SEVMEK BU KADAR KÖTÜ BİR ŞEYMİ?

aytenlikadinlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
56
9
3
32
Dünkü konumu bilen bilir. Erkek arkadaşımı çok seviyorum hala da seviyorum. Yazdım dedim ki artık ben cinsellik yaşamak istemiyorum diye tamam dedi. Ama dünden beri soğuk konuşuyor beni her gün sabah işe giderken bekleyen adam bugün erken gitti işe. Niyeti onu yaşamakmış demek. Sabah durduk yere kavga çıkardı sürekli bana istemiyorsan söyle gibi laflar etti. Ben yine bitsin demedim. Sonra saatlerce yazmadı daha sonra ben yazdım soğuk konuşuyor. En son yazdım bitmesini istiyorsan söyle diye daha bir şey yazmadı. Ama ben onu sevdim hasta oldu ana yok baba yok başında vefat ettiler. Gittim baktım ona iyileştirdim öyle döndüm eve. Yemek yapamaz diye her gün yemeğimin yarısından fazlasını ona ayırdım aç kalmasın diye. Bir yere gideriz acıktın mı diye sormaz bana yemek bile yedirmez. Ben yemeğinde değilim ama verdiğim değerin karşılığını görmek istedim hep. Yanlış mı yaptım bu kadar sevmekle bilmiyorum ama şu an yanıyor içim. Lütfen bana bir yol gösterin rica ediyorum bunu sizden.

sevmeklten kastınız ilişki yaşamak mı ?
cinsellik yok sevgi de yok demek gibi olmuş sevgilinizin.
demek ki cinsellik devam etseydi sizi sevmeye de devam edecekti.
bence üzülmeyın yaa kendi kaybeder siz değil..
cinsellik istemedinz diye sizden soğuyan adam olmasa da olurç
sevmek bu demek değil çünkü. .

Nasıl cinsellik yok. Eğer duygudurum bozukluğu tarzı bir şey yaşamıyorsanız; sevgilinize bakınca içiniz kıpırdamıyor mu? Yani ne bileyim elini falan tutunca bir erime olsun, titreşim falan?
Buradan bakınca sevgilisi değil de annesi gibi olmuşsunuz sanki. Adam ondan soğumuş olabilir.
Tabi bu demek değil, tavşanlar gibi her an sevişin. Ayarı korumak lazım.

Keşke onun için yaptıklarınızı buraya yazdığın gibi onada söyleseydin belki daha net tavrını görebilirdin,onca yaptığını inkar edecekse burun kıvıracaksa zaten sen tek taraflı sevmişsin o senin başka şeylerini sevmiş demektir.

Birde konu komşu görecek diye ödü kopar erkek haliye düşünün yani beni hediyelere boğmadı bana bir kere çiçek aldı ben ona 10 sefer hediye aldım. Kalbi kırılmasın öksüz yetim dedim kimse ile boynuzlamadım ama mükafata bakın cinsellik yok diye tavır atan adam

Keşke onun için yaptıklarınızı buraya yazdığın gibi onada söyleseydin belki daha net tavrını görebilirdin,onca yaptığını inkar edecekse burun kıvıracaksa zaten sen tek taraflı sevmişsin o senin başka şeylerini sevmiş demektir.
başına kalkmak istemem hiç bir zaman kendi görsün yada allah bilsin yeter

Okudum önceki konunuzu şimdi, siz haklısınız. Hem gelecek konuşunca kaç, yok belki giderim bilmem ne. Sonra cinsellik yok deyince bozuk at. Bak sen.

