- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
saçlarım bildiğim bileli seyrek, önünü falan ayırınca o kadar seyrek duruyor kiiii.....
gürleştirmem için önerebileceğiniz seyler var mı..
şampuanıma cam terebentin koydum uzattığını söylüyorlar, aynı zamanda gürleştirir mi ?
deneyen var mı?
hımm anladımheheyok tatlım o kadar korkma bende birşey olmadı çok tedirgin olursan vazelin sürebilirsin hani saçımızı boyarken yapıyoruz ya onun gibi olabilir ama gerek yok birşey olmuyor ya
tamam hemen not alıyorumBir diş sarımsağı zeytin yağına batırıp saç diplerinize uygulayın.
Bunu haftada bir kez bile yapsanız, 3-4 hafta içerisinde sonuçlarını görüyorsunuz .
Bir 15-20 dakika kadar bekletmek lazım uyguladıktan sonra ..
inşallah işe yarar sizde de bazılarında aynı etkıyı göstermeye bılıyormus biraz araştırmıştım .ama bıkmadan kullanın derım sağlıklı ve uzun saçlarınız olur ınşallah.
Aktarlarda mecit efendi diye sarımsak koklu bir şampuan var ondan al kullan bide osırgan otunu suda kaynat o sus ile saçını yıka ilk bir iki gün derini hafif kaşındırır sora sende farkedeceksinsaçlarım bildiğim bileli seyrek, önünü falan ayırınca o kadar seyrek duruyor kiiii.....
şampuanıma cam terebentin koydum uzattığını söylüyorlar, aynı zamanda gürleştirir mi ?
deneyen var mı?
Kilo yapmıyor da iştah açıyor maalesef.kilo yapcağını sanmıyorum canım. bi dermatologa görünmen de fayda var.
Eda Taşpınar At Kuyruğu şampuanısaçlarım bildiğim bileli seyrek, önünü falan ayırınca o kadar seyrek duruyor kiiii.....
deneyen var mı?
Çam terebentin yağını şampuana katmak evet hızlı uzaması için yardımcı bir yağ. Faydasını görürsünüz.saçlarım bildiğim bileli seyrek, önünü falan ayırınca o kadar seyrek duruyor kiiii.....
deneyen var mı?
b12 hapı var evde ama hep unutuyorum kullanmayı
hapı var olmaz olurmu biz benexol satıyoruz normalde ama başka markalarında var b12 haplarımerhaba b12 hapı olarak ne kullanıyosunuz. ben sorduğumda hapı yok sadece iğnesi var demişrlerdi.
Bu şampuan saç mı gürleştiriyor hakkaten?Eda Taşpınar At Kuyruğu şampuanı
Bu şampuan saç mı gürleştiriyor hakkaten?
Çok uzun süre kullanmak gerekiyor etkisini görmek ıcınyazın alıp kullanmıştım umduğum, normal bir şampuandan farkı yok.
b12 hapı var evde ama hep unutuyorum kullanmayı
sarımsak ve zeytin yağı kullan canım. sarımsağı püre haline getir ezerek yada blender da içine 1 yemek kaşığı zeytinyağı koy saçına uygula haftada bir kere.
yarın bakayım aktarlara uygun fıyata bulursam alırım:)Aktarlarda mecit efendi diye sarımsak koklu bir şampuan var ondan al kullan bide osırgan otunu suda kaynat o sus ile saçını yıka ilk bir iki gün derini hafif kaşındırır sora sende farkedeceksin
benim de şakaklarda saçım az, genel olarak da seyrekBenimde sakaklarda sivilceyle birlikte azalma var.kansizliktan oluyor diyorlar ama kardeslerimde kansiz saclari filan dokulmuyor.doktor badem yagi vitamin karisimi verdi su an bi faydasi yok olmassa sarimsagi deneyim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?