Telefonu kızın yanında neden bırakıyor? Eğer iş yerinde telefon yasaksa normal, yasak degilse kız istiyor demek ki ver oyun oynayayım vs diyor. Bana pek tekin gelmedi bu kız.
Evet kardesim.surekli kovmalar oldu bu gune kadar.benim rahatsiz oldugum konulari onemsemiyor.bana gerizekalisin falan dedigi cok oldu hala da kullaniyor.bebegimiz sezeryanla oldu diye hatta bu konuda bana destek olucagina bana kizdi neymis ard arda cok cocuk doguramazmisim.senin canin cok tatli dedi bana .hatta anasini bana misal cekdi.anasi agir kilolu dogurmusda onu .ama ben bebegimi doguramadim.sezeryan oldum.nerdeyse hic konusmayiz neymis benim akil seviyyem dusukmus.onunla ayni akilda digilmisim ben bos konusuyormusum.isle ilgili para konusunu bana gelip anlatacagina anasina babasina anlatiyor.benle nerdeyse hic bisi paykasmiyor.hatta bebegime hediyye olarak gelen altinlari paralari bile anasina aldi verdi neymis verelim anam saklasin.uc yil olucak yakinda.ben sinirliyim ama sakin oturup konusmasini da bilirim ama esim oyle digil.ne desem cahil.aptal gerizekali oluyorum.
Yani aldatma öncesinde çok ciddi problemleriniz var olduğu ortada zaten.. Yani bu olaya gelene kadar çok ayrılık sebebiniz var şiddet hakaret vs gibi..
Kesinlikle size katılıyorum..
Peki eşiniz bu kıza telefonunu bırakıyormuş ya, iş yerinde diğer çalışanlarda bu kıza telefonunu bırakıyormuymuş.. Merak ettim..
Yani iş yerinde telefonuna gelen aramalara veya mesajlara geri dönemeyecekse veya rahatsız oluyorsa sessize alabilir , çalışma esnasında mola verdiklerinde telefonuna gelen aramalara kendide bakabilirdi..
Ayrıca ; evli bir adam. Eşiyle özel bir konu hakkında mesajlaşabilir..
O telefon kızda çok uzun süre kaldı ise kızın mesajları kurcalama gibi bir durumuda olabilir.Olmuş mudur sizce ?
Ama şunu farkettim sizde yaptı etti yapar eder demiyorsunuz.Diyemiyorsunuz.Çünkü bunların hepsi bir şüphe..
Evliliğinizin başından beri bu hakaretler var mıydı ?
Çocuktan sonra mı oldu ?
Hamilelik , doğumdan sonra ki ilk aylar sıkıntılı dönemler olabiliyor .
Madem bu kadar tepelerde görüyor kendini , sizin seviyeniz farklıymış ya kendisinden neden evlendiniz ?
Çok mu farklı kültürleriniz , hayata bakışınız ?
Bu kadar hakareti çekmek kolay değil . Allah yardımcınız olsun.
Bi tek esim birakiyor bence baska hic kimsenin telini gormedim.yani obkizla arasinda bi sey var demiyorum sadece o kiza asikmi oldu acaba diyorum.bazen kizdada sanki bi gariplikler sezmisim ama ben esimin is yerine gitdigimde bana iyi davranir.mesela bi kere bebegimi esimin is yerine goturmustum.kiz kucagina aldi bebisimi.kocamda onun kucagindan alip oynatmak istediginde hocam siz evde goruyorsunuz yani bir az ben oynatiyim .yani boyle cocuguma karsi boyle ilgi sevgi gostermesi ne bileyim belkide gercektende iyiliginden yapiyor
Yani bu anlattıklarınızdan kız iyi niyetli gibi anlaşılıyor ama bilinmez..
Büyütüyor olabilirsiniz..
Kız tarafından bir şey olmasa bile eşinizin kıza hangi anlamda yaklaştığını kesin olarak bilemezsiniz. Gerçi sizde emin değilsiniz..
