- 26 Nisan 2014
- 418
- 73
- 38
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
hımmm anladım teşekkür ederimKilo yapmıyor da iştah açıyor maalesef.
kullanıyor musunuz, ne kadar sürede etki ettiEda Taşpınar At Kuyruğu şampuanı
peki saclarımı gürleştirir miÇam terebentin yağını şampuana katmak evet hızlı uzaması için yardımcı bir yağ. Faydasını görürsünüz.
1-2 çeşit hapı var belki ellerinde olmadığı için öyle demiş olabilirler mi ?merhaba b12 hapı olarak ne kullanıyosunuz. ben sorduğumda hapı yok sadece iğnesi var demişrlerdi.
kokusunu çıkarabiliyor musunuz pekisarımsak ve zeytin yağı kullan canım. sarımsağı püre haline getir ezerek yada blender da içine 1 yemek kaşığı zeytinyağı koy saçına uygula haftada bir kere.
Denemediğim bir şey kalması desem yeridir ama ben de ciddi etki gösteren bir şey olmadı.
niye sordunuzHangi şehirdesiniz canım?
Belki bir şeyler veya bir yerler öneren olabilir.niye sordunuz
belki de, İstanbul, önerilmediBelki bir şeyler veya bir yerler öneren olabilir.
belki de, İstanbul, önerilmedi
teşekkür ederim sağ olun:) her ne kadar durulaması zor olsa da gülü seven dikenine katlanır hesabı katlanmak gerek:)ben adanada'yım burda olsan bi yer önerirdim istanbulda olan arkadaşlardan önerecek çıkar belki
bunun dışında ben bi süre badem yağını kullandım ve çok faydasını gördüm aklında bulunsun
evet canım biraz uzun yıkıyorsun ama çıkıyor kokusu.kokusunu çıkarabiliyor musunuz peki
dökülmesini önlüyor sıklaştırıyor ve besliyor. ben eşime uyguluyorumGercekten faydasi oluyormu?dokulmesinimi önlüyor?
yok dalanın yeşil sabunu normal.saçım kaskatı olup,bayada kabarır yeşil sabun kullandığımda.yeşil sabun dediğiniz zeytinyağlı gliserinli falan mı
bır araştırayım o zaman ben bunu sağ olun :)tatlımben bunu aldım anneme aynı dertten muzdaripti çok iyi geldi..
http://www.dermodaysatis.com/dermoday-anti-hair-loss-shampoo_10.html
Eki Görüntüle 1384923
Cnm hapı var ama Dr umun dediğine göre haplar pek fayda etmiyormuş.Emilimi düşük oluyormuş.O yüzden hep iğne yazardık eskiden dedi.Dil altında eritilerek kullanılan formu çıktı da iğneye bağımlı kalmaktan kurtulduk dedi, bana da bu formunu önerdi onu kullanıyorum.Yalnız bu dilaltı olanları sgk karşılamıyor haberin olsun.Benim aldığım New Life diye bir markanın, yanlış hatırlamıyorsam 35-40 tl gibi bir fiyatı vardı, 60 tane var içinde yani 2 ay yetecek.Dr 3 ay kullan dedi, bitince 1 kutu daha almam gerekecek.merhaba b12 hapı olarak ne kullanıyosunuz. ben sorduğumda hapı yok sadece iğnesi var demişrlerdi.
Cogu zaman e vitamini yeterszliginden olur bu durum . Eczaneden ampul e vitamini al bi pakette 5 ampul var hepsini sampuanina dok her dustan once sampuani calkala ve kullan ayrica kopuklykn sac derine masaj yapsaçlarım bildiğim bileli seyrek, önünü falan ayırınca o kadar seyrek duruyor kiiii.....
gürleştirmem için önerebileceğiniz seyler var mı..
şampuanıma cam terebentin koydum uzattığını söylüyorlar, aynı zamanda gürleştirir mi ?
deneyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?