiyorum.. evlenmeyi planliyor benimle 3 sene sonra.. ben napcami sasirdim.. hem vaktim gelmedi daha düzenim yok zaten onunda öyle ama sanki sevebilecegim bir insanla evlenmek istiyor gönlüm.. burcum yengec duygusal bir insansim...
ne alaka yeter ki evleneyim camurdan olsun zihniyetiyle ne alakasi var?Bir sey sorucam neden evlenmek icin bu kadar acele ediyosun?
23 yasindasin daha gec bi yas degil ki erken bile hatta, yeter ki evleniyim de isterse camurdan olsun zihniyetindesin bence. Bu mudur yani?
Sirf evlenmek icin icine sinmeyen biriyle evlenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?