Nasıl cinsellik yok. Eğer duygudurum bozukluğu tarzı bir şey yaşamıyorsanız; sevgilinize bakınca içiniz kıpırdamıyor mu? Yani ne bileyim elini falan tutunca bir erime olsun, titreşim falan?
Buradan bakınca sevgilisi değil de annesi gibi olmuşsunuz sanki. Adam ondan soğumuş olabilir.
Tabi bu demek değil, tavşanlar gibi her an sevişin. Ayarı korumak lazım.
ama her görüşmeyi cinsellik için yapıyor hiç bir görüşmede bir çay içelim kahve içelim demez sürekli arkadaşının evi ve cinsellik şöyle el ele tutup uzun süre yürümeyiz hediye aldım dedim paylaş yok dedi kimse sevgilim olduğunu bilmesin dedi

ama her görüşmeyi cinsellik için yapıyor hiç bir görüşmede bir çay içelim kahve içelim demez sürekli arkadaşının evi ve cinsellik şöyle el ele tutup uzun süre yürümeyiz hediye aldım dedim paylaş yok dedi kimse sevgilim olduğunu bilmesin dedi

Amacı belliymiş zaten ne demek sevgilim olduğunu kimse bilmesin ne demek birisi görür falan filan bence kurtulduğun için şükret

Yok sevmeyin adiyi. Belli niyeti. Şimdi neler derim de ayıp.
Zaten adam olsa, tutar elinden heryerde söyler. Derdi üçüncü bacağı.

her seferinde bir insan cinsellik için çıkarmı hiç normal oturup bir kafede kahve içmedik sadece bir kere yeni araba aldı dedim onun için seni yemeğe götürüm ben ısmarlıyım tamam dedi gittik restonara girerken elimi tutmadı neden dedim tutmadın belki içerde biri vardır sağlam olalım dedi baktı içerde kimse yok çıkarken tuttu. Daha anlatamadığım çok şeyi var geçmişi hiç parlak değil bekar adam gidip kuzeninin nişanlısı ile o kuzeni ve nişanlısı aynı evde kalırmı ve çok da aşırıı içki içer

Dünkü konumu bilen bilir. Erkek arkadaşımı çok seviyorum hala da seviyorum. Yazdım dedim ki artık ben cinsellik yaşamak istemiyorum diye tamam dedi. Ama dünden beri soğuk konuşuyor beni her gün sabah işe giderken bekleyen adam bugün erken gitti işe. Niyeti onu yaşamakmış demek. Sabah durduk yere kavga çıkardı sürekli bana istemiyorsan söyle gibi laflar etti. Ben yine bitsin demedim. Sonra saatlerce yazmadı daha sonra ben yazdım soğuk konuşuyor. En son yazdım bitmesini istiyorsan söyle diye daha bir şey yazmadı. Ama ben onu sevdim hasta oldu ana yok baba yok başında vefat ettiler. Gittim baktım ona iyileştirdim öyle döndüm eve. Yemek yapamaz diye her gün yemeğimin yarısından fazlasını ona ayırdım aç kalmasın diye. Bir yere gideriz acıktın mı diye sormaz bana yemek bile yedirmez. Ben yemeğinde değilim ama verdiğim değerin karşılığını görmek istedim hep. Yanlış mı yaptım bu kadar sevmekle bilmiyorum ama şu an yanıyor içim. Lütfen bana bir yol gösterin rica ediyorum bunu sizden.

Bazen kötü evet 😣😒 kendinden çok sevme kimseyi

Yani ne alaka sizinle gelecek planı yapmadı diye süregelen bir cinsel hayatı bitirmek? Yani hiç yaşanmamış olsa anlarım da, sanki size önce gelecek vaadetti de ondan cinsel birliktelik yaşamışsınız gibi, sizi evlenme vaadiyle kandırmış gibi davranmak da neyin nesi? Sizin için bu kadar önemliydi madem o zaman hiç yaşamayacaktınız. İnsanların dengesini bozuyorsunuz. Adam haklı ve gerçekçi, 6 ayda hangi geleceğin planı, hangi hayaller yani, dur hele bir otursun ilişki.

[/QU
üzgünüm ama sizinle cinsellik için birlikte . bence ayrılın karşınıza size gerçekten sevdiği için değer veren mutlu eden birisi mutlaka çıkar . en güzel yaşlarınızı heba etmeyiniz

Back
X