- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
peki cok tesekkür ederim :)İnanki buluyo tatlım.Kimse dört dörtlük değil tabiki herkesin baska türlü huyu var ama önceliklerini belirleyerek bu öncelliklere uygun insanlarla görüşürsen mutlu sonsevmediğin adamla vakit kaybetme.
şu anda hala o kişiyle mi? bi de nekadar çıkmıştınız?evet hemde ayrilir ayrilmaz baska biriyle konusmaya baslamis...
bilmiyorum konusuyorlardir kesin.. asagi yukari 1 seneden az konusmustukşu anda hala o kişiyle mi? bi de nekadar çıkmıştınız?
sevmemiş demek ki seni.. üzgünüm ama onu unutmak zorundasınbilmiyorum konusuyorlardir kesin.. asagi yukari 1 seneden az konusmustuk
evet öyle..sevmemiş demek ki seni.. üzgünüm ama onu unutmak zorundasın
Sana kendimden örnek vereyim, nisanlimla tanıştığımızda ben ondan hic etkilenmemiştim, ama o bende cook hoşlanmış hatta ertesi gunu Gözünü açtığında tarif edemeyecegi bir sekilde tüm zihni kalbi benimle doluymus. Cok ilginç cunku bir gün öncesi hic birsey hissetmeyen adam ertesi gün Uyandığında ilk aklına gelen ben ve bir daha Çıkmayan ben. Sonrası bana mesaj Attı ve biz iki arkadas gibi yazdık, konuştuk, tam kafa dengim, inanin hic erkeklerle normal arkadaşlık kurmuş biri degilim, ama onunla arkadastik cok sey paylaştık sohbet olsun dertlerimiz olsun. Benden hoşlandığını farkettim ama hic söylemediği icin konduramadim. Sonra bir gün oturduk içtik o gün bana bir şarkı dinletti, ne anlıyorsun dedi bende bilemedim dedim, bana o gu seni seviyorum dedi ve bana bir sey oldu. Sonra yavaş yavaş tuhaf duygular icine girdim. Onu düşünmeye başladım, hatta kendime dedim ki olamaz bu cunku etkilenmemiştim hic. Ve bende sonunda ona asık oldum hemde ne asık. Ve bu dediklerim tanıştığımızdan aylar sonra oldu. Insan sonradan sevebiliyor amaaaa gel gelelim ben ona asık olduktan sonra zamanla o değişmeye basladi ben onun pesinden deli gibi koşmaya başladım. Su anda aramız limoni Allah sonumuzu hayır etsin diyorum başka bisey diyemiyorum.
Bence hiç evlenme bacım ağrısız başını ağrıya koyma sevdiğinle hele hiç evlenme sonra kıçları kalkıyo evlilik hayal kırıklığından başka bişey değilInanim kafam cok karisik.. 23 yasindayim konustugum kisi 29 yasinda okuyor daha. Cocuk her aradigim özelligi tasiyor, duygusal hassas ve beni cok seviyor.. belkide ilk sevgilisi ben oldum.. icim kan agliyo ben onu sevemedim bir türlü.. bundan 2 sene önce kuzenim vardi sevdigim.. 1 sene oldu ayrilali neyse unuttum gibi onu derken unutmamisim aslinda fakat 1 haftadir kendime "bitti artik dönmicek o" diyerek bilinc altima yerlestirmej istiyorum.. oldu gibi sükür fakat galiba su an mi cocugu sevmeme nedenim ondan da kaynaklanmiyor. Off bilmiyorum nasil bu hale geldim hic bilmiyorum.. Cocuk o kadar iyi o kadar ilgili ki ve hic siniri yok... ama kiz gibi biraz.. tipide pek hosuma gitmiyor.. sessiz sakin bir yapiya sahip.. bu cocuga hayir da diyemiyorum cünkü beni mutlu edebilecegine inaniyorum ama ben buna onu sevmedigim halde ne kadar izin vereceksem o kadar mutlu olurum herhalde..inanin bilmiyorum.. evlenmeyi planliyor benimle 3 sene sonra.. ben napcami sasirdim.. hem vaktim gelmedi daha düzenim yok zaten onunda öyle ama sanki sevebilecegim bir insanla evlenmek istiyor gönlüm.. burcum yengec duygusal bir insansim...
Aranızda saygının biteceğine inanmıyorsan hadi devam et derim...Sevgi de aşk da bence bir süre sonra kaybolan bir şey,ama birbirinize karşı saygınız varsa neden olmasın.Inanim kafam cok karisik.. 23 yasindayim konustugum kisi 29 yasinda okuyor daha. Cocuk her aradigim özelligi tasiyor, duygusal hassas ve beni cok seviyor.. belkide ilk sevgilisi ben oldum.. icim kan agliyo ben onu sevemedim bir türlü.. bundan 2 sene önce kuzenim vardi sevdigim.. 1 sene oldu ayrilali neyse unuttum gibi onu derken unutmamisim aslinda fakat 1 haftadir kendime "bitti artik dönmicek o" diyerek bilinc altima yerlestirmej istiyorum.. oldu gibi sükür fakat galiba su an mi cocugu sevmeme nedenim ondan da kaynaklanmiyor. Off bilmiyorum nasil bu hale geldim hic bilmiyorum.. Cocuk o kadar iyi o kadar ilgili ki ve hic siniri yok... ama kiz gibi biraz.. tipide pek hosuma gitmiyor.. sessiz sakin bir yapiya sahip.. bu cocuga hayir da diyemiyorum cünkü beni mutlu edebilecegine inaniyorum ama ben buna onu sevmedigim halde ne kadar izin vereceksem o kadar mutlu olurum herhalde..inanin bilmiyorum.. evlenmeyi planliyor benimle 3 sene sonra.. ben napcami sasirdim.. hem vaktim gelmedi daha düzenim yok zaten onunda öyle ama sanki sevebilecegim bir insanla evlenmek istiyor gönlüm.. burcum yengec duygusal bir insansim...
Hangi konu kiz nolmus dedikodu mu varİki konu ve isimler ne kadar benziyor birbirine bilemedim ki ben
1 yıl sonra diye bir konu var şekerim oku da gör onunda adının sonu 1234Hangi konu kiz nolmus dedikodu mu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?