galıba artık tavır alma vaktim geldi..şuan içimden ne geçiyor biliyormusunuz..bi süre annemlerde kalmak..belki beni özlerse değişir..ne de olsa izindeyım..annemler farklı bır sehırde cocukla gıtmek zor olacak ama uzaklasmak istiyorum bi süre..mafoldumben
erkeklerden nefret ediyorum
kaydirigubbakcemile5 evlilik kararında aşkı bi tarafa bırakmak lazımmask bitince dımdızlak ortada kaliyorsun demissin, o zaman keske evlenme kararı verirken biraz mantigini da devreye soksaydın diycem...Yani asik olarak degil de bu insan sorumluluklari paylasir mi iyi bir baba olur mu diye bakmak lazim evlenirken sanırım, bu da bekarlara ders olsun
heralde bu söyledıgını yapsam kıyamet kopar..gecen gece rahatsızlandım acillik oldum..üstelık doktor sebebının strese ve uykusuzluga baglı olabılecegını söyledıler..kısmi felç tehlikesi atlattım.neyse eşim işyerınden apartopar geldı o götürdü ebnı hastaneye..biz gelene kadar komsularımız baktı bege..bız gelınce eşim tamam sen yat ben bakarım uyanınca dedı. e tabı dogal olarak ayaga kalkacak halım de yoktu zaten.neyse ogün hiç uyanmadım bebk için eşim baktı..ama sabah olmuyor bu böyle ben cok uykusuz kaldım işe nasıl gidecegım bu halde demezmi..pes yani dedım pes...ben hergün o halde nasıl işe gidiyorum acaba?ben anneymişim katlanabilirmişim..yahu hastayım yani hastaaa...bi zahmet bi iş yaptın şikayet etme degılmı..off kızlar off cok dertliymişim bende yahu:)
cnm benim annemler de şehir dışında ve arada kızımla gidip 1-2 hafta kalıyoruz ve inan döndüğümüzde eşim bizi deli gibi özlemiş oluyo sizsiz ev bomboş çok sıkıcı iyi ki varsınız diyo herseferinde bi nefes alıyoruz ikimiz de..bence eğer yakınlarda anne abla teyze gibi yardımcı olabilecek kimse yoksa anneye falan gitmesi mantıklı şöyle ayaklarını uzatıp biraz tatil yapıyı insan.hem erkek ne kadar yardımcı olsa anne gibi olmuyo.uzaklaşmak sorunu çözmez:umursamaz:
kocanın hatırlatmaya ihtiyacı var " bir eşi olduğuna, senin ilgi istediğine" ve " bir evladı olduğuna, babalık yapması gerektiğine"hihoyyyt
annenlere gittiğinde döndüğün zaman kocan saana "ver bana bebeği sen arkadaşlarınla oturmaya git" demeyeceksengözlerimebaksanab
aranıza gereksiz yere soğukluk girerfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?