Şeytan Diyor ki

inşallah herşey güzel olacak diye düşünüyorum. Dünya onların ahiret bizim olsun

Face yi kapatamam da onların paylaşımları görmelerini engelleyebilirim :) Yuvanın sayfasını takip ediyorum , face üzerinden fotoğraf vs paylaşıyor yuva... Onları da şu an silmiyorum silemiyorum çünkü eski eş kişisi kayıp , ne zaman ne yapacağı belli olmaz... En son KV neden hala kadını rahatsız ediyorsun senin onunla işin bitti dedi diye annesine bağırıp çağırıp küfürler hakaretler ederek çıkmış evden... Bir şekilde irtibatta kalmam gerekli en azından bu şehirden gidene kadar... Gittiğimde zaten kimse bulamayacak bizi :)

Kv de bize ev sözü verip almadıgı halde satılan arsayı soylememıstı evı hatırlatırız dıye.
Aılen sana bır soz vermedıyse spylemek zorunda degıl ki,anasından babasından kalmıs satar.. nasıl olsa sıze kalacak sonunda

Tabi ki satar , bunun söz vermekle alakası yok aile olmakla alakası var... Gizli saklı satmak , söylememek her şeyden öte çok çirkin , çok ayıp... Hele ki başka insanların söylediklerinde benim haberim yok dediğimde şaka mı yapıyorsun nasıl haberin olmaz demeleri çok tuhaf... Üstelik 3 çocuğu olan bir annenin hayatı boyunca bir gün olsun çalışmamış 46 yaşında ki kızına babasından kalan yerleri satarak elde ettiği para ile ev alıp içine oturtması , kalan parayı da bankaya koyup faizi ile yaşa demesi garip... Hani diğer evlatlarının hali vakti yerinde olur da tamam ama oğlu neredeyse intiharın eşiğindeyken görmezden gelmesi benim anneliğime sığmıyor....

Kım o kızı? Annenız ablanıza mı alıyor evi?

sonuna kadar haklısın ama uyma sen ona.
4 yaşında bir kuzun varmış. benim de kuzum 4 yaşında. Rabbim bağışlasın inş evlatlarımızı.
ben bakıcı bulup işi toparladım. eşim de var ama çok yoğun o yüzden bakıcı elim ayağım.
senin şu an bakıcı için bir bütçen yokmuş. o yüzden he de geç onlara. cumartesi olsa da sadece işte muhtaçsın. evlat olunca söz konusu sensin demek gerekiyor bize.
neyse ki zoru atlatmış biraz da olsa büyütmüşsün.

Çok teşekkür ediyorum , yuva zaten 1,5 sene daha devam edecek. Sonra ilkokula başladığımızda yuva masrafımız bitip bakıcı masrafımız başlayacak zaten :) Öyle yapıyorum zaten ama çok üzüldüm bir şey bekleyecek olan insan zaten bugüne kadar bekler , ne zaman sizden bir şey istedim ki ben , 100-TL bile istememişim siz aylardır o yavrumun cebine düşünüp 100-TL bile koyamamışsınız , bizim sizden bir beklentimiz yok zaten neden saklarsınız ki... Çünkü onlarda biliyorlar yaptıklarının doğru olmadığını... Ne diyeyim Allah evladıma ve bana sağlık versin. Rabbim evlatlarımızı korusun. Amin.

Bana da oluyor haklisiniz. Hepsine say say içinden ne geliyorsa sonra da git bir adaya yerleş kimseye de haber verme diyorum. Sonra gece oluyor uyuyunca rüyamda sayıyor sayıyor bir nebze de olsa rahatlıyorum mu acaba??.

Evet almışlar 2 ay olmuş ben buraya evlat ayrımcılığı diye konu açtığımda zaten çoktan yerler satılmış ve ev alınmış bileymiş :)
Haaa o zaman iş başka.. çalışmayan okumayan hep korunup kollanıyor aileler trf.. bnım de ablam gezıp tozarken okumadı,artık bıxımkıler onu masıl öemnun edecegını sasırdı

Çünkü onlarda biliyorlar yaptıklarının doğru olmadığını...
işte bu nedenden dolayı saklamışlardır. amin.

