sevmeyen erkek davranışları

• Konu Sahibi Konu Sahibi cfs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısınız deneyeceğim ama geri çekmekten kastınız arayıp sormamaksa daha önce yaptım hatta dünde yaptım
ama hiç aramdı beni yine ben aradım arayıp sormam ama hiç aramazsa beni?

Hep bu korkuyla yaşamışsınız zaten bu beraberliği. Korkmayın. Hiç aramazsa demek ki aramak istemiyor sizin verdiğiniz kadar değer vermiyor. Tartışın ayrılın demiyorum sadece size karşı kırıcı hareketlerde bulunduğunda kendinizi geri çekin hatasını anlaması için zaman verin. Siz uzerıne gittikçe o hata yaptığını bile anlamaz çünkü her şeyi düzeltmeye çalışan da, bagrıp çağırdıktan sonra kapısına dayanan da siz. Siz hep suçu uzerızınıze alıyorsunuz , bu davranışlarınızın sebebi ondan istediğiniz ilgiyi görememek biliyorum.

durumumu çok iyi özetlemişsiniz teşekkür ederim.bazen tartışınca ben arayıp sormayınca bazen hiç bişey olmamış gibi aradığı
zamnda oluyor.sen şöyle davrandın dediğimdede özür dleyip geçiyor ya da tartışmayalım uzatma gibi birşey söyleyip geçiştiriyor.

Demek ki o da sizden kopamıyor tartışmak istemiyor. Siz benim dediğimi deneyin ve rahat olun. Panige strese girip hareket etmeyin değerinizi önce siz kendinize vericeksiniz. Korkmanıza bir neden yok bence.

senın üzüldüğünü bile bile aynı şeyi yapıyorsa, umursamıyorsa, yalan söylüyorsa , aldatıyorsa , kalbin kırılır mı dıye düşünmeden kırıcı sözler söylüyorsa... SEV-Mİ-YOR-DUR !

bunu anlamak o kadr zorki çoğu seven sevmeye erkeğin tavırlarına rastladım o kadar anlaşılmazki..
yaşadığımı anlatayım yakın arkadaşım hoşlanmadığı bi kıza sırf beraber olabilmek için öyle konuşuyorki kızın kendine deli divane aşık olduğunu düşünmemesi imkansız soğudum resmen çocuktan ,genellemeyle erkeklerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…