Şeytan aklı

Begenmediyse is yrrine geldiginde begenmedim yalani o zaman soyleyip anahtari vermeseydi. Begenmedigi adam degil performansi bence. Evde ciplak pozlar kismini konu sahibine de tam anlatmiyor anne olacak sahis. Adam geldi anahtari aldi. Eve gitti sonra kadin geldi. Sonrasi malum . Sonra kadin belki kaba belki sapik belki davranislarindsn etkiendi.sutlamak istedim veya bunlarin hicbiri olmadi adamin su an talebi ne tehtid ediyor sex mi para mi ? Bu detaylar yok. Allah o cocugu kadinin kizini bu bataktan kurtarsin.

Saçmalık burada madem beğenmemiş neden tek başına evde bırakıp işe gitmişki arkadaşında..

Fofenk fofenk yapmışlar kadın belliki sonradan adamı beğenmedi.

Tanimadigi birine evin anahtarini vermek ne demek! Umarim cocugu babaya verirler.

Kızma ama bu kadın baya süzme salak çocuk yapmaz onun bu yaptığını merhametten maraz doğar sözünü iliklerine kadar yaşamış

Bu arada kusura bakma ama arkadaşların hep sorunlu ortamını değiştirme zamanın gelmişte geçiyor

muhtemelen senden sakladığı birşeyler var arkadaşının.
zira hiiç inandırıcı değil hikayesi.
sen ne kadar tanıyorsun bu kadını ki.
tehlikeli sularda yüzüyor kendisi.
evet çocuğunun velayetini çok rahatlıkla alır babası.
bu iddialar gerçekse ve ispatlanırsa.
aklı nerdeymiş afedwersin de bunca haltı karıştırırken.
ben ona değil sana tavsiye vereyim.
uzak dur ve karışma işlerine.

Yani kınamak istemem ama ne bileyim böyle insanları tokatlayasım geliyor

Bu neyin kafasıdır ya!

O kişi acil profesyonel yardım alsın o evladına da yazık belkide babasına gitmesi daha hayırlı olacaktır.

Ayyyy sabah sabah daral geldi bana. Tuhaf bir konu. Her insan hata yapar ama bu kadın siz misiniz artık arkadaşınız mı bilmem ama beyin terk bir insanmış. Hem beğenmemiş hemde evine almış adamı bla bla blaaa. Kimse kusura bakmasın ama buradan o küçük çocuğun babasına vs seslenmek isterdim al çocuğunu diye!

Çocuk mu seytan senaryoyu yazan mı bilemedim.
Annenin sevgilisi var diye velayet babaya verilmez ama anne yüz kızartıcı seyler yapıp cocuğun hayatını karartmıyorsa...

Adama anahtar verince adamın icinde bi umut belirmiş. İstediğini muhtemelen almış ve devamı gelsin istemiş. Kadının da performans ya da baska bişi hosuna gitmeyince görüşmek istememiş, adam bunu tehdit etmiş işin özü bu.

Dilerim cocuğu baba alır. Bir anne bu kadar rahat, bu kadar sorumsuz olamaz, olmamalı.

Beğenmediği adamla niye eve geçiyor?

Hadi eve geçti, niye bütün gün adamı evinde yalnız bırakıyor?

Olay baştan sona çok saçma gelişmiş.

+1

Arkadaşın performansı beğenmedi demek yazık bu arada foto olayı yanlış anlamadıysam adam kendi çıplak fotosunu kızının kendinin olduğu fotonun önünde çekmiş delil niyetine
Şu foto olayını bir açıklığa kavuştursa hakkaten, kim kimin fotosunu çekmiş? Ben cepten arayıp görüntülü konuşmada kadını çekmiş diye anladım. Şöyle demiş çünkü "Çocuk ise tam şeytan telefon ile arayarak evindeyken kızın yatak odasından vs kendi fotolarını kız sanki kendi çekmiş gibi çekiyor çıplak şekilde "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…