Şeytan aklı

Kızlar ben hiçde inanmıyorum tipini görüp beğenmediğine netten görmüş yazışmışsın işte eve birlikte gitmişsin, yok yok performansı beğenmemiş kesin
O kız da bişey var anlatmıyor ne konuştunuz vs yok havadan sudan felan diyorkendi arkadaşıma da dedim uzak ol bi haltlar
494u4 defa sordum ya adam ne istiyor su an para mi cinsel iliski mi ?

Tabi ki cinsellik istiyor her yerden engellemiş ama sms atabiliyor ve bu kızda bişeyler var eksik gedik kendi arkadaşımı uyardım bulaşma fazla

Baba alsa daha iyi. Bu nasıl Bi sorumsuzluk ya. En yakınlarıma vermem ev anahtarını. Kadın resmen tanımadığı birine veriyor. Ve bir anne yani. Kadını geçtim çocuğu Nasıl tehlikeye atarsın sen. Bazıları hatalarının bedelini ödemeli, inşallah bu kadın da çocuğunun başına gelmeden bedelini ödesin ders alsın.

Bacım sende uzak dur. Merhaba merhaba. Bu kadar

Bacım sende uzak dur. Merhaba merhaba. Bu kadar
Çok fazla aynı ortama denk gelmiyoruz zaten açıkcası o çocuk alacağını alma derdinde gidiode sağa sola yaymaz ama korksun diye bişey demedim çok tutarsızlık var

Hiç kimse tanımadığı bir insana evinin anahtarını vermez ki Açıkçası bana biraz tuhaf geldi arkadaşınızın doğru söylediğine emin misiniz? Eğer öyleyse de çocuğun babasında kalması daha iyi olur bence çünkü arkadaşınız çok anormal bir davranış sergilemiş anahtarı vermekle

bunu Başsavcılığa gidip araştırabilirsiniz görüş alabilirsiniz.Endogrusu bu olur bence .

Maşallah yani ben en yakın arkadaşıma bile böyle sudan bi sebepten evimin anahtarını vermem. Rahatsız olurum niye bi başkası bensiz evime girsin? Sizin arkadaşınız hiç tanımadığı bi adama evinin anahtarını veriyor. Bravo. Bence böyle sorumsuz bi kadında kalmamalı zaten bi çocuk.

Hiç Bi kadın tanımadığı Bi Adama anahtarını vermez, bide işyerine gelmiş beğenmemiş ama yinede sen evime geç ben gelcem demiş sonrada yokum ben gelmicem git evimden falan demiş çok mantık dışı.

Bide senle bir iki defa karşılaşmış samimi değilmişsiniz sana niye anlatıyor, daha yakın tanıdığı yokmu destek isteyecek? Bu kadın tanımadığı insanlara niye özelini açıyor?

Konu çok havada, tek üzüldüğüm küçük kızın emniyeti.

Sadece ben yokum sayfalar arasında görememişsiniz benim arkadaşım da var onla beraber gidiyoruz gelmemi istediği için

Bu şeytan aklı falan değil
Salaklık, düpedüz kaşınmış elin herifinin en işi var evinde yahu?
Ben yardımcı hanım alırken bile kılı kırk yarıyorum.
Adam hırsız olsa, evi kamyona yükleyip gitse.
Daha kötüsü anahtar yaptırsa gecenin bir yarısı gelip ümüğüne çökse, evladına zarar verse???
Böyle bir kadına çocuk emanet edilmez, daha kendisine malik değil çocuğuna nasıl sahip çıkacak?

Çocuk kesinlikle bu tehlikeli kadından alınmalı. en azından babası ne olduğu belli olmayan ipsiz sapsız adamları eve almaz diye dusunuyorum

ben şuraya takıldım ne için tehdit ediyomuş? para mı istiyo? sex mi? amaç ne yani bu tehditte?

Razey elalemin derdi seni mi gerdi. Daha onceki konularini da hatirliyorum

Buraya konu acman bile cok gereksiz.
Didinin didisi. Arkadasin bile degilmis.
Kendin bile dusunme unut gitsin

Insanlari sabah sabah germenin ne anlami var

O kadinda yaptigi hatanin bedelini odemeli
Ben en cok cocuga uzuldum

Nasıl bir çevreniz nasıl arkadaşlarınız var gram anlamadım gerçekten. Hep bir aksiyon hep bir macera.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…