Şeytan aklı

Kızlar ben hiçde inanmıyorum tipini görüp beğenmediğine netten görmüş yazışmışsın işte eve birlikte gitmişsin, yok yok performansı beğenmemiş kesin

Fantaaziler beynimizde dönüyor kim bilir neler olmuş
Hayır yani RazEy 'de bi konu açmış, en önemli detaylar anlaşılamıyor.

1) Anahtar vermiş mi? 2) Kim kimin çıplak fotosunu çekmiş?

Tek anladığımız zavallı yavrunun Allah yardımcısı olsun. Anne nanay, inşallah baba sorumlu bir ebeveyndir de, çocuğa sağlıklı, güvenli bir yaşam ortamı hazırlar.

Ohhh çok iyi olmuş. İnşallah dava da açarlar çocuğu da o kadından alırlar. Unutmayalım ki tipini beğenmeyip göndermiş adamı. Tipini beğense neler yapacağını söylemeyelim bence. Bekar bir kadın istediğiyle istediğini yapar, yargılamak da bana düşmez onu kast etmedim. Ama ufak çocuğu varken internetten tanıdığı adamla işi pişirmeden önce biraz daha temkinli olması gerek.
Ayrıca velayeti altında olan o ufak çocuk neredeymiş? Ya o çocuğa zarar verseymiş adam? Sorumsuz ahlaksız bir kadınmış bence arkadaşınız. Adam şeytan da kadın ne?

Bence de kızı babaya versin sonra gitsin istediği gibi takılsın. O kızın ileride ziyan olma ihtimali var çünkü. kadın çok tedbirsiz biri belli ki. Hem tehdit işinden de kurtulur. ne istiyor adam peki birlikte olalım mı diyor?

Ufff ne rezillik
Isin iliski boyutu olabilir kimse o kisimla ilgilenmez mahkemede de
Bu ne tedbirsizlik? O evde cocugunla yasiyorsun ve elin herifine anahtar veriyorsun mal gibi!

Gulmekten yerlere yattim bella Allah da seni guldursun
Yalniz gercekten basa bela olur boyleleri. Insan biraz tedbirli olur ya cinselligi gectim kitir kitir keserler insani boyle tipler Allah korusun
Amin inş. Hepimizi
Sorma ya şakaya vuruyoruzda kızı olan bir kadın elin herifini evine nasıl götürür anahtarı falan yaptırır

Amin inş. Hepimizi
Sorma ya şakaya vuruyoruzda kızı olan bir kadın elin herifini evine nasıl götürür anahtarı falan yaptırır
Degil mi ama?
Bu durumda baba dava acsa anneyi iffetsizlikle suclayabilir ve velayeti alabilir diye biliyorum ben
Tek care bence de evi tasimak, bir arkadas bahsetmis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…