Evli , çocuklu sevgiliniz mi var ?
Hayir,kardesim .esimden bahs ediyorum.
Eşinizden bahsediyorsanız durum değişti.Siz sizi sevmeyen biriyle evliliğinizi sürdürmek ister misiniz? Soru bu olmalı.
İstemem tabi ama cocugum ortada kalir uzulur diye cok korkuyorum.
Çocuk ya da farklı sebepler yüzünden evliliğini sürdüren kadın ve erkekler var.
Allah yardımcınız olsun.
Umarım eşinizle aranızdaki sevgi ilk günkü haline döner.
Dilde seviyorum diyor.ozledim filan,opmeler sarilmalar ama bazi hareketleri baskasini sevdigini gosteriyor.ya da bana oyle geliyor bilemiyorum.zaten kavgamiz oldugunda bana cocugum icin burdasin yoksa cocugum olmasaydi senle yasamazdim demisdi .
Sinirde söylemiş olmasın ?
Hani insan sinirlendiğinde kendini kaybediyor bazen..
Ne dediğini bilmiyor, söylediklerine pişman oluyor.Belki de eşiniz böyle biri..
Büyütüyor olmayasınız ?
Dilde seviyorum diyor.ozledim filan,opmeler sarilmalar ama bazi hareketleri baskasini sevdigini gosteriyor.ya da bana oyle geliyor bilemiyorum.zaten kavgamiz oldugunda bana cocugum icin burdasin yoksa cocugum olmasaydi senle yasamazdim demisdi .
Genel durumunuz iyiyse belki kızgınlıkla söylemiştir. Siz bir şey söylemediniz mi ya da daha sonra eşinize bu cümleye çok kırıldığınızı söylemediniz mi ?
Şiddet vardı demişsiniz , buna diyecek lazım yok maalesef((
Birde neden telini kızın yanına bırakıyor ?
Ben bi kere konu acmistim burda esimin telefonunda is arkadasi olan bekar 28yasinda bi kizin resmi var diye.esim butun is arkadaslarini cekmis onu da cekmis.bu kiza karsi bi baska davraniyor sanki bi sey soyleyincede gunah diyor bizim aramizda bisi yok o benim kardesim gibidir.isde de telefonunu kizin yaninda birakiyor .kiz is yerinde kapida danisman olarak duruyor.bazen belkide bosuna bu kadar uzuluyorum diyorum ama o kiza sanki bi baska bakiyor.artik o kizdan da esimden de tiksinmeye basliyorum.ben o kizla arasinda bir sey var demiyorum ama esimin ona asik oldugundan subheleniyorum.bi akil verin lutfen yani benmi deliyim kotu seyler dusunuyorum.bi de gelip bana sariiyor.opmeler falan.ama bazen cok saygisiz ve kaba oluyor.onceleri siddet de vardi.aslinda simdi de var psikolojik olarak.yani bazen bende kizginliktan zann ediyorum ama offf bilemiyorum bence bu kizginlik digil.
Kirildigimi soyledigimde her hangi bi seye yani zoruna gidiyorsa deff ol git ya da baska bi cevap buluyor.bi bilsem niye biraktigini .bazen belki telefon dedigim tablet buyuk yaptigi isle alakadar olarak kirilir diyemi falan birakiyor diye dusunuyorum ama yinede inanasim gelmiyor.hem o durumu cok tartistik hatta bi gun ben de zaten ben de kizim icin burdayim dedim.haa o zaman bi daha yanima gelme falan .o biri gun geldi kendi barisdi benle.yani onceden cok tartismamiz oldu cogunlukta ben susarim.ama en son memlekwtime gitdigimde gidicem gelmicem demisdim .ailesinin ve onun yaptiklari bunaltmisdi beni sinirden patlamisdim.akrabalara arkadaslara gelmicem demisdim.onun yaptiklarini anlatmisdim.o da buna cok kizmisfi.biliyorum dogru yapmadugimi.ama onun bana yapmadigi kalmamisdi ben de bi patladim o gun memlekete gitmeden once tartisdim ailesiyle ve kendiyle de tartisdik ama onunla tartismalarimda cogu zaman sys kalirum.cunki siddet uyguluyordu bazen.yani bundan dolayi kizgin bana ama o isdeki kiza karsi tavirlarindan dolayi beni baskalariyla kiyaslamalar filan iste bu sebeplerden dolayi subheleniyorum.
