- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
- Konu Sahibi danceofdeath
-
Hatırlayan var mıdır bilmiyorum bi ara bir kız vardı, kediyi kesip, parçalara ayırıp Pentacl işaretinin ortasına koymuştu. Kız güya satanistmiş.(sorsan pentacl ın anlamını ve kökenini nedir diye susar kalır)
Adı Zerrin Sükut'tu. Ve sanırım ceza almamıştı o kız, yaşı küçük diye.
Bakalım bunun akibeti ne olacak. Kesinlikle nasıl olursa olsun bir şekilde cezasını bulmalı. Yaptığı şey adilik.
Hayır anlamadığım nasıl bir amaç içerisinde bu tipler? Sen bunu yapınca ne oluyor? Havan mı oluyor? Kimlik mi kazanıyorsun? Kafanın içinde, beyin dediğimiz organında ne tür faaliyetler gerçekleşiyor merak ediyorum. Düşünce yapın, vicdanın, değer yargıların nasıl bir karmaşanın ortasında?
Satanistsin diyelim, ya da kendini öyle görüyorsun; satanizmde kedi kesme diye bir şey olmadığını bilmiyor musun?
Seninle ortak müzik zevklerimiz olduğunu görünce utandım resmen. O dinlediğin müzik türünü icra edenler senin bu aptalca hareketlerini görseler eminim onlar da aynı tepkiyi verirler.
Yazık ya ne diyim, gece gece sinirlerim bozuldu. Umarım bir an önce bulursun cezanı!
uyumaya korkuyorum kabus görcem diye!gece gece dünyam karardı..
Fotoğraflara baktım.zaten bir insan satanistse kafatasının içi boş demektir!yankı yapıyor yani..
Bu da böyle bi yaratık!
Yalnız son fotoda çok tatlı bi köpek vardı..yavru köpeği de var belli...
anlatılanları okudum burdan sosyal medyadan videoyu izlemeye bile cesaret edemedim.öğrendiğim kadarıyla kendi kedisi olduğu için ceza verilmesi söz konusu olamazmış.ama başkasının kedisi olsaymış 4 ay ile 3 yıl arası hapsi istenebilirmiş.yani ceza almasını beklemeyelim çünkü hiç bi şey yapmayacaklar.
Hiç şaşırmadım!
Kendi kedisi diye öldürme hakkı var mı o vicdansızın!
Bakmayacaksan,almayacaksın barınaktan.
Alıyorsan da pisledi diye o işkenceyi yapmayacaksın!
Verilmesi gerekir ceza,ne olursa olsun o vicdansızın yaptığı yanına kalmamalı!
Adaletini öpeyim Türkiye'm.
açıkça söylemek gerekirse ben hiç şaşırmadım ceza vermemelerine.çünkü yasalarımızda eksik var.ne hissettin diye sorulduğunda 'hiç' diye cevap veren birine 3 yıl 5 yıl bile az bence.insanda bi kere vicdan olur.kendi hayvanını öldüren bi insan, evlendiğinde eşini bile öldürme ihtimali var bana göre.ki bu kişi arkadaşları tarafından istenen biri de değilmiş.bence çok iyi yapmışlar.Allah korusun bi arkadaşını öldürmüş olsaydı bi ailenin evine ateş düşmüş olacaktı.olay şu an çok tehlikeli bi boyutta.
Kesinlikle.
Videoyu izleyenler bile ilk saniyesinde kapatırken,o nasıl bir soğukkanlılıkla nasıl bir kalpsizlikle yaptıysa bunu,aleme ifşa edip bir de pişkin pişkin başka bir kediyi öldürmekle tehdit ediyor.
Akıl hastası bir insan o.
İnsan bile demek istemiyorum. Hiç yakışmıyor.
Canlıların yaşama hakkını korumak isteniliyorsa icraat gösterilmeli.
Bu vicdansız yakalanıp,serbest bırakılırsa, kim bilir ilerde neler göreceğiz.
izlemedim ..niyetim de yok...
çok kötüyüm şu an ....
ceza almasa bile ,onu artık huzurlu bir hayat beklemiyor bence...
insanlar o kadar öfkeli ki,büyük ihtimalle adaleti kendileri sağlayacaklar ...
kedicik can çekişirken komşular hiç mi duymadı ya :26:
Arkadaşlar dehşet içindeyim. Mideme ağrılar sokan bir video gördüm.küçük bir kısmını izleyebildim. Sakın videoyu izlemeyin...sinirlerim bozuldu gece gece...
Twitter ve facebook ta bi şeytan eskişehirde ev kedisini işkenceyle öldürüp videoya çekmiş ve yayınlamış. Öyle böyle değil.bir de dalga geçiyor yaptıklarıyla..#canaksoy hagtagı ile protesto var...
Allahım böyle insanlar yaşamasın acılarla gebersin.
O minicik hayvana cana neler yapmış
Haberi okuyalı 1 saate yakın oldu ağlamaktan gözlerim yerinden çıkacak sanki,videoyu izledim ve zavallı kedinin hali gözümün önünden gitmiyor...
Ben böyle bir dünyada yaşamak istemiyorum ya,böyle insanların olduğu bir dünyada...
O Allah'ın cezası psikopat hem bu dünyada hem de diğer dünyada cezasını görür inşallah ! Pis cani,katilll !!!
Ve cezası 300 tl oldu.
Açlığından baklava çalan çocuk hapse girerken.........
hayvana eşya muamelesi yapan bu hukukla anca masa kırmış da parasını ödesin.der gibi ceza verirler...
Asıl kanunlarda iş yok..insan hayatını hiçe sayan kanundan hayvanı korumasını beklemedik zaten.. oysa can candır.insan da olsa hayvan da olsa...
Yazık...toplum üniversite cezasını keser umarım..
Onunla aynı okula mensup olmaktan utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?