Devreler yandı bende o zaman danssŞu foto olayını bir açıklığa kavuştursa hakkaten, kim kimin fotosunu çekmiş? Ben cepten arayıp görüntülü konuşmada kadını çekmiş diye anladım. Şöyle demiş çünkü "Çocuk ise tam şeytan telefon ile arayarak evindeyken kızın yatak odasından vs kendi fotolarını kız sanki kendi çekmiş gibi çekiyor çıplak şekilde "
Şu foto olayını bir açıklığa kavuştursa hakkaten, kim kimin fotosunu çekmiş? Ben cepten arayıp görüntülü konuşmada kadını çekmiş diye anladım. Şöyle demiş çünkü "Çocuk ise tam şeytan telefon ile arayarak evindeyken kızın yatak odasından vs kendi fotolarını kız sanki kendi çekmiş gibi çekiyor çıplak şekilde "
Cafede fofenk yapılamıyor amaSıcaksa cafe,restoran,park vs dolu ortalık,otursaydı bir yerde bekleseydi ev ne alaka ev sahibi yokken hemde. Iyi evi soyup soğana çevirmemiş. Hırlı mı, hırsız mı, sapık mı ,katil mi?ne olduğu belli değil yani ne cesaret.
Adamda uyanmış kadının sepetlemek istediğine,fırsatıda varken yapmış yapacağını. Kusura bakmasin arkadaşınız ama haketmiş,dua etsin tecavüze uğrayıp,öldürülmemiş.
Buda ders olmuştur herhalde,bir daha iki kere düşünür.
Tabiki ilişkisi olabilir,biriyle görüşebilir sonuçta bekar artık ama daha temkinli olmalı bir anne olarak
Çocuk bunun evinde ya , tek başına .
Heh işte uzanıyor yatağa ... çekiyor kendi fotolarını çıplak . Kadının evi ya . Sanki kadın evinde bu adamı çekmiş gibi .
Bibicim adam elizabetle başbaşa kalmış evde hatun yokmuş kiCafede fofenk yapılamıyor ama
Fofenk fofenk yapmışlar kadın belliki sonradan adamı beğenmedi.
Kimi niye aramış ki peki telefonla? Ya konu sahibi de bir düzgün anlatmadı, dedektif olduk sabah sabah
Çocuk ise tam şeytan telefon ile arayarak evindeyken kızın yatak odasından vs kendi fotolarını kız sanki kendi çekmiş gibi çekiyor çıplak şekilde
Kız o nasıl nick sana kısaca ne diyicem ben şimdiBibicim adam elizabetle başbaşa kalmış evde hatun yokmuş kibırakmış işe gitmiş sıcak diye. Elizabetle kadının yatağında fofenk yaptıysa bilemem
Video diyorsun. Çok fantastik olduSesli çekim yapıyordur belkiKızı konuşturup telde üzerine de pozlar
samimi arkadaşım değil ortaj arkadaş çok muhabbetimde yok bi kaç defa yan yana gelmişizdirBu arada kusura bakma ama arkadaşların hep sorunlu ortamını değiştirme zamanın gelmişte geçiyor
Fantaaziler beynimizde dönüyor kim bilir neler olmuşVideo diyorsun. Çok fantastik oldu...hayır adam da çirkinmiş bi de....
Hahahahahaha ellanazz de canımKız o nasıl nick sana kısaca ne diyicem ben şimdieve birlikte gitmişlerse elizabete kalmamıştır adam bırakırmı ama bacımız beğenmediyse demek önündeki maçlara bakıcak artık yazık ya kadına
Kimi niye aramış ki peki telefonla? Ya konu sahibi de bir düzgün anlatmadı, dedektif olduk sabah sabah
Çocuk ise tam şeytan telefon ile arayarak evindeyken kızın yatak odasından vs kendi fotolarını kız sanki kendi çekmiş gibi çekiyor çıplak şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?