Adam evdeyken çocuk nerde?
Bi de teyze kim??
Anlatmadıkları illa var
Anahtarı veemiyorr eve kadar gifiyor işyerine geewçiyor swonra ya teyzem hasta buluşma iptal kusura bakma diyor
Çocuk yaz tatilinde anaanne de kalıyor teyze ise bu arkadaşın kendi teyzesi ve yaqln söylerken teyzem hasta diyor
Ya adam bilmemne etmeye gelmis. Vazgecer mi hic ? Yazismalarda ne yapmayo konustularsa onu yapacak adamin beklentisi buAnlatmadıkları illa var
Anahtarı veemiyorr eve kadar gifiyor işyerine geewçiyor swonra ya teyzem hasta buluşma iptal kusura bakma diyor
Anlatmadıkları illa var
Sanırsın adam şeytan da kadın melek...
Tipini beğense elin adamına anahtar verecek. Sonra ya anahtarı kopyalasa bu şahış? Bu kadın bir anne ya! Bu kadar mı aptal olunur?
Bu adamdan kazık yemezse bir başkasından elbet yerdi bir gün. Akıl vermek de fayda eder mi bilemedim.
Begenmemış ama yınede vermıs adama anahtarı.Ya cok begense nolcakmıs evı adamamı tapulıcakmıs.Bu nası bı mantık ya.Sanırsın adam şeytan da kadın melek...
Tipini beğense elin adamına anahtar verecek. Sonra ya anahtarı kopyalasa bu şahış? Bu kadın bir anne ya! Bu kadar mı aptal olunur?
Bu adamdan kazık yemezse bir başkasından elbet yerdi bir gün. Akıl vermek de fayda eder mi bilemedim.
Aynen, hiç tanımadığım bir çocuk için ne kadar korktum şu an. Annesi bu kadar basit detayları düşünemiyor mu? Çok aptal olması lazım, demek ki pek umursamıyor, kendi zevki ön planda. Bu kadının hayatına bu şekilde giren çok adam olabilir; zavallı yavru tehlikede. İnşallah bu olay babanın kulağına gider.Çok doğru demişsiniz..
Ya tipini beğenseydi nolurdu?
Hangi mantıkla tanımadığın birine anahtarını verirsin?
Hangi karakterdesin ki dışarda kalmamak için kadının evine girersin..
İyi birine benzettiği adamın yaptıkları iğrençliklere sapıklıklara bakın..
Potansiyel tehlike adam değil..
Evladı için anne potansiyel tehlike..
Begenmemış ama yınede vermıs adama anahtarı.Ya cok begense nolcakmıs evı adamamı tapulıcakmıs.Bu nası bı mantık ya.
Aynen, hiç tanımadığım bir çocuk için ne kadar korktum şu an. Annesi bu kadar basit detayları düşünemiyor mu? Çok aptal olması lazım, demek ki pek umursamıyor, kendi zevki ön planda. Bu kadının hayatına bu şekilde giren çok adam olabilir; zavallı yavru tehlikede. İnşallah bu olay babanın kulağına gider.
Anahtarı vermiyorsa adam eve nasıl girmiş .
Eve beraber girdilerse adam kadından habersiz nasıl çıplak pozlarını çekmiş.
Ben de o ayrıntıyı tam anlamadım. Sanırım telefonda görüntülü konuşurken uygunsuz resimlerini çekmiş adam.Begenmemış ama yınede vermıs adama anahtarı.Ya cok begense nolcakmıs evı adamamı tapulıcakmıs.Bu nası bı mantık ya.
Yemın ederım devrelerım yandı sabah sabah. Çıplak foto kıme nıye lazım olsun kı.Yok tanımadan iyi birine benziyor diye vermiş..
Görünce beğenmemiş sepetlemiş..
İşin enteresan tarafı adam evdeyken bir gün lazım olursa diye fotoğraf çekmiş..
Yahi kovulmadan gönderilmeden benim anladığım..
Çok çok daha felaket olabilirdi biraz beğenseydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?