Seytan diyor defol git !

sıkıntı etme kendine ve çocuğuna..senin ağzından nasıl çıkarsa etrafında öyle çağırır çocuğu...sen onların yanında hep iki isminide kullan..neticede kimlikte yazılı .ikisi ayrı ayrı kullanılıncada çocuğa zorluk olur.eşine söyle oda öyle yapsın.yazıktır günahtır yeni doğum yapmışsın.
Ben de o ismi bi kere kullanirsam çocukta alışır istemiyorum asla ağzıma almam eltim hiç onların ismini söylemiyor ama her kelimeden maksut kv ismini soyluyor çocuğa işlemek icin

loğusa psikolojisni yaşamamış arkadaşlar olumsuz yorumlarda bulanmasınlar bence. bambaşka oluyor insan .olmayacak şeylere takıyorsun. ama emin ol arkadaşım ViolettaM ViolettaM bunların hepsi geçecek kendini ve bebeğini düşün sadece. yalnız değilsin. kendinden daha kötü sıkıntıları olanları düşünerek ferahlamaya çalışmalısın.
İstediklerini söylesinler yaşamayan anlamaz biri de bana anlatsa bende bunda ne var derim içinde olan bilir bu cahillik basetmesi en zor.sey

sonuna kadar haklısın ama onların yanında bu kadar sinir olduğunu sorun ettiğini belli edersen gıcıklığına seni sinir etmek için daha da üstüne geleceklerdir. birazcık sakinleş onlar ne derlerse desinler sen kp ismini hiç kulanma çocuğun zaten ilerde o isimle hitap etmelerini istemeyecektir.

Ben de o ismi bi kere kullanirsam çocukta alışır istemiyorum asla ağzıma almam eltim hiç onların ismini söylemiyor ama her kelimeden maksut kv ismini soyluyor çocuğa işlemek icin
benim kardeşimin bebeği oldu.kulağına istediği ismi okumuştu eşi.sonunda eşi gizlice kimliği çıkarmış bir hafta saklamıştı kardeşimden.sadece kvnin adı yazılmıştı.kardeşimde boşanma seviyesine gelmişti.zor sakinleştrdik.onun durumu daha kötü.düşünsene eşin kimliği bir hafta saklıyor senden ve istediğin isim bile yazılmamış.istediğin gibi çağır madem sende çocuğunun adını.bırak onlar naparsa yapsınlar.belliki eşin arada kalmış.yuvanı bozduğuna huzursuzluk ettiğine değmez inanki.

İsmi ne ki çocuğun çok mu acayip isim bir de kısaltma kullan belki daha iyi hissedersin.

Aynen öyle de duyduğum an bu dediklerinizin hepsini unutuyorum
Anlayabiliyorum kv kp bir de boyle anlayissiz inatci keci olduklarinda insanin iyice zoruna gidiyor benim doğurdugum cana onlar hukmedemez diye cok iyi anliyorum seni. Bak mesela benim ismimle kardesimin ismini bazi karisikliklardan babam sagolsn degistirmis. 5 yasindan sonra ismim değişti akrabalarim bazen bana degismeden onceki ismimle hitap ediyor yadirgiyorum. Merk etme sen onu alistirinca bebisinde alisacak ben x degilim y yim diyecek.. bu soyledigimi dusun biraz olsa rahatlarsin. Senin yavrun senin elinde hersey

Bence eşinin ailesine tepkini açıkça göster. Hiç çekinme. Aranız bozulursa da bozulsun

Bence onlaron ekmegine yag surmeyin.alt tarafi isim bu bu kadar buyutup k3ndinizi yipratmayin.sizde sizin koydugunuz ismi telaffuz edin sadece hatta onlarin yanindayken.gunluk yasantinizdada diger ismini kullanin..iki isimli olmasida sizin icin sans ya tek isimli olsaydi..bence bunun icin degmez inanin bu tarz seyler ilerde hastalik sebebi deger mi sizce? Bence degmez..benimde kizim oldu ilk adini esim ikinci adinida ben koydum ama sadece esimin koydugu ismi soyluyorlar ki benim koydugum ikinci isim 3 harf cok kisa olmasina ragmen ben sorun etmiyorum bisverin gitsin.evladiniz saglikli en onemlisi bu

öncelikle lohusasınız bu konuyu fazla kafanıza takmayın siz çocuğa istediğiniz isimde seslenin sonrasında zaten hep siiznle olacak o ismi benimsiycek...

Çocuga zaten annem bakacak bizimkiler hep benim koyduğum ismi soyleyecekler kv kp ayda 3 4 kere görecek max.Ama hergün arayip beni x nasıl diye taciz etmesi benindelirten
canım o x nasıl diyo ya diyelimki senin koyduğun isim efe olsun. o x nasıl diyosa sende efe iyi de. o xxxxx dedikçe sende sürekli efe efe efe efe de. asıl deliren kaynanan olur:)

canım o x nasıl diyo ya diyelimki senin koyduğun isim efe olsun. o x nasıl diyosa sende efe iyi de. o xxxxx dedikçe sende sürekli efe efe efe efe de. asıl deliren kaynanan olur:)
Eltim böyle yapıyor zerre kadar takmiyor daha da bağıra bağıra kendi ismini söylüyor kv

Eltim böyle yapıyor zerre kadar takmiyor daha da bağıra bağıra kendi ismini söylüyor kv
olsun canım demekki kv eltine gıcık oluyoki bağıra bağıra söylüyo. hiç takma o konuştukça sen istediğin ismi söyle. bu gelinler beni hiç takmıyo diye kv iyice ifrit olur

Back
X