- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
- Konu Sahibi danceofdeath
-
Arkadaşlar dehşet içindeyim. Mideme ağrılar sokan bir video gördüm.küçük bir kısmını izleyebildim. Sakın videoyu izlemeyin...sinirlerim bozuldu gece gece...
Twitter ve facebook ta bi şeytan eskişehirde ev kedisini işkenceyle öldürüp videoya çekmiş ve yayınlamış. Öyle böyle değil.bir de dalga geçiyor yaptıklarıyla..#canaksoy hagtagı ile protesto var...
Allahım böyle insanlar yaşamasın acılarla gebersin.
O minicik hayvana cana neler yapmış
Korktuğumdan videoyu izleyemedim. Allak bullak oldum. İzmir'de benzeri bir olay yaşanıp doğru düzgün ceza verilmemişti. Yine aynısı olmasın. Sinirden elim ayağım titriyo. Twitterı olan arkadaşlar #canaksoy hastagiyle tepkinizi dile getirin gündemden düşmesin.
izleme arkadaşım. Bikaç sn baktım gözümün önünden gitmiyor!!mideme vurdu üzüntüden..
Pisliğin anlatımı yetiyor..Geberse yeridir..
Osmangazi Üniversitesi'nde Karşılaştırmalı Edebiyat okuyormuş, rektör gerekeni yapar umarım. İzmir'deki gibi olsun istemiyorum ki bu ondan çok daha fazla beter. Ay bana fenalık gelecek düşündükçe.
eskişehirliler haddini bildirir umarım.. dur sen daha çok yerin ağrıyacak diye twitler atıyorlardı..
Kediyi ona satan yerde acıklama yaptı.gerekeni yapıcaz diye...bu pisliğe ne yapsalar az ya..şiştim ağlamaktan..
Kızlar elim ayağım titriyor bu cani herif twitter hesabından şimdi bir fotoğraf paylaştı sarı bir kedi ve bıçakla. Biraz daha yaygara koparırsanız kesicem bunu da diyo
korkudandır o... video gayet açık konuşmalar..kediyi veren yer de kabul ediyor..Twitter hesabı ve fotoğraflar fake deniyor. Umarım öyledir.
Yakalandığını görmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?