şeytan işte bu!

gece gece hepimizin sinirleri bozuldu özür dilerim..dehşete kapıldım kanım dondu birilerine anlatmalıydım..

süreci twitterdan takip ediyorum.

Şimdilik çıkmalıyım sabah 6da kalkıcam.nasıl uyucaksam...

Ciddiyim lütfen izlemeyin.Allah böyle pislikleri kahretsin.

bende aynı düşünceyle açtım ilk sn yetti..ömrümün sonuna kadar yeter...

Bütün dualarına amiinnn diyorum. (Bunlar o pislik için beddua olmaz)hepsini hak ediyor!

bende aynı düşünceyle açtım ilk sn yetti..ömrümün sonuna kadar yeter...

Bütün dualarına amiinnn diyorum. (Bunlar o pislik için beddua olmaz)hepsini hak ediyor!

hakkediyor ya hakkediyor.Keşke izlemeseydim o beynimdeki kıvılcımları şuraya yazıp insanları daha fazla etkileyip üzmek istemiyorum

İzlemek istiyorum. Ama çok etkilenirim :26: merak ettim yahuu

bak canım eşim yanımdaydı bir bakalım dedim,sakın bakma diye uyardı,ben de senin gibi merak ettim etkileneceğim yerde hemen kapatırım dedim ama o snlik görüntü herşeyi anlatıyor çok kötü bakma canım ya

Peki tmm izlemicem tc sinden ev adresine kadar deşifre edilmiş. Kediye böylebişi yapmasının sebebide yatağına pislemesiymiş. Yok böyle bi ruh hastası

bende şimdi baktm yaa ne kadar pislk insanlar var
kesnlkle atılsın okuldan
cezasınıda bulsun
öyle canı istediğinde hep kesecek mi ayy Allah ' ım...

Hasta mı satanist mi zavallı mı neyse ciğeri yansın o kedinin ve kimbilir daha kaçkediye bunu yaptıysa hiçbirinin çektiği acı yanına kalmasın,cehennem azabı son bulmasın inşallah.Allah ım bizi affet bu kin öfkemizden dolayı

Hatırlayan var mıdır bilmiyorum bi ara bir kız vardı, kediyi kesip, parçalara ayırıp Pentacl işaretinin ortasına koymuştu. Kız güya satanistmiş.(sorsan pentacl ın anlamını ve kökenini nedir diye susar kalır)

Adı Zerrin Sükut'tu. Ve sanırım ceza almamıştı o kız, yaşı küçük diye.

Bakalım bunun akibeti ne olacak. Kesinlikle nasıl olursa olsun bir şekilde cezasını bulmalı. Yaptığı şey adilik.

Hayır anlamadığım nasıl bir amaç içerisinde bu tipler? Sen bunu yapınca ne oluyor? Havan mı oluyor? Kimlik mi kazanıyorsun? Kafanın içinde, beyin dediğimiz organında ne tür faaliyetler gerçekleşiyor merak ediyorum. Düşünce yapın, vicdanın, değer yargıların nasıl bir karmaşanın ortasında?

Satanistsin diyelim, ya da kendini öyle görüyorsun; satanizmde kedi kesme diye bir şey olmadığını bilmiyor musun?

Seninle ortak müzik zevklerimiz olduğunu görünce utandım resmen. O dinlediğin müzik türünü icra edenler senin bu aptalca hareketlerini görseler eminim onlar da aynı tepkiyi verirler.

Yazık ya ne diyim, gece gece sinirlerim bozuldu. Umarım bir an önce bulursun cezanı!

Allah cezasını versin. Umarım kendisi de aynı şekilde geberir.

uyumaya korkuyorum kabus görcem diye!gece gece dünyam karardı..

Fotoğraflara baktım.zaten bir insan satanistse kafatasının içi boş demektir!yankı yapıyor yani..
Bu da böyle bi yaratık!

Yalnız son fotoda çok tatlı bi köpek vardı..yavru köpeği de var belli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…