Bunların. Hepsinin farkındayım ama olmuyor olmuyor telefonda bile.o adama bunuismi XY sadece x değil diyemiyorum çünkü o zaman benim de XY demem lazım ben x i hiç söylemek istemiyorum
Bak şimdi canım, yeni doğum yaptın, 10 güncük olmuş daha bebeğinle yüz yüze tanışalı ^_^
Hayatına apayrı bir soluk getirmişsin, belli ki ilk bebişin.
Seni anlıyorum, uzun bir susmanın, belki anlarlar diye beklemenin ardından, lohusa hali ile birleşen bir öfke bu.
Ama diyoruz ya hepimiz: Bunun şu an için hiçbir şeye bir faydası yok, kendi kendine ve bebişine olur zararın.
Senin bu davranışlarını inan abartılı bile bulmuyorum, şu dünyada en kıymetlimiz olan evladımıza, gönlümüzden geçen ismi verip, herkesin o isimle ona hitap etmesini istemek birer anne - anne adayı olarak en doğal ve çiğnenmesi zulüm gibi gelen hakkımız. İtiraz edemedin iki isim konurken çünkü seni iki koldan manipüle ettiler, onu da anlıyorum, zorunlu gibi hissettin bir an ve sustun kaldın
Ama yineliyorum, keskin sirke küpüne zarar. Şu an senin odaklanman gereken çok ayrı bir nimet var evinde, kucağında.
Bırak inadına yaparlarsa yapsınlar, sağır ol, kör ol... Sadece bebişini gör, bebişini duy. Arada çok sinirlenirsen küçük küçük eşine sataşıver. O öfkeyi ne içinde patlamaya hazır volkan gibi kaynat dur, ne de mutluluklarını geciktir. ^_^
Sen söyleme tamam, bir süre tek söyle adını. Hangi isim istiyorsan onu söyle.
Onlar da söylesinler kendi istediklerini, bırak amaaan, kendileri söylesin kendileri dinlesin.
Bak bir arkadaşımız da yazmış hatta, belli bir yaşa gelince bebişin kendisi diyecek babaannesi ile dedesine "Bana öyle demeyin benim adım o değil" diye.
Hadi güzelce elini yüzünü yıka, anne oldun sen artık anne, şükür ki sağlıkla kucağında bebişin, bunları düşün şimdi ^_^
Çözümsüz şeyler değil bunlar.