Sevmediğim ama benu mutlu eden biriyle evlenmeli miyim ?:(

Adamı hem sevmiyorsunuz hem de bu adamla ilişkiniz var öyle mi yoksa ben mi yanlış anladım? Öyleyse sevmediğin halde adama umut vermiş oluyorsun.sevmediğin biriyle evlenmeyi geç ilişkinin olması bile bana ilginç geliyor

Sana kendimden örnek vereyim, nisanlimla tanıştığımızda ben ondan hic etkilenmemiştim, ama o bende cook hoşlanmış hatta ertesi gunu Gözünü açtığında tarif edemeyecegi bir sekilde tüm zihni kalbi benimle doluymus. Cok ilginç cunku bir gün öncesi hic birsey hissetmeyen adam ertesi gün Uyandığında ilk aklına gelen ben ve bir daha Çıkmayan ben. Sonrası bana mesaj Attı ve biz iki arkadas gibi yazdık, konuştuk, tam kafa dengim, inanin hic erkeklerle normal arkadaşlık kurmuş biri degilim, ama onunla arkadastik cok sey paylaştık sohbet olsun dertlerimiz olsun. Benden hoşlandığını farkettim ama hic söylemediği icin konduramadim. Sonra bir gün oturduk içtik o gün bana bir şarkı dinletti, ne anlıyorsun dedi bende bilemedim dedim, bana o gu seni seviyorum dedi ve bana bir sey oldu. Sonra yavaş yavaş tuhaf duygular icine girdim. Onu düşünmeye başladım, hatta kendime dedim ki olamaz bu cunku etkilenmemiştim hic. Ve bende sonunda ona asık oldum hemde ne asık. Ve bu dediklerim tanıştığımızdan aylar sonra oldu. Insan sonradan sevebiliyor amaaaa gel gelelim ben ona asık olduktan sonra zamanla o değişmeye basladi ben onun pesinden deli gibi koşmaya başladım. Su anda aramız limoni Allah sonumuzu hayır etsin diyorum başka bisey diyemiyorum.

Amin canim insallah düzelir araniz üzüldüm simdi

Sevmediğin insanla evlenemezsin. Evlenirsinde yaşayamazsın be canım. Kuzenin zaten apayrı bi konu. Kuzenden eş mi olur? Allahım neler düşünüyorsunuz.. Akraba evliliği bir cok sorunu beraberınde getiriyor. Ne kuzenın nede bu cocuk ikiside olmaz. Elbet kısmetin bir yerlerde senı bekliyordur, sen fırsat ver yeter ki.

Bence hiç evlenme bacım ağrısız başını ağrıya koyma sevdiğinle hele hiç evlenme sonra kıçları kalkıyo evlilik hayal kırıklığından başka bişey değil

Kuzen mi? Kuzenine o gözle nasıl bakabildin ve halen bakıyorsun?
2015 yılındayız, bitsin artık şu kuzen meselesi. Şimdi kesin yıllar sonra gördüm ve aşık olduma falan bağlarsın kuzen olayını. Olmamış onunla, iyi ki de olmamış. Bu kuzen evlilikleri, ilişkileri birçok insanın midesini bulandırıyor, artık bitmeli bence. 2015 yılındayız, 50-60 yıl öncesinde değiliz. Neyse, konuna yorum yapayım: sevmediğin insanın vaktini çalma, kendin de vakit harcama.

Son düzenleme:
Aranızda saygının biteceğine inanmıyorsan hadi devam et derim...Sevgi de aşk da bence bir süre sonra kaybolan bir şey,ama birbirinize karşı saygınız varsa neden olmasın.
Ama şöyle bir gerçekte var;ben ona alışamam,onun beklentilerine karşılık veremem,ben her şeyden önce sevmek istiyorum diyorsan burada işler değişir,daha fazla kendine de onada haksızlık etmeden bitir..

Amaan sevince noluyo biz cok gorduk seviyorum ama kocam anneci oldu seviyorum ama bosaniyorum diyenleri. Mutlu ediyosa seversin zamanla. Sirf mutlu ediyo diye deger verip sen de onu mutlu et. Sevmek herseye yetmiyo bazen. He sevsen sevgi+mutluluk pörfekt olurdu. Oldu da sevmiyorum diye vazgectin ama bi gun pisman olup buldugun bu mutlulugu cok ararsin. Cunku bazi seylerin degeri kaybedince anlasiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…