- 18 Mart 2019
- 80
- 93
- 88
- 43
- Konu Sahibi aytenlikadinlar
Sanki sadece erkek mi cinsellik yaşıyor siz de yaşıyosunuz sizin ihtiyacınız yok mu ? Kusura bakmayın da çok geri kafalı bi hareket olmuş adam soğumakta haklı .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamı tanımıyorum niyeti nedir bilemem ama şahsen ben bana sapık muamelesi yapan kişiyi seviyor dahi olsam o saatten sonra hiç işim olmaz.Dediğim gibi çünkü en baştan aradığının fuckbuddy olduğunu söylemediği için, bu kız sevgi beslemiş. Kız önceleri bunu sevgiyle bağdaştırırken, daha sonra kullanıldığına 'uyanıyor' kelimenin tam anlamıyla. Daha sonra denemek için, cinsellik yok diyor ve bam. Aslında sevgi hiç olmamış. Bu yüzden de şu an duygularıyla savaşıyor.
Ben bunu empati yaparak anladım.
alıyordum ben onunla herşeyden zevk alıyordum ama istemeyince soğuması neye delaletİlişkiden zevk almıyor muydunuz?
alıyordum ben onunla herşeyden zevk alıyordum ama istemeyince soğuması neye delalet
arkadaşlar yorum yapıyorsunuz gayet güzel ce ama sizler sanki hiç sevmediniz mi cinsellik yaşamadınızmı lütfen biraz empati yapalım ben sevgimle hareket ettim evet pişman değilim ama bu kadar yeterdi her gün yazan arayan soran adam nerde şimdi yazmıyor bile umursamıyor beni hakettimi yani
Ben de silerim. Ancak herkes sizin ve benim gibi keskin olmayabilir. Duygusal olabilir.Adamı tanımıyorum niyeti nedir bilemem ama şahsen ben bana sapık muamelesi yapan kişiyi seviyor dahi olsam o saatten sonra hiç işim olmaz.
Haketmedin işte, yol ver beklentiye girme.arkadaşlar yorum yapıyorsunuz gayet güzel ce ama sizler sanki hiç sevmediniz mi cinsellik yaşamadınızmı lütfen biraz empati yapalım ben sevgimle hareket ettim evet pişman değilim ama bu kadar yeterdi her gün yazan arayan soran adam nerde şimdi yazmıyor bile umursamıyor beni hakettimi yani
Bu hak etme meselesi değil ki. Sevdiğiniz için adamın kötü günümde yanında olmuşsunuz hediye almışsınız sevişmişsiniz. Ama bunları yaptınız diye adamdan aynı şeyi bekleyemezsiniz. Kullanılmak olmuyor bu istediğinizle olmuş her şey. Bundan sonra size uymuyorsa ayrılın. Zamanında sevdiğiniz için yaptığınız şeyleri de sonrasında bunları bunları yaptım da bana böyle yaptı diye anlatmayın. Yapmasaydın der geçerler çünkü, silah yoktu herhalde başınızdaarkadaşlar yorum yapıyorsunuz gayet güzel ce ama sizler sanki hiç sevmediniz mi cinsellik yaşamadınızmı lütfen biraz empati yapalım ben sevgimle hareket ettim evet pişman değilim ama bu kadar yeterdi her gün yazan arayan soran adam nerde şimdi yazmıyor bile umursamıyor beni hakettimi yani
yok siz yanlış anladınız adamın yerinde olsam kızı silerim demek istedimBen de silerim. Ancak herkes sizin ve benim gibi keskin olmayabilir. Duygusal olabilir.
aynı şey başınıza gelse idi bu kadar rahat tavır takırnırdmıydınız acabayok siz yanlış anladınız adamın yerinde olsam kızı silerim demek istedim![]()
Hımm anladım. birinin duygularını, seks dürtülerim için kullanıyorsan ve karşımdaki bu duruma uyandığı için "bana sapık dedin hıh" (iç ses: neyse zaten artık seks yoktu, giderse gitsin) diyerek sileyim. Evet.yok siz yanlış anladınız adamın yerinde olsam kızı silerim demek istedim![]()
aynı şey başıma gelmezdi. Çünkü benim cinselliğe ve ilişkilere bakış açım sizinki gibi değil. Biriyle birlikte olduysam istediğim için olurum ve onun bana bakış açısı bunu değiştirmez. Yani adamın beni sevmiyor olduğunu da düşünmeye başlarsam onu sex yasağıyla terbiye etmem direk terkederim. Ve "beni kullandı" gibi bir savunma mekanizması geliştirmem çünkü ben eşya değilim.aynı şey başınıza gelse idi bu kadar rahat tavır takırnırdmıydınız acaba
o zaman siz yürekten hiç sevememişsiniz herseyi yüzeysel yaşamıssınızaynı şey başıma gelmezdi. Çünkü benim cinselliğe ve ilişkilere bakış açım sizinki gibi değil. Biriyle birlikte olduysam istediğim için olurum ve onun bana bakış açısı bunu değiştirmez. Yani adamın beni sevmiyor olduğunu da düşünmeye başlarsam onu sex yasağıyla terbiye etmem direk terkederim. Ve "beni kullandı" gibi bir savunma mekanizması geliştirmem çünkü ben eşya değilim.
[