Şeytan aklı

Çok ilginç gerçekten ,artık yolda bile yürürken tedirgin olurken ne olduğu belirsiz adama anahtar vermek neyin nesi diye sorarlar adama !

Tabii canım velayet davasını savcı takip eder. Polis de gelir arastirma yapar. Burası da CSI New York. Çok tv izlemeyi bence.

Tabii canım velayet davasını savcı takip eder. Polis de gelir arastirma yapar. Burası da CSI New York. Çok tv izlemeyi bence.

Arkadaşlar gerilmeden saygıyı yitirmeden lütfen

Zaten bazı detayları öğrenince elimi ayağomı çektim hani kız birlikte olsa baskı ile tehtid ile tekrar üstne gidilse amenna destek olayım ama bu olay başka duruyor

1.Ya kız evet diyecek

2. Ya da kızın hayatı kayacak

Savcılığa veremez eminim ki kabul etmiyor karşı tarafa laf olsun diye söylemiş şuan sessiz takılıyor sms lere cevap vermiyor.

Kızın vat onu düşün vs demiş yüzüne karşı ama sms vs bu çocuk hiç tehditvari yazmıyor çok değişik bi tip

bence sız makamları fazla hafıfe almayın
ayrıca
evet polıs gelır arastırma yapar
soz konusu fuhus adı altında gecen bı dava
bı nevı ıhbara da gırıyor
ne kadar basıt goruyorsunuz bazı seylerı
ıkı esya degıstır evı degıstır hoopp hersey duzeldı
herkes kanar
ınsanlar salak cunku

töbe töbe ya

'

Bana bize anlatmasığı şeyler var kesin arkadaşıda uyardım karıima savcılık dedim daha da karışmam en güzeli
bence o kısıyle hıc muhattap olma bıle
basını belaya sokabılecek bı tıp acıkcası

konu sahibi arkadaşın anahtarı vermemiş vazgeçmiş ya peki adam fotoları nasıl çekmiş benim kafa basmadı o kısma

bence o kısıyle hıc muhattap olma bıle
basını belaya sokabılecek bı tıp acıkcası
Bu tipler kendi hariç herkesin başınu belaya sokabilir aslında kızı çözdüm bende arkadaşıma direk diyemedim ve karşısında çok kurnaz bir tip var büyük gürültü kopar bundan o yüzden hiç bulaşmam

konu sahibi arkadaşın anahtarı vermemiş vazgeçmiş ya peki adam fotoları nasıl çekmiş benim kafa basmadı o kısma
Önceki sayfalarda yazıyor yine yazayım

Çocuk iş yerine geliyor beraber eve geçiyorlar çocuğu eve bırakıp işe dönüyor

Önceki sayfalarda yazıyor yine yazayım

Çocuk iş yerine geliyor beraber eve geçiyorlar çocuğu eve bırakıp işe dönüyor

ha çocuk eve girmiş yani..
o sırada mı çekmiş kızının fotolarını peki ?
elin adamını kızıyla tekmi bırakmış
kız uyuyormuymuşta o şekil fotolar çekmiş adam..
banada saçma geldi arkadaşınız eksik anlatıyor sanki size

Onuda baştan anlatayım

Kızı yok evde okul tatilinde anaanneye gönderiyor çocuğu bu arkadaş ve çocukta seziyor bişeyler evde sanki bu kız onu yatakta evde vs fotolarını çekiyor gibi kendi fotolarını çekiyor tabi kızın iç çam vs yatakta vs

bunu okumuştum ama hala kafam basmıyor kusura bakmayın..
kadının kızı evde yok adam evde tek kimin fotosunu çekmiş o zaman?

bunu okumuştum ama hala kafam basmıyor kusura bakmayın..
kadının kızı evde yok adam evde tek kimin fotosunu çekmiş o zaman?

Kendi fotosunu çekiyor direk şahsi olarak bireysel olarak kendini sanki kızla sevişmişlerde kız şakasına fantazisine artık neyine ise bunu çekiyormuş gibi

Kendi fotosunu çekiyor direk şahsi olarak bireysel olarak kendini sanki kızla sevişmişlerde kız şakasına fantazisine artık neyine ise bunu çekiyormuş gibi

oy şükür anladım.
adam sadece kendi fotosunu çekiyor yani .
iyide onun selfie olduğu anlaşılır ki
o fotodan bir cacık çıkmaz kime isterse göstersin..

Bekar bir kadın bekar bir erkekle sevişti diye eski kocası kızını nasıl elinden alabilir? Sevişmek hala yasal bir şey... Ama şantaj yasal değil. Kim daha çok korkmalı? Konuşmalarda oğlanın kıza şantaj yaptığınıda kanıtlarsınız evine izinsiz girdiğinide..

oy şükür anladım.

İşte adam o kadar şeytanki kıza yüzyüze açıklama yaptığında zamanlayıcı ayarlayıp çok güzel pozlar verdiğini söylemiş ikisi de garip tip ortak arkadaş dediğim ayrı bu çocuk apayrı bi tip çok zekice hareket etmiş çok gürültü kopabilir

oy şükür anladım.
bence ısın aslı su
kadınla adam baya ılıskı yasadılar
kadında adamın adamda kadının resmını cektı ılıskı sonrası
lady gaga da yapmıstı bunu esınlendıyse zaar

kadında gelıp razeye bunu demıyor dıyorkı adam sankı benle ılıskı yasamıscasına konsept yapmıs ama benle yapmıs gıbı resım cekmıs bunla tehtıt edıyor dıyor

ınsanları salak yerıne koymaya calısan ne kadar salak ınsanlar var yahu

Konuşmalarında böyle bir durum söz konusu değil. İftira atabilir bu kız sürekli yattığı çocuk hakkımda yüzeysel bişeyler anlatmış ama detaya girmedim diyor ne kadar doğru bilmiyoruz zaten elimi ayağımı çektim arkadaşıda uyardım bu olaya kaeışma diye

Ben de şunu anlamadım.
Hani adamı beğenmemiş,sepetlemiş ya.
Neyini beğenmemiş,sevişmesini mi öpüşmesini mi?
Yok baştan beğenmediyse evine niye sokmuş?
Bu işten bir sürü karmaşık soru çıkarabilirim daha??????

Yok canım öyle olsa yan yana fotoları olurdu illa yada bunu düzgünce belirttirdi yaşasam yaşadım derdim diyordu eminim eve bırakıp işe gider gitmez sepetlemeye kalkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…