sevmeyen erkek evliligi sudururmu sizce?

Hayirli geceler kizlar.belki bi akil verirsiniz bana lutfen.sevmeyen bi erkek evliliyi surdururmu yani bi cocugu var .cocugu icin mesela yoksa sevmedigi esinden ayrilirmi arada cocuk bile olsa.?

erkek sevmiyorsa ama erkeğin ailesi gelini seviyorsa kolay kolay boşayamaz yuvasını bozamaz.
ama aileside bu evliliğe taraftar değilse erkeği de dolduruşa getiriyorsa malesef boşanıyorlar ..
ha bide başka bi kadın varsa o kadın da evlenilebilecek bir kadınsa yani o kadını kendi ailesine kabul ettirebileceğini düşünüyorsa da boşanır..

amaaannnnn boşarsa boşanın beni sevmeyeni ben hiç sevmem süründürürüm..

Dilde seviyorum diyor.ozledim filan,opmeler sarilmalar ama bazi hareketleri baskasini sevdigini gosteriyor.ya da bana oyle geliyor bilemiyorum.zaten kavgamiz oldugunda bana cocugum icin burdasin yoksa cocugum olmasaydi senle yasamazdim demisdi .

Çevrem de öyle bir olay var sinir bozucu gelio gerçekten adam çocuğu için kadınla birlikte sevgilisi de benim çevremden bir abla kıl oluyorum kadına

Gerçekten bu evliliği sürdürmek istiyor musunuz? Çocuğunuz için belki devam ediyorunuz, ortada kalsın istemiyorum demişsiniz, neden ortada kalsın ki? Kapı gibi anası var, babası da eşek değilse ilgilenir çocuğuyla. Ama şimdi düşünüyorum evlilk devam etti diyelim yıllarca, her türlü hakarete, dayağa, hor görülmeye rağmen sineye çektiniz devam ettiniz. Çocuğunuz bir kere sürekli huzursuz, babanın esip savurduğu annesinin bir köşede ağlayıp durduğu, ruh sağlığını kaybettiği bir ailede büyüyecek. Eğer çocuğunuz kız ise; ailede kadının yeri konusunda, daha çocukluğundan itibaren kafasında rol model olarak belirlediği kadın sürekli itilip kakılan bir kadın olacak. Kendisi de bunu normal kadın davranışı olarak benimseyecek muhtemelen. Kızınız bu şekilde yetişsin ister misiniz. Ya da oğlunuz var ise, o da babasını rol model alarak, kadın dövmeyi erkeklik sana, kaba saba afedersiniz hanzonun teki olacak. Böyle mi olsun istersiniz?

Bencede eşiniz o sözleri sinirle söylemiştir.Yoksa insan sevmediği birine ki bu eşi bile olsa zorla sarılıp öpmez,yani ben öyle düşünüyorum.Eşinizle açık açık konuşun.Şüphelendiğinizi ve bu durumun sizi çok rahatsız ettiğini,üzüldüğünüzü söyleyin.Çünkü böyle şüpheyle,hergün içinizi kemirerek yaşanmaz.Kendisin empati kurmasını,böyle birşeyi siz yapsanız ne düşünürmüş,ne hissedermiş sorun.Açık olun ya çekinmeyin.İçinize atarak,acabalarla bir sonuca varamazsınız.

Aşksız bir birlikteliğe tahammül edemem sanırım kişiye kalmış..
O çocuğada yazık değil mi mantıklı düşüneceğim derken buz gibi sevgisiz bir yuvada büyümek...

şu anlattıklarınız o kadar kötü şeyler ki eşinizin kullandığı sözler filan okuduğumda ben bile çok sinirlendim, insan eşine akıl seviyen düşük der mi allahaşkına... böyle konuşan adamla niya hala evlisiniz... sezeryanla doğum yapmış olmanızı bile eleştiren biri eşiniz, aldığı eğitimi çok merak ettim doğrusu bu neyin kafası allahım... kusura bakmayın cidden çok sinir bozucu o yüzden sert eleştiriyorum

Allah'ım sevgimizi,saadetimizi daim ettt ..
sizi böyle düşünmeye sevkeden şey neydi ?

Önceki konunuzu biliyorum.Siz kızın resimlerini siliyordunuz,eşiniz yeniden çekiyordu.Görünüşe göre hala aynı şüphedesiniz.

Evet bence de istemezler . Evde temizlik , yemek yapan , cocuklara bakan kadından neden ayrılsınlar ki ?
Bu arada dışarda sevgilim de olsun , free format takilayim ister çoğu .
Maalesef .

Konunun tamamını okumadım sadece soruyu cevaplıyorum. Bir erkek düzeninin bozulmaması adına evliliği çokta rahat sürdürür. Böyle şeyler onlar için sorun değildir.

Nedense ben erkeklerin o kadar fedakar olabileceklerine inanmıyorum..
Bencillikte sınır tanımazlar...
Eğer karısını sevmiyorsa bir adam çocuğu için kalmıyordur, başka bir kadına gönül
vermediği için ayrılığı erteliyordur sadece..
Hele bir kadın girsin aklına çocuk mocuk görüyor mu bakalım.
O fedakarlık, kendini unutuş biz kadınlara özgü bir şey..

Kizlar kusura bakmayin mesajlariniza cevap yazamadim bu gun bir sey ogrendim. Hem de esimin dostunun karisindan.dostu da esimle beraber calisiyor hani telefon olayi varya meyer hepsi telefonu kizin yaninda birakiyormus bazen agirlik kaldirdiklari icin ne olur ne olmaz kirilmasin diye islerinin geregi yani inanirmisiniz icim bi rahatlidi ki bunu duyduktan sonra.yani bos yere o konuda kizin gunahini almisim esimin de.
Ama ne yapsam ne etsem icomdeki subheleri bi kenara atamiyorum.bu gun mesela esim isden gelmis souk davraniyorum ona ama o dayanamadi en son kendi geldi opdu beni iyi geceler dedi.hepinize fikirlerinizi yazdiginiz icin butun kalbimle tesekkur ediyorum.

burda çok kez okudum
eger bir kadın aldatıldıgını hissediyorsa öyledir yazmıştı çok arkadaş
çok dogruymuş
eger hissediyorsanız öyledir
yada içinizden bu kız başıma bela olacak diye geçtiysede o da dogru malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…