- 7 Ağustos 2019
- 56
- 9
- 3
- 32
- Konu Sahibi aytenlikadinlar
yok canım komşum sonuçta biliyorumBu kadar saklanan adamıda ilk kez duydum sakın evli olmasın bu bacım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım komşum sonuçta biliyorumBu kadar saklanan adamıda ilk kez duydum sakın evli olmasın bu bacım
aynen yüzeysel olarak 2 evlilik yaptım birini 6 yıldır sürdürüyorumo zaman siz yürekten hiç sevememişsiniz herseyi yüzeysel yaşamıssınız
Dünkü konumu bilen bilir. Erkek arkadaşımı çok seviyorum hala da seviyorum. Yazdım dedim ki artık ben cinsellik yaşamak istemiyorum diye tamam dedi. Ama dünden beri soğuk konuşuyor beni her gün sabah işe giderken bekleyen adam bugün erken gitti işe. Niyeti onu yaşamakmış demek. Sabah durduk yere kavga çıkardı sürekli bana istemiyorsan söyle gibi laflar etti. Ben yine bitsin demedim. Sonra saatlerce yazmadı daha sonra ben yazdım soğuk konuşuyor. En son yazdım bitmesini istiyorsan söyle diye daha bir şey yazmadı. Ama ben onu sevdim hasta oldu ana yok baba yok başında vefat ettiler. Gittim baktım ona iyileştirdim öyle döndüm eve. Yemek yapamaz diye her gün yemeğimin yarısından fazlasını ona ayırdım aç kalmasın diye. Bir yere gideriz acıktın mı diye sormaz bana yemek bile yedirmez. Ben yemeğinde değilim ama verdiğim değerin karşılığını görmek istedim hep. Yanlış mı yaptım bu kadar sevmekle bilmiyorum ama şu an yanıyor içim. Lütfen bana bir yol gösterin rica ediyorum bunu sizden.
evlilik kurumu ap ayrı bir şey dilerim hep mutlu olunaynen yüzeysel olarak 2 evlilik yaptım birini 6 yıldır sürdürüyorum![]()
Sizin cinselliğe bakışınız , evlilikten önce yaşamanın doğru olmadığı veya yaşarsak sonra heyecan biter soğuma olurmu vs gibi kaygılar yaşadığınız düşünüyorum ,ancak erkekler hiçde böyle düşünmüyorlar ne yazıkki ,yoksa sevgilinizin ani değişikliğinin ,sizden uzaklaşmasının başka ne nedeni olabilirki ?sizin düşünceleriniz ona ters geliyor onunkiler size ,onun üstüne bir çocuk gibi titremiş ilgi göstermişsiniz fakat onun istediği tam olarak o değil sizinle herşeyi yaşamak ve paylaşmak istiyor.peki siz geri adım atacakmısınız yani düşünüyormusunuz birşeyler yaşamak onunla yoksa onu bu konu için terkedebilirmisiniz?Dünkü konumu bilen bilir. Erkek arkadaşımı çok seviyorum hala da seviyorum. Yazdım dedim ki artık ben cinsellik yaşamak istemiyorum diye tamam dedi. Ama dünden beri soğuk konuşuyor beni her gün sabah işe giderken bekleyen adam bugün erken gitti işe. Niyeti onu yaşamakmış demek. Sabah durduk yere kavga çıkardı sürekli bana istemiyorsan söyle gibi laflar etti. Ben yine bitsin demedim. Sonra saatlerce yazmadı daha sonra ben yazdım soğuk konuşuyor. En son yazdım bitmesini istiyorsan söyle diye daha bir şey yazmadı. Ama ben onu sevdim hasta oldu ana yok baba yok başında vefat ettiler. Gittim baktım ona iyileştirdim öyle döndüm eve. Yemek yapamaz diye her gün yemeğimin yarısından fazlasını ona ayırdım aç kalmasın diye. Bir yere gideriz acıktın mı diye sormaz bana yemek bile yedirmez. Ben yemeğinde değilim ama verdiğim değerin karşılığını görmek istedim hep. Yanlış mı yaptım bu kadar sevmekle bilmiyorum ama şu an yanıyor içim. Lütfen bana bir yol gösterin rica ediyorum bunu sizden.
