dur bi ya..
kendi kendini doldurup durma..
bırak onlar istediği ismi söylesin ama hergün yanında olan sensin sen hangi isimle hitap edersen öğreneceği isim odur..
kendisi istemeyecek aklı başına geldiğinde onlar diğer isimle hitap edince benim ismim o değil diyecek.. sabırlı ol torunları vursun onları..
lohusalığın verdiği sıkıntıyla işi boşanmaya çekip gitmeye getiriyorsun şu anda..
ancak erkeklerde bu durumda arada kalıyorlar ..
İş onada bindi aklım fikrim 9 aydır bu isim derdinde bi patliyacam yüz yüze bakılacak hal kalmayacak zaten boktan olan evliligim daha da berbatlasacakbu mu şimdi problem? bırak ne derse desinler sen de kendi istediğin isimle seslenirsin çocuk o isime alışır ve olur biter. ne çok büyüttün olayı yahu
İş onada bindi aklım fikrim 9 aydır bu isim derdinde bi patliyacam yüz yüze bakılacak hal kalmayacak zaten boktan olan evliligim daha da berbatlasacak
Bunların. Hepsinin farkındayım ama olmuyor olmuyor telefonda bile.o adama bunuismi XY sadece x değil diyemiyorum çünkü o zaman benim de XY demem lazım ben x i hiç söylemek istemiyorumCanım henüz doğum yapmışsın, bunu düşüne düşüne kendine lütfen sinir harbi yaşatma, çözümü olmayan şeyler değil ki bunlar, sadece olaylar çok taze ve olduğu gibi içindesin. Senin şu an ilgilenmen gereken bir bebişin var her şeyiyle sana teslim.
Bunlar zamanla konuşarak aşılabilecek şeyler.
Tamam çok sinir bozucu, ben olsam ne yapardım... Herhalde ben de sinir içinde kalır, çevreme karşı iyiden iyiye yırtıcı bir hale gelirdim. Çocuğunun adı hakkında karar ağırlığı anne - babada olmayacak da kimde olacak? Ahh, esas eşinin (affedersin) eşekliği şu yaşadıklarınız.
Konuşursun açık açık, en olmadı çıngar çıkarır rahatlarsın.
Ama sırası değil canım, yeni anne oldun... Sen bebişine istediğin ismiyle seslen, duyma şimdilik onları.
Patladim ama.hep.eşime eşim. Hiç soylemiyor onlara onlar yüzünden olan kavgalatikeşke doğumdan önce patlasaydın da ismi koydurmasaydın madem.
İş onada bindi aklım fikrim 9 aydır bu isim derdinde bi patliyacam yüz yüze bakılacak hal kalmayacak zaten boktan olan evliligim daha da berbatlasacak
sakin ol tatlım lohusa depresyonuna bodoslama sokmuşlar seni emin ol üç beş ay sonra bugünlerine güleceksin bizde geçtik o yollardan daha hala düzelmiş sayılmayız gerçiCanim burnuma geldi 10 gün önce doğum yaptım.İlk hamile kaldığım günden beri isim kavgamiz var.Eşimin açık açık ve ailesinin kapalı baskıları sonucunda ismini koydurdu kp!
İki ismi var bunlar göstermelik olarak ailemin yanında iki isim söylüyorlar. Ama lanet olası telefonda ve kendi içlerinde hep kp ismini söylüyorlar.
Hergün arayip x nasıl demesinden eşimle kavga etmekten kendi annemlerin yanında ağlama krizlerine görmekten bıktım. Bu işin içinden nasil cikicam bilmiyorum aklımda hep boşanmak ve aileden kurtulmak var şeytan diyor al cocugu bin git bi otobüse cehennemin dibine kadar.
Annem babamın esimin ağzında sürekli aynı laf ayda 2 3 görecekler bırak öyle desinler sen ne ogretirsen onu soyleyecek ilerde vs vs.. tamam da bu artık bi inat malzemesi oldu gorumcelere ve kaynanaya. .Eltim dede aynı sorun var kaynanamin adı onunkide sadece o ismi söylüyorlar çocuk. 2 yaşında bide onla aynı binadalar o çocuk diğer ismini bilmiyor bile ..
Eşime binlerce kere istemedigimi söyledim ama maddi olarak (düğün zamani doğum gibi zaruri seylerde) filan kp den destek aldığı için ki onuda alma dedim benim ailem onların yaptığının on katını yapıyor ama nedense gözükmüyor.
Bana bi akıl verin yalvaririm dayanamiyorum sinirimden kafayi yicem çocuğum la ilgilenemiyorum yüzüne baktıkça kp geliyor aklıma lohusaligim hamileligimi evlilifim hayatım zehir oldu..Eşim iki taraflı idare ediyor net bı tavrı yok beni bu hale getirdiği için ondan da sogudum artık. .kaderime lanet olsun
Gayet güzeldi tedaviyle oldu.olduğu an bu belalar başıma çöktü. Bu insanlar aramadigi gidip gelmdiği sürece bi sorunumuz yoksiz keşke çocuk doğurmasaydınız ya. anne olmuşsunuz bunun zevkini çıkarsanıza. güzel olan hiç bir şeyden bahsetmemişsiniz. zaten b.ktan olan bir evliliğiniz var ise neden çocuk yaptınız ki
Asla bunu yapmaz bosanir bunu yapmazDeğiştirin ismi. Dava açın esinle beraber.
Sizinde isim mevzusu mu sonuç nedir simdi.sakin ol tatlım lohusa depresyonuna bodoslama sokmuşlar seni emin ol üç beş ay sonra bugünlerine güleceksin bizde geçtik o yollardan daha hala düzelmiş sayılmayız gerçi
9 ay ağladım kavga ettim zorla koydu en son gonulleri olsun biz demiyecez zaten dedi ama.suan katlanamiyorum istemiyorum duydukları sinirlerim zipliyorYa baştan koydurmayacaktın ya da madem koydurdun yapacak birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?