Şeytan aklı

bu tehditleri yazışmayla yapıyorsa savcılığa verildiğinde karşı taraf ciddi ceza alır.. eğer yapmıyosa da ben olsam yapmasını sağlayacak konuşmalara girerdim.. örnekse : Ben sana insanlık yaptım kendim işteyken evimde kalmana izin verdim neden bana bunu yapıyosun" gibi şeyler yazıp adamla ilişkisi olmadığını kanıtlayan şeyler yazıp adamın da yazışarak açıkça tehdit etmesini sağlardım.. sonra da direk savcılığa.. başka bi çözümü yok bu olayın

Birakin kizi babasi alsin bu kadin BAya cahil daha yeni tanistigin birine evin anahtarini veriyorsa akli yoktur o kizda tehlikede annesiyle alsin babasi

Hayır şöyle sorayım eski eşine fuhuş yapıyor evde vs al yazışmalar derse baba dava açıp alabilir mi ?
Bu fotoğrafların fuhuşla ne alakası var anlamadım?
Fuhuş dediğiniz şey para karşılığı bir umumihane de olursa fuhuşa girer o da suç değil yüz kızartıcı bir durum olduğu için baba velayeti alabilir.
Lakin eve gelip yata odasında fotoğraf çelidi diye baba kızın velayetini falan alamaz. Ne yani Boşandılar diye kızın velayeti annede diye kadının cinsel hayatı olmayacakmı?
O zaman baba kızın velayetini aldıktan sonra kendini hadım ettirsin.
Çok saçma bir durum.
Fakat şöyle bir şey var diyelim anne kızının hayatını tehlikeye atacak bir davranışta bulunursa hırsızlık (polis tarafından tespit edilmiş) fuhuş yğz kızartıcı bir olay yaşarsa baba velayet davası açıp ispatlarsa kızı alabilir.
Size şöyle söyleyeyim adam kendi fotoğraflarını çekmiş ya hani bu bir suç değil fakat kadın derse ki ben evde değildim anahtarları verdim eve gitmiş kendi kendini çekmiş derse işte o zaman anne tedbirsiz davranıp kendinin ve kızının hayatını tehlikeye attığı için kızını gayet tabii kaybedebilir.
Ama bu durumu şöyle açıklayabilir.
Savcılığa bir dilekçe yazacak ve diyecek ki...
"Falancanın Kendisiyle flört ediyorduk cinsel bir hayatımız yoktu birgün hava çok sıcak olduğu için dışarda değil senin evine geleyim dedi bende bir sakınca görmedim ve kendisini davet ettim. Sonra ben salonda otururken tansiyonum düştü diyerek yatak odamda biraz uzanmak istediğini söyledi bende bir sakınca görmedim ve kabul ettim.Ben evde ki işlerimi yaparken o da yatak odasında yatıyrodu kapıyıda kapatmıştı bende rahatsız etmemek adına gidip bakmadım ne yapıyor diye.Sonra soyunup benim yatak odamda kendi kendine fotoğraflarını çekmiş. (Tabi adamın kolları 2 metre uzunluğunda değilse fotoğrafları kendi kendine çektiği bariz bir şekilde anlaşılır.Bunu bir fotoğrafçı olarak söylüyorum) neyse..
Fotoğrafları çektiğinden haberim yoktu daha sonra bana şantaj yapmaya başladı.Benim ve ailemin hayatı tehlikede bu kişinin hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılmasını arz ediyorum"
Olaya birde şu açıdan bakalım anahtarı vermedi ve bu ilişkinin boyutu değişti adam eve gelip gitmeye başladı ve adam sapık anneye ve kızına tevavüz edip öldürdü Müge Anlı'ya bir konu çıktı...
Allah korumuş vallahi. ..

İnsan tanımadığı birine neden anahtar verir

Çocuğu olanı boşanmış olanı olmayanı hiç farketmez, hiç bir kadın internette tanıştığı bir insana anahtar verip evine göndermez hele de böyle bir zamanda... Elbette ki flörtü olur sevgilisi olur ilişkilerini yaşar ama çocuk sahibiyse anne olduğunu unutmadan yaşar... Bu nasıl bir sorumsuzluk anlamadım... Ve evet annenin uygunsuz hayat sürmesinden kaynaklı velayet davası açılabilir diye biliyorum

+1
çocukların hep anne de kalmasından yanayım
ama bu durumda değil bu kadar sorumsuz bir kadın çocuk yetiştirmemeli

İftira atabilir diye desim ki bu kadının sürekli takıldığı biri var sabit ki o bize bunu diyorda arkadaşım ne biri ya fazladır dedi yok sadece bir kişi buny oda biliyormuş yüzeysel anlatmış ayrıca zamanlayıcı kullandığını söylemiş ki bunlaeı yüzyüze söylemiş hiç bir şekilde yazılı vs elinde bişey yok kızın kanıtlayamaz.

Ben arkadaşa desim bırak by boş değil bi haltlat var oda onın yakın arkadaşı bırakamam diyor en iyisi benim aradan çekilmem

arkadaşın çok sorumsuzca davranmış, hiç görmediği ne idüğü belirsiz herife anahtar mı verilir? üstelik kızı da o evde yaşıyor. kendisi ne yapıyorsa yapsın sorun değil denilir ama kızını da tehlikeye atmış..

Klac ne demek ? Gerçekten bilmiyorum.

Canım kusura bakma hamilikten mi yoksa sendenin anlatma şeklimdenmi bilemiyorum ama yazdığın cümlelerin bir kelimesini bile anlamadım?
Kim demiş ne demiş kime demiş?
Çok karışık yazmışsın?

Bence arkadasin yalan söylüyor sana baska biri nasil kendisi cekmis gibi görünen baska bir insanin ciplak pozlarini yakalasin gizli sakli gercekten cok sacma. Kendisi adama yollamistir ciplak resimlerini ve utaniyordur sana söylemeye. Allah akil fikir versin gercekten hic bir cocuk sahibi olan bir insana yakismayan seyler yapmis. Kastim dlörtlesmek gibi degil illaki olabilir genc insan sonucta ama böyle sorumsuzca hareket etmesi yakismiyor. Bu adam yapmasaydi baskasi yapacakti elbet

Çocuk mu seytan senaryoyu yazan mı bilemedim.
Annenin sevgilisi var diye velayet babaya verilmez ama anne yüz kızartıcı seyler yapıp cocuğun hayatını karartmıyorsa...

Bencede tam bu kirmizi yaptiginiz yazi hiiic inandirici degil o kadin kesinlikle yalan söylüyor bu ciplak fotolar hakkinda hic inandirici degil. Hic mümkübde degil?!

Peee... Elin adamına anahtarı ver yok yazıktır yok bilmem nedir güneş çarpmasın .. olacağı buydu. Ne bekliyordu ki?

bu durum mahkemeye intikal ederse kızını alabilirler bence sorumsuzluk,kötü örnek vs sebep gösterip

Anladigim adam kendi çıplak fotolarını kadının evinde çekmiş. Bunu millete gösteririm diye tehdit ediyor.

Kadının çıplak fotosu yoksa sorun edecek bir durum değil. Gidip kadının kızına kendi çıplak fotolarıni verirse bu küçük kızı taciz etmek demektir.

Kadının tek çekincesi kendi evinde o fotoların cekilmedigini ispatlamak olabilir. Onda da evdeki eşyaları değiştirirse sorun çözülür bence. En güzeli hem evi hem de evdeki eşyaları degistirmek. Sonra da gidip bu adamın kendini rahatsız ettiğini söyleyip savcılığa şikayet etmeli. Adam resmen şantaj yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…