şeytan işte bu!

danceofdeath

Özgürlük!
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
2.568
140
373
Arkadaşlar dehşet içindeyim. Mideme ağrılar sokan bir video gördüm.küçük bir kısmını izleyebildim. Sakın videoyu izlemeyin...sinirlerim bozuldu gece gece...

Twitter ve facebook ta bi şeytan eskişehirde ev kedisini işkenceyle öldürüp videoya çekmiş ve yayınlamış. Öyle böyle değil.bir de dalga geçiyor yaptıklarıyla..#canaksoy hagtagı ile protesto var...

Allahım böyle insanlar yaşamasın acılarla gebersin.

O minicik hayvana cana neler yapmış

pıslık ya!nette bulamadım ama lın varsa atarmısın ozelden?

link göndedim özelden.. elim ayağım titredi.. dehşet içindeyim hala... twitter kullanan arkadaşlar protestoya davet ediyorum..böyle pislikler ceza almalı!!!Allah belasını versin!!!

Korktuğumdan videoyu izleyemedim. Allak bullak oldum. İzmir'de benzeri bir olay yaşanıp doğru düzgün ceza verilmemişti. Yine aynısı olmasın. Sinirden elim ayağım titriyo. Twitterı olan arkadaşlar #canaksoy hastagiyle tepkinizi dile getirin gündemden düşmesin.

Net ortamında bu mahluğun bilgileri de ifşa oldu adresine kadar. Eskişehir'de olanlar fellik fellik arıyorlar.

Son düzenleme:

izleme arkadaşım. Bikaç sn baktım gözümün önünden gitmiyor!!mideme vurdu üzüntüden..

Pisliğin anlatımı yetiyor..Geberse yeridir..

Son düzenleme:
izleme arkadaşım. Bikaç sn baktım gözümün önünden gitmiyor!!mideme vurdu üzüntüden..

Pisliğin anlatımı yetiyor..Geberse yeridir..

Ben de bazı mesajlaşmalarını gördüm şimdi ekran görüntüsü almışlar yaptığı işkenceyi anlatıyor. Aynı şekilde gebertmek lazım bu caniyi. İçime oturdu.

Osmangazi Üniversitesi'nde Karşılaştırmalı Edebiyat okuyormuş, rektör gerekeni yapar umarım. İzmir'deki gibi olsun istemiyorum ki bu ondan çok daha fazla beter. Ay bana fenalık gelecek düşündükçe.

Osmangazi Üniversitesi'nde Karşılaştırmalı Edebiyat okuyormuş, rektör gerekeni yapar umarım. İzmir'deki gibi olsun istemiyorum ki bu ondan çok daha fazla beter. Ay bana fenalık gelecek düşündükçe.

eskişehirliler haddini bildirir umarım.. dur sen daha çok yerin ağrıyacak diye twitler atıyorlardı..
Kediyi ona satan yerde acıklama yaptı.gerekeni yapıcaz diye...bu pisliğe ne yapsalar az ya..şiştim ağlamaktan..

Kediyi ona satan yer ile tel mesajlasmaları ifşa oldu. Geri vites yapıyor şimdi cani herif. Tıpçı arkadaşı için çekmişmiş o videyo da bilmem ne . Allah belasını versin. En kısa zamanda (sanmıyorum ama) önce yargıdan sonra da Allah'tan cezasını bulur.

Adi herif ya okuldan atılması için imza toplanıyor

Kızlar elim ayağım titriyor bu cani herif twitter hesabından şimdi bir fotoğraf paylaştı sarı bir kedi ve bıçakla. Biraz daha yaygara koparırsanız kesicem bunu da diyo

Görüntüleri izlemedim izleyemem de zaten ama insan minicik savunmasız bi canlıya nasıl zarar verebilir aklım almıyor. Belki kanunlar yetersiz bunları cezalandırmada ama inanıyorum ki yüce Rabbim hayvanlara eziyet eden pisliklere hakettiği cezayı misliyle verecektir.hem bu dünyada hem de öbür dünyada.allahım böylelerini yersiz yurtsuz kılsın inşaallah...

Allah belasını versin inim inim inlesin ölmesin acı içinde acı çeksin,ya bunu yaşatmasınlar,mahvoldum kendime gelemiyorum

kimseye faydası olmayan insanların ,zararsız hayvanlara zarar vermesinden nefret ediyorum..
Allah cezasını versinnn bu nasıl bir vicdandırr yarabbim kanım donduuuu

bakıp bakamam dediğim yerde kapatırım dedim ama o snlik görüntü beynimden çıkmıyor,soru üstüne soru geliyor aklıma oooffffffff offff,bunu gebertsinler Allah bunu bekletmesin cezası için cezası da bitmesin inşalllaaahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…