Bir tek eşim bırakıyorum bence.. demenizden anlaşılıyor..
Hadi diyelim ki böyle bir şey yok.
Peki diğer mevzular ne olacak sizin evliliğinizi etkilemesinde herhangi bir payı yok mu..
Şiddetin kavganın hakaretin vs.. ?
Yok olduğunu varsayalım.
Bunları olmamış gibi varsayıp , yolunuza devam mı ederdiniz yoksa ayrılık için doğru zamanı mı beklerdiniz.. ?
Ayrilmak cok geciyor aklimdan ama daha ayrilamam cunki vatandasligim yok cocugumu alirlar hem cok uzulur diye korkuyorum.
Siz şuan eşinizi seviyor musunuz.. ?
Bilmiyorum.bu telefon konusu o kadar kafami karistirmis ki,neden teli o kizda biraktigini sorsamda siddet uygular diye korkuyorum.
Ayrilmak cok geciyor aklimdan ama daha ayrilamam cunki vatandasligim yok cocugumu alirlar hem cok uzulur diye korkuyorum.
kaç yıllık evlisin?
Ne diyeceğimi bilemiyorum..
Karar sizin..
Ya tüm olanakları sağlayıp boşanacaksınız ya da bi ömür katlanacaksınız..
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah..
Uc yil olucak yakinda canim
3 yılda veriliyor zaten,nereli olduğuna bağlı tabi...
bence hiç sıkıntı yapma ...gözün üzerlerinde olsun
al vatandaşlığını sonra da ona göre kararını verirsin...
bir şansı daha hakedip haketmediğini
hoş şiddet varmış...o kötü işte...
5 yıl da çokmuş ya...Ne yazik ki bes yil dolmasi lazim.bebegim var diye elum kolum bagli yoksa arkama donup bakmadan cikip giderdim.ama daha belli digil belki ayrilirim cunki bazen artik gucum yetmiyor.
Ben baska ulkeden turkiyeye gelin geldim.hem de sirf basim kapali,namusluyum,allah yolundayim diye aldi beni ama seni seviyorum filan bu sevdadan vaz gecen namerd olsun filanlar.ne bileyim yani
.Cocuktan oncede daha ilk baslardan vardi
Ne hakaretler yemedim hayvan,okuz,pi...lik.hatirladikca icim yaniyor.ama bazende bana burda senden daha guzelleri var derdi seni namuslusun diye aliyorum yoksa o...pu isteseydim burdan alirdim derdi.ve hala bu laflardan sonra nasil evlendim bu adamla aklim almiyor.
Kızı biraz büyütmüşsünüz o zaman kafanızda demek ki. Hakaret şiddet çok kötü tabi ama geçmişte yaşanmış bitmiş. Bir süre bir tatil yapip kafanizi dinleyin. Aileniz yurtdisinda sanirim onlarin yanina gidin mesela. Kafanizi bosaltin. Belki iyi gelir size. Cok dolmussunuz cunku.
Kusura bakmayın ama anlattığınız kadarıyla eşinizin konuşması , düşünce tarzı , sözleri , davranışları her şeyi problemli .
Kıza telini bırakması son sıralarda yer alır inanın . Kendinize değer verin ki , karşınızda ki kişide versin .
Düzelme durumu var ve eşinizi seviyorsanız evliliğiniz için mücadele edin . Bu da çoğunlukla alttan almanız, sessiz kalmanız anlamına geliyor sanırım. Aksi taktirde yapılacaklar belli Allah yardımcınız olsun , hakkınızda hayırlısı olur umarım.
5 yıl da çokmuş ya...
sana tüm içtenliğimle sabır diliyorum ...nerelisin ki ?
canım ben kadınlar hisseder diye düşünuyorum bunu hep derim
ama sen serin kanlı ol tatlım varsa bir yanlışı allah mutlaka önüne çıkarır..
şüphe ,bir insanın başına gelebilecek en berbat şeydir...çürütür insanı
o yüzden de bu kötülüğü kendine yapma...çok dua et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?