Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar seyrekk çok seyrekk..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Denemediğim bir şey kalması desem yeridir ama ben de ciddi etki gösteren bir şey olmadı.

ben adanada'yım burda olsan bi yer önerirdim istanbulda olan arkadaşlardan önerecek çıkar belki
bunun dışında ben bi süre badem yağını kullandım ve çok faydasını gördüm aklında bulunsun
teşekkür ederim sağ olun:) her ne kadar durulaması zor olsa da gülü seven dikenine katlanır hesabı katlanmak gerek:)

merhaba b12 hapı olarak ne kullanıyosunuz. ben sorduğumda hapı yok sadece iğnesi var demişrlerdi.
Cnm hapı var ama Dr umun dediğine göre haplar pek fayda etmiyormuş.Emilimi düşük oluyormuş.O yüzden hep iğne yazardık eskiden dedi.Dil altında eritilerek kullanılan formu çıktı da iğneye bağımlı kalmaktan kurtulduk dedi, bana da bu formunu önerdi onu kullanıyorum.Yalnız bu dilaltı olanları sgk karşılamıyor haberin olsun.Benim aldığım New Life diye bir markanın, yanlış hatırlamıyorsam 35-40 tl gibi bir fiyatı vardı, 60 tane var içinde yani 2 ay yetecek.Dr 3 ay kullan dedi, bitince 1 kutu daha almam gerekecek.

Cogu zaman e vitamini yeterszliginden olur bu durum . Eczaneden ampul e vitamini al bi pakette 5 ampul var hepsini sampuanina dok her dustan once sampuani calkala ve kullan ayrica kopuklykn sac derine masaj yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…