Seytan diyor defol git !

keşke doğumdan önce tepkini gösterseydin, bundan sonrası kendini üzmekten başka işe yaramaz. eşin her iki tarafı idare etmye çalılştıkça bu sorun çözülmez.

bu mu şimdi problem? bırak ne derse desinler sen de kendi istediğin isimle seslenirsin çocuk o isime alışır ve olur biter. ne çok büyüttün olayı yahu

Ah sabır sabır dayanacak gücüm kalmadı artık. Hepsi eşimin suçu zaten.beni bu hale o getirdi herşeyimi zehir ettiriyor o insanlara eşim den de herseyden de vazgeçtim seslerini duymak yüzlerini görmek bile istemiyorum nasıl dayanicam onlar o ismi.söylerken sanki.içime ateş atıyorlar

bu mu şimdi problem? bırak ne derse desinler sen de kendi istediğin isimle seslenirsin çocuk o isime alışır ve olur biter. ne çok büyüttün olayı yahu
İş onada bindi aklım fikrim 9 aydır bu isim derdinde bi patliyacam yüz yüze bakılacak hal kalmayacak zaten boktan olan evliligim daha da berbatlasacak

Bunların. Hepsinin farkındayım ama olmuyor olmuyor telefonda bile.o adama bunuismi XY sadece x değil diyemiyorum çünkü o zaman benim de XY demem lazım ben x i hiç söylemek istemiyorum

İş onada bindi aklım fikrim 9 aydır bu isim derdinde bi patliyacam yüz yüze bakılacak hal kalmayacak zaten boktan olan evliligim daha da berbatlasacak

siz keşke çocuk doğurmasaydınız ya. anne olmuşsunuz bunun zevkini çıkarsanıza. güzel olan hiç bir şeyden bahsetmemişsiniz. zaten b.ktan olan bir evliliğiniz var ise neden çocuk yaptınız ki

Annem de diyor çocuğun sagligina sükret .ya söyle olsaydı böyle olsaydi vs vs.. aramadik lari o.lanet ismi duymadigim zaman bişe yok ama hergün arıyor x ne yapıyor diyor bizim cinnet basliyornl hergun Ağlıyorum hep aklimda defolup gitmek ne eşimin ne aılesını bidaha görmemek var

sakin ol tatlım lohusa depresyonuna bodoslama sokmuşlar seni emin ol üç beş ay sonra bugünlerine güleceksin bizde geçtik o yollardan daha hala düzelmiş sayılmayız gerçi

siz keşke çocuk doğurmasaydınız ya. anne olmuşsunuz bunun zevkini çıkarsanıza. güzel olan hiç bir şeyden bahsetmemişsiniz. zaten b.ktan olan bir evliliğiniz var ise neden çocuk yaptınız ki
Gayet güzeldi tedaviyle oldu.olduğu an bu belalar başıma çöktü. Bu insanlar aramadigi gidip gelmdiği sürece bi sorunumuz yok

sadece kp adını söylediklerinde anne-baba çocuğumun adı x y eğer bu şekilde söylemeye devam ederseniz çpcuğu sadeve kendi koydıgum isimle çağırırp ona alıştırırım diğeri senin adın değil oğlum derim siz zararlı çıkarsınız de.
açıkca söyle ki biraz hadlerini bilsinler.

Sakinleşin öncelikle
Kardeşimde de annemin istediği ismi koydurmadılar.
Oda herkese inat o isimle çağırıyordu.
Sonuç kimlikte yazan iki farklı isim ailede söylenen farklı bir isim
Çocuğunda kafa karışık 3 ismi var :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…