canım resmı olarak 3 yıllık evlıyız..daha öncesınden 2 yıllık tanısıklıgımız var.yanı 5 yıldır tanısıyoruz ama 3 yıldır aynı evde yasıyoruz..haklısın ilk baslarda alısma sürecı oluyor adaptasyon sorunu oluyor ama bu böyle degıl..eşimin karakterı ıle ılgılı..karsıma alıp konusuyorum defalarca kez..hep abarttıgımı düşünüyor..bazen cebıne notlar bırakıyorum ondna daha cok ilgi görmek istedıgıme dair bunları bazne gözümün önunde cıkarıp okuyor sonra kaldırıyor bir köşeye..dıyorumkı bız bırbırımızı cok sevıyoruz bunun hakkını neden evrmıyoruz..giden günler geri gelmiyor dıyorum..mutlu huzurlu bır sekıdle yasayalım dıyorum..bunları söyluyorum yüzüne..hiç bir tepki vermyıor neredeyse..anlayamıyorum yaa..nerde hata yapıyorum..onu degıstırmeyede calısmyıorum..sonucta 30 yasında adam karakter degısmez ama ne bıleyım yaa daha farklı olmalı hersye ben bunları haketmıyorum..
bu arada kul hakkına girmeyeyım..eşim bana hiç yardımcı olmuyor degıl..ev işlerinde sagolsun cok yardım eder..evı süpürür temizler.hakkını yemeyeyım sımdı.ama işte bununla bitmiyorkı olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?