Sevmek yetmiyor işte..Eşim neden böyle?..

DÜn bır programda ŞÖyle brı sÖz geÇmıŞtı

"yeteneklerınız ve dıŞ gÖrÜnÜŞÜnÜzle aŞkı yaŞarsınız,karakterınızle evlılıĞınıze yÖn verırsınız" gerÇekten Çok doĞru..aŞk bıtınce kalıyorsun dımdızlak sevgıyı de dÜzgÜnce yÜrÜtemıyoruz ıŞte..karakterler ortaya Çıkınca herŞey zorlaŞıyor..ne kadar oldugu gıbı kabul etsende olmuyor bır noktadan sonra dayanamıyorsun

benimkide öyle canim isten gelir yemegini yer yatar aksam birkac saat kalkarsa ya bilgisayarin basindadir yada tv nin. konusmak istersem 90% konustugum konuyu begenmez susturmak icin bagirir. Gece yatakta sohbet etmeye calisirim yataga girince mi aklina geliyor sohbet etmek diyor birde piskin piskin! Bunlarin degismesini beklemek hayal kirikligindan baska birsey getirmez!

üzülecek birşey yok sadece evliliğiniz monotonlaşmış hepsi bu

eşiniz biraz bencil gibi geldi banaCADIARZU
tamam erkeklerin büyük bölümü tv yada pc karşısında zaman geçirmeyi seviyo pek fazla eşleriyle konuşmayı sevmiyolar ama sizinki durumu abartmış bence lmaz:
severek evlenmişsiniz yaşlı bir çift de değilsiniz daha ilgili olabilir paylaşımınız daha fazla olabilir.
bencede bir müddet ayrı kalın belki bir işe yarar.eşiniz biraz kendine gelir umarım

napardımmmmkaydirigubbakcemile2

benimle ilgilenmesi için şırnaşırdımmm :lepi:

babalığı öğrenmesi adına da "hanimiş babası " derim kucağına atarım , ilk başta 5 dk sonra 10 dk... çeşitli bahanelerle bebeği ona emanet ederim kaydirigubbakcemile

uzaklaşmak sorunu çözmez:umursamaz:

kocanın hatırlatmaya ihtiyacı var " bir eşi olduğuna, senin ilgi istediğine" ve " bir evladı olduğuna, babalık yapması gerektiğine"hihoyyyt

annenlere gittiğinde döndüğün zaman kocan saana "ver bana bebeği sen arkadaşlarınla oturmaya git" demeyeceksengözlerimebaksanab

aranıza gereksiz yere soğukluk girerfisfisfis

erkeklerin bazıları böyle
eşi çalışsada çalışmasada hiç bir konuda
eşine destek olmuyor.
ne yani kadın makinamı onun yorulmaya hakkı yokmu.

canım Allah sabır versin sana, tavsiyem yılma seninle sorumluluğu paylaşmalı, sen çalışmıyor gibi görünsen de bebek bakımı çok zordur, bunu eşinin anlaması gerek, ben doğum iznindeyken eşim çalşıyordu ama gece bebeğin başında sabahladığı çok olmştur, şimdi deaynı, ben nasıl zorluk yaşıyorsam o da yaşıyor, paylaşıyoruz sorumluluğu ama bu eşimin yapısından kaynaklanıyor, yardımcı olmayı seviyor, ben ek bişey yapmıyorum

eğer benimde eim yardımcı olmasaydı aynı bunalıma girerdim, benim eşim her akşam hadi yürüyüşe çıkalım nisa yı gezdirelim der, ikimiz de yorgunuz dur ama hava ılıksa mutlaka çıkarız.

ilk çocukta böyleyse diğer çocukta işin daha da zor desene, sen onun huyunu biliyorsundur, kandıra kandıra yaptır bence. azcık destek bekliyorum dee, bence anlar

ask bitince dımdızlak ortada kaliyorsun demissin, o zaman keske evlenme kararı verirken biraz mantigini da devreye soksaydın diycem...Yani asik olarak degil de bu insan sorumluluklari paylasir mi iyi bir baba olur mu diye bakmak lazim evlenirken sanırım, bu da bekarlara ders olsun

kaydirigubbakcemile5 evlilik kararında aşkı bi tarafa bırakmak lazımm

Canım ya üzüldüm. Bende 4 yıllık evliyim şükür heyecan hala var.bence eşinde sorun var. Hayyatatn zevk alamıo galiba .bilinmez anlatıgın kadarıyla bana öle geldi.