Şimdi iş yerindeki bütün arkadaşlarının resmini çektiğini söylediniz. O kızda o iş yerinde çalıştığı için telefonda onunda resmi olması normal..
Kıza karşı davranışlarını gözle gördünüz mü ? Yani bir telefon konuşması veya yan yana geldiklerinde kibar ve nazik mi davranıyor.. Bu kibar ve nazik davranışları tüm iş yerindeki bayan çalışan arkadaşlarına gösterdiği tavırla aynı mı ? Eğer öyle ise , iş arkadaşı olduğu için duruşunu bozmak istemeyişinden olabilir..
Sizin dediğiniz gibide olabilir.. Yani durumdan rahatsız olup dile getirdiğinizde ''saçmala günah'' diyen bir adam var karşınızda..
Şöyle söyleyeyim size..
Bence sizin kendi ilişkinizde ciddi anlamda problemler olabilir.
Bakın önceden şiddet olduğunu söylüyorsunuz , kavga gürültü vs..
Belki de eşinizin bu davranışlarına bir kılıf arıyor olabilirsiniz..
Eğer böyle bir şey yapıyorsada çıkar ortaya..
Bir telefon mesajından bir aramadan bir gizli gizli konuşmadan vs anlarsınız..
Bence eşinize karşı biraz ılımlı davranırsanız bu durumun düzeleceğini tahmin ediyorum..
Ama bu tartışmaların kaynağı nedir kim tarafından çıkıyor bunu da göz önünde bulundurmak lazım..
Kaç yıllık evlisiniz ? Her tartışmada şiddet ,evden kovma mı var ?
Aranızda dialog pek yok gibi . Yani konuşsam şiddet uyguluyor diyorsunuz ? Rahatsız olduğunuzu dile getirdiğiniz konuyu önemsemiyor ?
Bir yandan da sarılıyor , öpüyor diyorsunuz ?
Konuşma tarzlarınız mı agresif ? Karı-koca çabuk mu sinirlenirsiniz?
Ya sakince düşüncelerinizi , hissetiklerinizi paylaşacak size karşı daha ılımlı , saygılı , özenli olmasını isteyeceksiniz ya da sürekli idare etme modunda yaşamınıza devam edeceksiniz ?
Aldatma olayı varmış gibi gelmedi bana.
Gozumle gordugum seyler ,mesela bu gun google nin gecmisine bakiyorum esim o kizin facebookuna bakmis oldugunu bildim.yani nasil anlatsam sanki bi baska davraniyor o kiza.yani niye telefonunu ona veriyor bi de bi kere telefonundan baskasinin internete girdigini anlamisdim isde cocuklara veriyorum demisdi ama benim gordugum o kizin onundeydi bi kere ben gitdigimde telefon.bazende aradugimda gec aciyor teli.tamamda calisiyorsun yogunsun anliyorumda ama ben o telefondan sana ozel mesaj falan cekiyorum o kiz kimya ona birakiyorsun teli?haksizmiyim.kendine bunu sotledigimde bi sey olmaz okumazlar filan diyordu.yani anladigim kadariyla bana yalan soylemisdi teli cocuklara digil o kiza veriyor.ona birakip calisiuor.evet o kiza kbar savraniyor.baskalarina da iyidir ama bu kiza bi baska bakiyor sanki.tartismalarin sebebine gelince kardesim.daha bu kiz yokken benim esimle tartismalarim vardi.ama sunu da soyliyim benim de hatalarim var ama benim esim cok kirici laflar kullanan biri.kufur ,asagilamak,ne bileyimya daha ne ola bilirki,bu aileye geldim geleli butun anormallikler bu ailede var.bunladan yani esimden ve ailesinden gordum.yani nasil anlatsam....bizim tartismalar daha ilk gunden basladi.ve yine de tekrar ediyorum benim de yalnislarim var ama esim cogu konularda beni destekleyecegine ailesini destekledi.hatta benim adimi arizali bile koydu.bi sey olunca sen normal digilsin diyor.offf yureyim agzima geliyor bunslimdan.sunu da soyliyeyim benim yanimda ona abicim bacim diyor ama ne kadar dogru bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?