Kızı biraz büyütmüşsünüz o zaman kafanızda demek ki. Hakaret şiddet çok kötü tabi ama geçmişte yaşanmış bitmiş. Bir süre bir tatil yapip kafanizi dinleyin. Aileniz yurtdisinda sanirim onlarin yanina gidin mesela. Kafanizi bosaltin. Belki iyi gelir size. Cok dolmussunuz cunku.
eski konunuzu hatırlıyorum...
ve anladıgım kadarıyla herhangi bir degisme yok, ne o kızla alakalı ne esinizle sizin aranızdaki ilişkiyle alakalı.
siz cocugunuzu kaybetmekten korktugunuz icin oturma izninizi alana kadar sabretme kararı vermistiniz ama anlıyorum zor.
tavsiyem su idi, tum hukuki haklarınızı ogrenin ve aldatmaya dair kanıt yakalarsanız cocugu alıp gitme sansınız oluyor mu ogrenin demistim. var mı gelisme? bir de eşinize bu konuda kızla ilgili konusmayın ki essegin aklına karpuz kabugu misali düşmesin, sizden cekinsinler yuzgoz olmayın demistim... o konuda bir degisim var mı?
Allah razi olsun bacim.esimle o kizi konusmuyorum artik.ama iste bu gun bilgisayara baktigimda onun sayfasina bakmis oldugunu fark etdim.is yerinde de telefonunu kizin yaninda birakiyormus ne hikmetse.hic bu konulari acmiyorumda ama kendumi zir tutuyorum.ama geliyor eve sarilmalar filan neymis ozlemis bey efenfi ama hic inanmiyorum.en sacma olani da ne biliyormusunuz.ozledinmi diye sordugumda rol yaparak tabikiii demesi.
ne kızı sorun, ne de ona ozledin mi falan diyin. soguk davranın demiyorum ama icinizden geldigi gibi hareket edin. onceliginiz cocugunuz olsun zaten.
fakat gooogle facebook aramaları maalesef kanıt olmaz aksine sizi daha cok supheye iter ve elinizi kolunuzu baglayıp tam iyi duzeldik derken tekrar mutsuz olmanıza neden olur. ayrılma ihtimaliniz oldugu icin tumuyle bakmayın affettiyseniz o konuyu kapatın da diyemiyorum... bu durumda bile oturma iznini almadan ayrılım belki diyorsunuz. o yuzden baktınız seyler elinizi guclendiren koz niteligi tasıyacak seyler olsun... cok kurcalamadan ne yapıyor ne ediyor diye degil de mesela facebook mesajlasması vs. yani aldatma kanıtı olarak sunabileceginiz seylere bakın, onlar temizse o kıza baktı falan diye kurcalayıp kendi canınızı sıkmayın daha fazla yoksa hergun sizin icin cok daha buyuk zulum gibi olur bu evlilik.
Haklisiniz ama bu davranislari bana garip geliyor bi turlu atamiyorum aklimdan ya o kiza asiksa her seyi aff ederim belkide ama bunu yok.hem icimden ona yaklasmamak,yuzune butun dusunduklerimi soylemek geliyor ama yapamiyorum.offff yureyim daraliyor dusundukce.ama aslinda cok haklisiniz dediginiz gibi yapmaya calisicam hayirlisi bakiyim sonumuz ne olucak allahin izniyle.tesekkur ederim bacim.
rica ederim,
kusura bakmayın boyle bakmayın etmeyin diye yazıyorum ama dedigim gibi kanıt niteligi tasımadıkca sizi daha fazla suphelendirmekten baska ise yaramayacak. zaten cocugunuzu kaybetmekten korkunuz, oturma izni vb sorunlarınız olmasa direkt eşinizle yuzlesin ve evliliginizle ilgili kararı verin, cekmeyin bu adamı derdim... ama zor bir durumdasınız. o yuzden sizi uzecek seylerden uzak durmaya calısın bir sure...
hem tel bırakması falan gercekten is icin de olabilir (sacma bulsam da) bu tur seyler kanıt olmadıgı icin cok takmamaya calısın.
hatta calısma imkanınız varsa (namus diye senle evlendim diyen adamın calısmanıza karsı cıkacagını dusunuyorum... ) onu da deneyin. hem ekonomik gucunuz olursa kendiize guveniniz daha da artar hem de ayrılsanız bile calısma izninizden ötürü cocugunuzdan kopmazsınız belki.
ayrıca eşinizin size kotu davranmasında ne yaparsa yapsın kabullenmek zorunda oldugunuzu bilmesinden kaynaklı da olabilir. eger evliliginiz devam ederse 2yıl sonra her dedigi kelimeye dikkat etmek zorunda kalacak... hala devam ediyorsa da anında bırakır gidersiniz zaten, sabır sabır bir yere kadar.
dilerim huzurlu gunlere biran once kavusursunuz....
Hayirli geceler kizlar.belki bi akil verirsiniz bana lutfen.sevmeyen bi erkek evliliyi surdururmu yani bi cocugu var .cocugu icin mesela yoksa sevmedigi esinden ayrilirmi arada cocuk bile olsa.?
evet surdurur canim mesela benim kardesim 5 yildir esiyle bi ton sorun yasadi ama ne zaman bosanmaya gelince benim bi oglum var ona ne uvey anne cilesi nede uvey baba cilesi yasatmam diye bosanmadi hergun birbirlerini yiyerek oturuyorlar hala esimden nefret ediyorum ama cocuguma kiyamiyorum diyo
GALAXY S NOTE tarafindan gonderildi
Hayirli geceler kizlar.belki bi akil verirsiniz bana lutfen.sevmeyen bi erkek evliliyi surdururmu yani bi cocugu var .cocugu icin mesela yoksa sevmedigi esinden ayrilirmi arada cocuk bile olsa.?
Sormanız gereken soru şu olmalı. Sizi sevmeyen bir adamla evli kalmaya daha ne kadar tahammül edebilirsiniz?
Çocuk için devam eden evlilikler yine en çok çocuğa zarar verir. Eşinizin sizi sevmediğinden tamamen eminseniz ve artık saygınızı da yitiriyorsanız onun sizi terk etmesini beklemeyin..
Cocugumu kayb etmek korkusu olmasaydi bi an bile durmazdim cekip giderdim.ama ben turkiyeli olmadigim icin daha vatandaslik almadigim icin cocugumu alirlardiye korkuyorum.
Bunun üstüne erkeklerin yoğun olduğu bir ortamda sırf bu konu ile alakalı bir konuşma yapmıştık.
Sonuç şu: Erkeklerin hiçbirisi ne olursa olsun boşanmanın akıllarındaki en son tercih bile olmadığını söylediler.
Çünkü, boşanmak kadından çok erkeğin dünyasını darmadağın ediyor. Nedenine gelirsek, bir kadın kendi kendine yaşamını çok daha rahat idare edebilirken, erkek yetiştirilmesi gereği kendine bakmakta bu kadar iyi olmadığından ve duygusal boşluğu çok daha derin hissettiğinden sarsılıyor.
Dolayısıyla da çöküyor.
Bunun bilincinde olarak da gerek çocuğu gerek başka şeyleri bahane ederek ayrılmıyor ya da ayrılmayı zorlaştırıyor.
Bir erkek sevmese de bir evliliği sürdürür buna kesinlikle katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?