Psikoloğa gitseniz birlikte ne bilim ortak zevk aldığınız şeyler vardır:)birlikte puzzle yapmak,film seyretmek,yemek yapmak onları yapın.Bu şekilde olmaz ki.Birbirinizi suçlamak yerine en iyisi olduğu gibi kabul etmek.Bir yardımcı da alabilirsiniz çocuk için.Zaten ikinizde çalışıyormuşsunuz.Sonuçta sevgi vari.Umarım herşey düzelir.

olumunekankayizsmilebilmiyorumkismilebende hemen hemen aynı durumdayım ve benim evlilikte ilk senem bebek konusunda biraz hızlı davrandık heralde gerçekten evlenince bişeyler oluo insan değişio benim eşim asker ve şırnaktayız burda hiç çevrem yok eşime daha çok ihtiyacım var ama eve gelir gelmez bilgisayarın başında sonrada uyuyo anlıycanız çok sıkıcı geçio en iyisi sevgili kalmakmış.

yok yok bi dur şimdi. evliliğin 3. yılı pek çok çift için sorunlu olabiliyor. anladığım kadarıyla eşinle evlilkten beklentilerinizde farklılık var.sen daha renkli sosyal birisin eşinse donuk ve asosyal.. bence eğer sabırlı olur ve gayret edersen bu sorunları bir dereceye kadar aşarsınız. şöyle aşarsınız. o pek değişmez, belki bir parça değişir ama sen ondan beklenti düzeyini yeniden ayarlarsın.ne yazıkki böyle....biz kadınlar evlilikle ilgili çok hayaller kuruyoruz. bir eş hayal ediyorzu ama eşimiz o kalıba sığmayınca mutsuz oluyoruz.sen anlatnca yıllar önceki beni hatırladım bende benzer şeylerden dertlenirdim..çok da mücadele ettim aslında. herşey daha farklı olabilirdi dedim. neden biz kadınlar kadar emek vermiyorlar ilişkimize? neden daha romantik olamayız.. ?. ne oldu sonuçta.. hiçbirşey...çok değişmiyorlar, hem onlar açısından bakınca da değişmesi gereken bizleriz...birde erkekler kendiliğinden harekete geçmiyorlar . biraz yönlendirmek lazım..sorumluluk ver ve bunu sana yardım olsun diye değil zaten yapması gereken yükümlülük olarak görmesini sağla.. zamanla bir parça alışır...sosyal ilişkiler konusunda da ona eğer kaldırabiliyorsa emrivaki yap.. romantizme gelince. onu geç hayatım..pek az erkek emek veriyor çoğu senin eşin gibi inan bana :)

biz bayanlar nazik, duygusal,ilgiye çok ihtiyaç duyan yaratıklarızdır ama bu erkeklerde çok hantal doğrusu canım alıştırma bence tavrını koy sorumluluğunu bilsin sen ev hanımı olsan bile o sana yardımcı olmak zorunda ki sen çalışan bi bayansın gerekirse bebeği bırak git şöle biraz bakmak zorunda kalsın anlasın değerini.erkeklerin çoğu evlenmeyi evlenip kadının başında bekçi durmak olarak algılıo sanırım ay ay sinir oldummmmm.senin eşin tipindekiler cebine not yazmaktan anlamazlar pek canım kavga etmeden çöz meseleyi ama anlayacağı dilden hallet

cnm benim annemler de şehir dışında ve arada kızımla gidip 1-2 hafta kalıyoruz ve inan döndüğümüzde eşim bizi deli gibi özlemiş oluyo sizsiz ev bomboş çok sıkıcı iyi ki varsınız diyo herseferinde bi nefes alıyoruz ikimiz de..bence eğer yakınlarda anne abla teyze gibi yardımcı olabilecek kimse yoksa anneye falan gitmesi mantıklı şöyle ayaklarını uzatıp biraz tatil yapıyı insan.hem erkek ne kadar yardımcı olsa anne gibi olmuyo.
ben de sana rahat olmayı öneriyorum arkadaşım.ne kadar zor olsa da tek başına çocuğun tüm sorumluluğunu üstlnmek biraz pozitif yaklaşınca herşey daha kolaylaşıyo.bebeğinle geçirdiğin zamanların kıymetini bilmeye çalış o kadar çabuk büyüyolar ki..eşine de olumlu davran sana bi yanlışı yoksa bunlar ufak şeyler Allah sağlık huzur versin geri kalan bütün sorunlar aşılır rahat ol

benım esımde hıc cocuga bakmıyo ben sadece severım dıyo aglayınca verırım doıye bazen bulasık yıkayınca utu yapınca bı yarım saat bakıyo okadar oda onun ısını gorucek seyler oldugundan gecelerı en az 15 kere kalkıyorum daha bı kere kalkmadı sabah ıse gıdıyomus gıttı ıste iş olsa barı beden ısı yapmıyo kafası yoruluuyomus vuruyo kafayı yatıyo coucugu aglatma dıyo sen annesın tabı bakcan dıyo daha 20 yasındayım valla hayyattan bezdım evden dısarı adımımı atmıyorum napcamı sasırdım nasıl cocuna baktırabılırımkı anlmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…