evlilik ap ayrı bir şey falan değil, evlilik de ilişkinin devamı aşkın bir parçası. Ve onun da bir gün bitmeyeceğinin hiçbir garantisi yok. Değer görmüyor, sevilmediğinizi hissediyorsanız zaten ayrılırsınız biter gider. Ama bir insanın değer verip vermediğini de 6 aylık bir ilişkide sadece "gelecek ne gösterir bilemeyiz" sözüyle kesinleştiremezsiniz. Seksi bir silah olarak kullanmanız da doğru değil. Sevildiğinize inandığınız süreçte seks yapıp, şüphelendiğiniz yerde "artık seks yok sana" diye değil ilişkiye tamamen son vererek ceza verebilirsiniz. Bakış açınızı değiştirmeniz gerek. kullanmak/kullanılmak bir insana yakışır sıfatlar değil. Kendinize bu sıfatı yakıştırmayın.evlilik kurumu ap ayrı bir şey dilerim hep mutlu olun
Yani ne alaka sizinle gelecek planı yapmadı diye süregelen bir cinsel hayatı bitirmek? Yani hiç yaşanmamış olsa anlarım da, sanki size önce gelecek vaadetti de ondan cinsel birliktelik yaşamışsınız gibi, sizi evlenme vaadiyle kandırmış gibi davranmak da neyin nesi? Sizin için bu kadar önemliydi madem o zaman hiç yaşamayacaktınız. İnsanların dengesini bozuyorsunuz. Adam haklı ve gerçekçi, 6 ayda hangi geleceğin planı, hangi hayaller yani, dur hele bir otursun ilişki.
Aman bosver onu bence evlenirsen uzulursun birak gitsinevet onun için dedim ama artık yorulduğumu hissediyorum çünkü benim için çaba göstermiyor konu komşu görecek diye ödü kopuyor erkek olduğu halde
yoo ben öyle bişey demiyorum. seks yasağıyla terbiye etmeye çalışmak yerine sevilmediğini düşünüyorsan ayrıl diyorum. İnsanlar kullanılmaz. Bizler eşya değil insanız çünkü. Bir şeyi yaşıyorsak kendi hür irademizle yaşamışızdır. Bitirmemiz gereken yerde de böyle ali cengiz oyunlarıyla adamı nikah masasına oturtmaya çalışmak çok aşağılayıcı bir tavır bana göre. Sevilmediğin yerde bitirirsin sözün özü. Alengire gerek yok.İlişki mi var ortada pardon? Kadın diyor ki elimden tutuğu gibi yatağa götürüyor, zerre değer vermediği gibi beni herkesten de gizliyor. Siz daha kullandirdikca kullandir kendini diyorsunuz. Aaa olmaz ama.
Neden aldığınız hediyeyi paylaşsın ki orayı anlamadım benama her görüşmeyi cinsellik için yapıyor hiç bir görüşmede bir çay içelim kahve içelim demez sürekli arkadaşının evi ve cinsellik şöyle el ele tutup uzun süre yürümeyiz hediye aldım dedim paylaş yok dedi kimse sevgilim olduğunu bilmesin dedi
Sizi sadece cinsellik için kullanan bu adamı mi seviyorsunuz herşeyin farkındasınız sevginizi kalbinize gömün ve bitirin bu ilişkiyi çok aşağılayıcı bir durum kendinize bunu yapmayın lütfen biraz üzülürsünüz geçer merak etmeyin.Dünkü konumu bilen bilir. Erkek arkadaşımı çok seviyorum hala da seviyorum. Yazdım dedim ki artık ben cinsellik yaşamak istemiyorum diye tamam dedi. Ama dünden beri soğuk konuşuyor beni her gün sabah işe giderken bekleyen adam bugün erken gitti işe. Niyeti onu yaşamakmış demek. Sabah durduk yere kavga çıkardı sürekli bana istemiyorsan söyle gibi laflar etti. Ben yine bitsin demedim. Sonra saatlerce yazmadı daha sonra ben yazdım soğuk konuşuyor. En son yazdım bitmesini istiyorsan söyle diye daha bir şey yazmadı. Ama ben onu sevdim hasta oldu ana yok baba yok başında vefat ettiler. Gittim baktım ona iyileştirdim öyle döndüm eve. Yemek yapamaz diye her gün yemeğimin yarısından fazlasını ona ayırdım aç kalmasın diye. Bir yere gideriz acıktın mı diye sormaz bana yemek bile yedirmez. Ben yemeğinde değilim ama verdiğim değerin karşılığını görmek istedim hep. Yanlış mı yaptım bu kadar sevmekle bilmiyorum ama şu an yanıyor içim. Lütfen bana bir yol gösterin rica ediyorum bunu sizden.
sadece istemediğimi dedim daha sonra kavga ettik kavga da sen benden gıcık almışsın dediIliskiniz nasıl başladı cinsellik uzerine mi ciddi ilişki üzerine mi ? Demek istediğim bazı kişiler barda filan tanışıp sevgili oluyor ya bazilari da oldukca muhafazar davranir hep ciddi olduğunu yani ilerisinde evlilik istedigini belirterek başlar. Her neyse zaten cinsel hayatiniz varmış bunu bitirme nedeninizi soylediniz mi veya o sordu mu neden diye ? Cevabınız noldu eger üstü kapali konustuysaniz sizi yanlış anlamış olabilir artik onu begenmediginizi istemediginizi sanmış olabilir