SEVMEK BU KADAR KÖTÜ BİR ŞEYMİ?

Neden cinsellikten vazgectiniz?
Benim anladigima göre sizden tek istedigi cinsellik,gercekten seven adam bunada katlanir.
Bence o terk etmeden sen terk et..

Yani ne alaka sizinle gelecek planı yapmadı diye süregelen bir cinsel hayatı bitirmek? Yani hiç yaşanmamış olsa anlarım da, sanki size önce gelecek vaadetti de ondan cinsel birliktelik yaşamışsınız gibi, sizi evlenme vaadiyle kandırmış gibi davranmak da neyin nesi? Sizin için bu kadar önemliydi madem o zaman hiç yaşamayacaktınız. İnsanların dengesini bozuyorsunuz. Adam haklı ve gerçekçi, 6 ayda hangi geleceğin planı, hangi hayaller yani, dur hele bir otursun ilişki.
iyi o zaman hep vucudumuzu kullandıralımmı

iyi o zaman hep vucudumuzu kullandıralımmı
ha bir de kaç yaşındasın bilmiyorum ama biriyle cinsel ilişki yaşamak vücudunu kullandırmak değildir. Sen eşya mısın? İnsansın. Duygularınla, arzularınla, karşılıklı bir istekle olmadı mı bu ilişkiler? Sen zaten böyle bir zihniyetteysen karşındaki insanın da sana eşya muamelesi yapması gayet normal bence.

Birde konu komşu görecek diye ödü kopar erkek haliye düşünün yani beni hediyelere boğmadı bana bir kere çiçek aldı ben ona 10 sefer hediye aldım. Kalbi kırılmasın öksüz yetim dedim kimse ile boynuzlamadım ama mükafata bakın cinsellik yok diye tavır atan adam

yani çokmu zor sevilmediginizi kulllanildiginizi düşünmek. adam sizinle cinsellik için birlikte...kimseye göstermek istemiyor çünkü hayatında belliki biri var...gercekten nasıl gözünüz bukadar kapalı olabiliyor😲

ha bir de kaç yaşındasın bilmiyorum ama biriyle cinsel ilişki yaşamak vücudunu kullandırmak değildir. Sen eşya mısın? İnsansın. Duygularınla, arzularınla, karşılıklı bir istekle olmadı mı bu ilişkiler? Sen zaten böyle bir zihniyetteysen karşındaki insanın da sana eşya muamelesi yapması gayet normal bence.
ben sevdiğim istediğim için oldum zaten ama karşı taraf bana o gözle baktı sorun bu

Kıza en başından "ben fuckbody istiyorum, ilişki istemiyorum. "deseydi. Üstüne kız bunu kabul edip de sonradan bile bile hayallere dalsaydı, linç etmekte haklıydınız.
Kızın duygularını kullanarak elde etmiş, o yüzden de beklentiye girmiş.

Kıza en başından "ben fuckbody istiyorum, ilişki istemiyorum. "deseydi. Üstüne kız bunu kabul edip de sonradan bile bile hayallere dalsaydı, linç etmekte haklıydınız.
Kızın duygularını kullanarak elde etmiş, o yüzden de beklentiye girmiş.
nihayet anlayan biri

Sevmek guzel sey ama hak edene..
Adam sevmiyor sadece cinsellik icin konusuyor belli ki bunu her haliyle belli etmis
Kendinizi kullandirtmayin ve kendinize olan sayginiz icin ona artik ulasmayin hatta kendiniz bitirmek istediginizi soyleyin

Zannediyorlar ki hepimiz bakire Meryem, cinsellik öcü.
Karşınızdaki kafaktersiz bir lümpen. Yol verin gitsin, daha sonra kendinize gönlünüzce bulursunuz.

İyi de bunun çözümü ''cinsellik yok o zaman'' demek değil,direk ayrılmak.Hala saçmasapan hayallerle boğuşuyor.
Biri aylarca benimle birlikte olsa sonra ''istemiyorum'' dese bir şeylerin ters gittiğini,bana karşı düşüncesinin değiştiğini düşünürüm.Adamın sorduğu soru çok normal o yüzden,istemiyor musun diyor daha ne düşünsün ?

İyi de bunun çözümü ''cinsellik yok o zaman'' demek değil,direk ayrılmak.Hala saçmasapan hayallerle boğuşuyor.
Biri aylarca benimle birlikte olsa sonra ''istemiyorum'' dese bir şeylerin ters gittiğini,bana karşı düşüncesinin değiştiğini düşünürüm.Adamın sorduğu soru çok normal o yüzden,istemiyor musun diyor daha ne düşünsün ?
Dediğim gibi çünkü en baştan aradığının fuckbuddy olduğunu söylemediği için, bu kız sevgi beslemiş. Kız önceleri bunu sevgiyle bağdaştırırken, daha sonra kullanıldığına 'uyanıyor' kelimenin tam anlamıyla. Daha sonra denemek için, cinsellik yok diyor ve bam. Aslında sevgi hiç olmamış. Bu yüzden de şu an duygularıyla savaşıyor.
Ben bunu empati yaparak anladım.

Back
X