- 27 Ekim 2008
- 5.988
- 2.458
- 723
Fofenk fofenk yapmışlar kadın belliki sonradan adamı beğenmedi.
Fantaziyr gelÇok özür dilerim benim ifade hatam
Kızın evinde tek başına ya he işte kızın yatağında sanki kız çekmiş gibi kendi fotolarını çekmiş etrafda kızın iç çam kıyafeyi vs
Hayır yaniFantaaziler beynimizde dönüyor kim bilir neler olmuş
Hahahahahaha ellanazz de canımoda benim.
Ya ben konu sahibine anlatılan şekline göre yorum yaptım. E o kadar soyunmuş,kadın yoksa el mahkum elizabetama tabi öğle arasında takılmış olabilirler,kadında memnun kalmadıysa sepetlemek istemiştir belki
hobaaaBibicim adam elizabetle başbaşa kalmış evde hatun yokmuş kibırakmış işe gitmiş sıcak diye. Elizabetle kadının yatağında fofenk yaptıysa bilemem
Hanım abla,el'i tut gerisini at gitsin
Elizabet kim yahu
Sebastiyan da bahçemi suluyordu yoksa
Gulmekten yerlere yattim bella Allah da seni guldursunO evi kırklamak lazım
ee ne dedı ne dedı??494u4 defa sordum ya adam ne istiyor su an para mi cinsel iliski mi ?
bence komple tasısın evi. :)O evi kırklamak lazım
Amin inş. HepimiziGulmekten yerlere yattim bella Allah da seni guldursun
Yalniz gercekten basa bela olur boyleleri. Insan biraz tedbirli olur ya cinselligi gectim kitir kitir keserler insani boyle tipler Allah korusun
e dıorum evi tasısın:) ya şiddete karsıyız dıos da bazılarıda tam köteklik :/Amin inş. Hepimizi
Sorma ya şakaya vuruyoruzda kızı olan bir kadın elin herifini evine nasıl götürür anahtarı falan yaptırır
Degil mi ama?Amin inş. Hepimizi
Sorma ya şakaya vuruyoruzda kızı olan bir kadın elin herifini evine nasıl götürür anahtarı falan yaptırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?