Çünkü onlarda biliyorlar yaptıklarının doğru olmadığını...
işte bu nedenden dolayı saklamışlardır. amin.
Rabbim her şeyi biliyor ve görüyor. 2018 yılına girdiğimiz yılbaşı gecesini asla unutmayacağım. Yılbaşı ertesi çalışacaktık zaten cumartesi bakmaları gerekiyordu , cuma günü geldiler. Sabah kahvaltısı için ufak tefek alınacaklar vardı , bir de oğlumun saçları çok uzamıştı , pazar günleri erkek berberleri kapalı olduğu için saçlarını kestirmelerini istemiştim. Üzerimde bozuk para yoktu gidip bozdurmayı akıl etmedim daha doğrusu başımıza geleceği tahmin edemedim. Anneme parayı verdim , çocuğun saçını kestirin , bir de domates , salatalık , patates ( oğlumun olmazsa olmazları) alın dedim ama az az al 3 er 5 şer tane alsan yeter , bak ay sonu dedim. Kime dediysem....Neyse yılbaşı ertesi çalışmaktan vazgeçti şirket. Cumartesi akşamı eve gittim çamaşır suyu , cif , kağıt havlu !!! vs vs almışlar , sağ olsunlar biz çamaşır suyu olmazsa ne yapardık acaba !!! Anne ben sana ne dedim az az şunları al demedim mi dedim.... Cevap ...Baktım yoktu evde aldım hepsi lazım dedi. Bir şey söyleyip kalbini kırmamak için kendimi zor tuttum. Paranın değeri yok bozdurunca gidiyor dedi. 2,5-TL kalmış :))) Yılbaşı ertesi çalışmaktan vazgeçtiler dedim hemen biz de gidelim o zaman diye anında kapıya çıktılar. Hiç bir şey diyemedim. 10 saniye acaba bizim başka paramız yok desem mi diye düşündüm ama demedim.... Diyemedim... Diyemem ki ben... Yılbaşı akşamı fırına gittik oğlumla 2 ekmek aldık , çocuk çikolata istedi , alamadım... Kıçı kırık bir çikolata alamadım oğluma... Kapı komşum da fırındaymış benim ısrarla hayır alamazsın diyerek çocuğa izin vermediğimi görünce muhtemelen paramın olmadığını anladı gel sana yeni yıl hediyesi bir dilim pasta ve şöyle güzel bir meyve suyu alayım ben dedi... Tuttu elinden pasta seçtiler birlikte , evimize gittik. Oğlum pastasını yedi ve mutlu uyudu çok şükür... Bense sabaha kadar ağladım ve bir daha asla bu pozisyona düşmeyeceğime söz verdim oğluma... Ailem mi garip ben mi bilmiyorum gerçekten :)

tabi ki ailen garip. sen harika bir annesin. oğlun seninle çok gurur duyacak eminim ben. Rabbim senin çokça yardımcın olsun ailene bile muhtaç etmesin inş.
bak oğlunun çikolatadan daha fazlası kısmetiymiş. afiyet şifa olsun kuzuya. Rabbim çok büyük. illa ki farklı şeylerle ödüllendiriyor kullarını. sen de böylece öğrenmiş oldun annene yeteri kadar para vermen gerektiğini. hepimiz gibi yaşayarak öğrenmiş oldun.

Çok teşekkür ediyorum , paylaştıkça hafifliyor insan sanırım... Öğle arası kimse yok ofiste yazarken yine gözyaşlarımı tutamadım.Tek korkum o kendini kurtaramadan hasta olup çalışamamak ya da ölmek..... İşte o zaman gerçekten ziyan olur benim kuzum Artık para bırakmıyorum , akşamdan alıp bırakıyorum her şeyi :)))

Farkında mı değiller acaba?
Siz içinizde yaşayıp dışa yansıtmıyorsunuz birazda, bana öyle geldi bu kadar sıkıntı çektiğinizi bilmiyor olabilirler mi ?

Nasıl bi ailen var Allah yardimcin olsun çok üzüldüm durumunuza
Tok açın halinden anlamaz keşke soylesydiniz başka paranızın olmadığını evde eksik varsa bi zahmet kendi ellerini ceplerine soksalarmis
En iyisi kendi alışverişini kendin yap paranın neye gittigini bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…