- 27 Haziran 2016
- 354
- 1.880
- 113
razey tam anlatmadıgın seyler var
veya sana tam anlatılmayan seyler var
bıkere sadece fotografdan bu evde eskı karım fuhus yapıyor dıye dava acabılecegı bırsey varsa bundan korku varsa altından cook pislik cıkar
bıde evı esyayı degıstırsın dıyen uyeler olmus
hakim savcınında hıc aklına boyle seyler gelmez he
allah ıyılıgınızı versın sızın hakimi savcıyı kandırabılırsınız sanıyorsunuz
Tabii canım velayet davasını savcı takip eder. Polis de gelir arastirma yapar. Burası da CSI New York. Çok tv izlemeyi bence.
bence sız makamları fazla hafıfe almayınTabii canım velayet davasını savcı takip eder. Polis de gelir arastirma yapar. Burası da CSI New York. Çok tv izlemeyi bence.
bence o kısıyle hıc muhattap olma bıle'
Bana bize anlatmasığı şeyler var kesin arkadaşıda uyardım karıima savcılık dedim daha da karışmam en güzeli
Bu tipler kendi hariç herkesin başınu belaya sokabilir aslında kızı çözdüm bende arkadaşıma direk diyemedim ve karşısında çok kurnaz bir tip var büyük gürültü kopar bundan o yüzden hiç bulaşmambence o kısıyle hıc muhattap olma bıle
basını belaya sokabılecek bı tıp acıkcası
Önceki sayfalarda yazıyor yine yazayımkonu sahibi arkadaşın anahtarı vermemiş vazgeçmiş ya peki adam fotoları nasıl çekmiş benim kafa basmadı o kısma
Önceki sayfalarda yazıyor yine yazayım
Çocuk iş yerine geliyor beraber eve geçiyorlar çocuğu eve bırakıp işe dönüyor
ha çocuk eve girmiş yani..
o sırada mı çekmiş kızının fotolarını peki ?
elin adamını kızıyla tekmi bırakmış
kız uyuyormuymuşta o şekil fotolar çekmiş adam..
banada saçma geldi arkadaşınız eksik anlatıyor sanki size
Onuda baştan anlatayım
Kızı yok evde okul tatilinde anaanneye gönderiyor çocuğu bu arkadaş ve çocukta seziyor bişeyler evde sanki bu kız onu yatakta evde vs fotolarını çekiyor gibi kendi fotolarını çekiyor tabi kızın iç çam vs yatakta vs
bunu okumuştum ama hala kafam basmıyor kusura bakmayın..
kadının kızı evde yok adam evde tek kimin fotosunu çekmiş o zaman?
Kendi fotosunu çekiyor direk şahsi olarak bireysel olarak kendini sanki kızla sevişmişlerde kız şakasına fantazisine artık neyine ise bunu çekiyormuş gibi
oy şükür anladım.
adam sadece kendi fotosunu çekiyor yani .
iyide onun selfie olduğu anlaşılır ki
o fotodan bir cacık çıkmaz kime isterse göstersin..
bence ısın aslı suoy şükür anladım.
adam sadece kendi fotosunu çekiyor yani .
iyide onun selfie olduğu anlaşılır ki
o fotodan bir cacık çıkmaz kime isterse göstersin..
Konuşmalarında böyle bir durum söz konusu değil. İftira atabilir bu kız sürekli yattığı çocuk hakkımda yüzeysel bişeyler anlatmış ama detaya girmedim diyor ne kadar doğru bilmiyoruz zaten elimi ayağımı çektim arkadaşıda uyardım bu olaya kaeışma diyeBekar bir kadın bekar bir erkekle sevişti diye eski kocası kızını nasıl elinden alabilir? Sevişmek hala yasal bir şey... Ama şantaj yasal değil. Kim daha çok korkmalı? Konuşmalarda oğlanın kıza şantaj yaptığınıda kanıtlarsınız evine izinsiz girdiğinide..
Yok canım öyle olsa yan yana fotoları olurdu illa yada bunu düzgünce belirttirdi yaşasam yaşadım derdim diyordu eminim eve bırakıp işe gider gitmez sepetlemeye kalkmışbence ısın aslı su
kadınla adam baya ılıskı yasadılar
kadında adamın adamda kadının resmını cektı ılıskı sonrası
lady gaga da yapmıstı bunu esınlendıyse zaar
kadında gelıp razeye bunu demıyor dıyorkı adam sankı benle ılıskı yasamıscasına konsept yapmıs ama benle yapmıs gıbı resım cekmıs bunla tehtıt edıyor dıyor
ınsanları salak yerıne koymaya calısan ne kadar salak ınsanlar var yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?