Şeytan aklı

Devreler yandı bende o zaman danss

Çocuk bunun evinde ya , tek başına .

Heh işte uzanıyor yatağa ... çekiyor kendi fotolarını çıplak . Kadının evi ya . Sanki kadın evinde bu adamı çekmiş gibi .

Offf okuorum okuorum oturmayan bısıler var, midem bulandı yemınle. Sabah sabah yolasımı getıren bır hatun daha

Sıcaksa cafe,restoran,park vs dolu ortalık,otursaydı bir yerde bekleseydi ev ne alaka ev sahibi yokken hemde. Iyi evi soyup soğana çevirmemiş. Hırlı mı, hırsız mı, sapık mı ,katil mi?ne olduğu belli değil yani ne cesaret.
Adamda uyanmış kadının sepetlemek istediğine,fırsatıda varken yapmış yapacağını. Kusura bakmasin arkadaşınız ama haketmiş,dua etsin tecavüze uğrayıp,öldürülmemiş.
Buda ders olmuştur herhalde,bir daha iki kere düşünür.
Tabiki ilişkisi olabilir,biriyle görüşebilir sonuçta bekar artık ama daha temkinli olmalı bir anne olarak

Bence arkadaşın korkmuş eksik anlatıyor ya da farklı. Veya Kusura bakma ama doğru düşünebilen biri değil demekki ilk kez gördüğü birini eve almak nedir

Cafede fofenk yapılamıyor ama

Çocuk bunun evinde ya , tek başına .

Heh işte uzanıyor yatağa ... çekiyor kendi fotolarını çıplak . Kadının evi ya . Sanki kadın evinde bu adamı çekmiş gibi .

Kimi niye aramış ki peki telefonla? Ya konu sahibi de bir düzgün anlatmadı, dedektif olduk sabah sabah

Çocuk ise tam şeytan telefon ile arayarak evindeyken kızın yatak odasından vs kendi fotolarını kız sanki kendi çekmiş gibi çekiyor çıplak şekilde

Sesli çekim yapıyordur belki Kızı konuşturup telde üzerine de pozlar

Bibicim adam elizabetle başbaşa kalmış evde hatun yokmuş ki bırakmış işe gitmiş sıcak diye. Elizabetle kadının yatağında fofenk yaptıysa bilemem
Kız o nasıl nick sana kısaca ne diyicem ben şimdi eve birlikte gitmişlerse elizabete kalmamıştır adam bırakırmı ama bacımız beğenmediyse demek önündeki maçlara bakıcak artık yazık ya kadına

Bu arada kusura bakma ama arkadaşların hep sorunlu ortamını değiştirme zamanın gelmişte geçiyor
samimi arkadaşım değil ortaj arkadaş çok muhabbetimde yok bi kaç defa yan yana gelmişizdir

ne cesaret arkadaştaki.. insan bu zamanda en yakın akrabasına bile güvenmiyorken, tanımadığı adama anahtar vermek.. çok cesaretli arkadaş..

arkadaşın anormal şeyler yapmış ki, adamın herhangi bir hareketinden korkuyor. sadece sevgili olsaydı, korkusu olmazdı, demek ki tehdit edeceği türden kanıtlar vermiş eline.. şimdi çeksin dursun..

Hahahahahaha ellanazz de canım oda benim.
Ya ben konu sahibine anlatılan şekline göre yorum yaptım. E o kadar soyunmuş,kadın yoksa el mahkum elizabetama tabi öğle arasında takılmış olabilirler,kadında memnun kalmadıysa sepetlemek istemiştir belki

hızlı yaşamak vs tamam da, bu kadının bir kız çocuğu var di mi? tek başına yaşamıyor? o eve tanımadığı bir adamı nasıl sokabiliyor? tipini görüp beğenmeyecek kadar tanımadığı bir insanı? aklı başında bir anne davranışı mıdır bu sizce? kimseyi yargılamak düşmez bana, ama biriyle tanışıp ilişki yaşamak var, tanımadığın adamı evine sokmak var. en basitinden hırsız çıksaydı ne olurdu.

Çok özür dilerim benim ifade hatam

Kızın evinde tek başına ya he işte kızın yatağında sanki kız çekmiş gibi kendi fotolarını çekmiş etrafda kızın iç çam kıyafeyi vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…