Hayirli geceler kizlar.belki bi akil verirsiniz bana lutfen.sevmeyen bi erkek evliliyi surdururmu yani bi cocugu var .cocugu icin mesela yoksa sevmedigi esinden ayrilirmi arada cocuk bile olsa.?
Dilde seviyorum diyor.ozledim filan,opmeler sarilmalar ama bazi hareketleri baskasini sevdigini gosteriyor.ya da bana oyle geliyor bilemiyorum.zaten kavgamiz oldugunda bana cocugum icin burdasin yoksa cocugum olmasaydi senle yasamazdim demisdi .
Evet kardesim.surekli kovmalar oldu bu gune kadar.benim rahatsiz oldugum konulari onemsemiyor.bana gerizekalisin falan dedigi cok oldu hala da kullaniyor.bebegimiz sezeryanla oldu diye hatta bu konuda bana destek olucagina bana kizdi neymis ard arda cok cocuk doguramazmisim.senin canin cok tatli dedi bana .hatta anasini bana misal cekdi.anasi agir kilolu dogurmusda onu .ama ben bebegimi doguramadim.sezeryan oldum.nerdeyse hic konusmayiz neymis benim akil seviyyem dusukmus.onunla ayni akilda digilmisim ben bos konusuyormusum.isle ilgili para konusunu bana gelip anlatacagina anasina babasina anlatiyor.benle nerdeyse hic bisi paykasmiyor.hatta bebegime hediyye olarak gelen altinlari paralari bile anasina aldi verdi neymis verelim anam saklasin.uc yil olucak yakinda.ben sinirliyim ama sakin oturup konusmasini da bilirim ama esim oyle digil.ne desem cahil.aptal gerizekali oluyorum.
Evet kardesim.surekli kovmalar oldu bu gune kadar.benim rahatsiz oldugum konulari onemsemiyor.bana gerizekalisin falan dedigi cok oldu hala da kullaniyor.bebegimiz sezeryanla oldu diye hatta bu konuda bana destek olucagina bana kizdi neymis ard arda cok cocuk doguramazmisim.senin canin cok tatli dedi bana .hatta anasini bana misal cekdi.anasi agir kilolu dogurmusda onu .ama ben bebegimi doguramadim.sezeryan oldum.nerdeyse hic konusmayiz neymis benim akil seviyyem dusukmus.onunla ayni akilda digilmisim ben bos konusuyormusum.isle ilgili para konusunu bana gelip anlatacagina anasina babasina anlatiyor.benle nerdeyse hic bisi paykasmiyor.hatta bebegime hediyye olarak gelen altinlari paralari bile anasina aldi verdi neymis verelim anam saklasin.uc yil olucak yakinda.ben sinirliyim ama sakin oturup konusmasini da bilirim ama esim oyle digil.ne desem cahil.aptal gerizekali oluyorum.
Evet bence de istemezler . Evde temizlik , yemek yapan , cocuklara bakan kadından neden ayrılsınlar ki ?Bunun üstüne erkeklerin yoğun olduğu bir ortamda sırf bu konu ile alakalı bir konuşma yapmıştık.
Sonuç şu: Erkeklerin hiçbirisi ne olursa olsun boşanmanın akıllarındaki en son tercih bile olmadığını söylediler.
Çünkü, boşanmak kadından çok erkeğin dünyasını darmadağın ediyor. Nedenine gelirsek, bir kadın kendi kendine yaşamını çok daha rahat idare edebilirken, erkek yetiştirilmesi gereği kendine bakmakta bu kadar iyi olmadığından ve duygusal boşluğu çok daha derin hissettiğinden sarsılıyor.
Dolayısıyla da çöküyor.
Bunun bilincinde olarak da gerek çocuğu gerek başka şeyleri bahane ederek ayrılmıyor ya da ayrılmayı zorlaştırıyor.
Bir erkek sevmese de bir evliliği sürdürür buna kesinlikle katılıyorum.
Yani bu anlattıklarınızdan kız iyi niyetli gibi anlaşılıyor ama bilinmez..
Büyütüyor olabilirsiniz..
Kız tarafından bir şey olmasa bile eşinizin kıza hangi anlamda yaklaştığını kesin olarak bilemezsiniz. Gerçi sizde emin değilsiniz..
Bir tek eşim bırakıyorum bence.. demenizden anlaşılıyor..
Hadi diyelim ki böyle bir şey yok.
Peki diğer mevzular ne olacak sizin evliliğinizi etkilemesinde herhangi bir payı yok mu..
Şiddetin kavganın hakaretin vs.. ?
Yok olduğunu varsayalım.
Bunları olmamış gibi varsayıp , yolunuza devam mı ederdiniz yoksa ayrılık için doğru zamanı mı beklerdiniz.. ?[/QUO
dun dayanamadım aradım esımın ıs arkadasının karısıını anlatdım ona meyer onun esı de bırakıyormus telını ıslerınden dolayı agırlık kaldırıyorlar dıye telefonlara zarar gelmesın dıye ınanın ıcım oyle bı rahatladıkı.bosuna bu telefon konusunda gunahını almısım esımle kızın ama yınede guvenemıyorum esıme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?