- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
- Konu Sahibi danceofdeath
-
bakıp bakamam dediğim yerde kapatırım dedim ama o snlik görüntü beynimden çıkmıyor,soru üstüne soru geliyor aklıma oooffffffff offff,bunu gebertsinler Allah bunu bekletmesin cezası için cezası da bitmesin inşalllaaahhhhhhhhhh
bende aynı düşünceyle açtım ilk sn yetti..ömrümün sonuna kadar yeter...
Bütün dualarına amiinnn diyorum. (Bunlar o pislik için beddua olmaz)hepsini hak ediyor!
İzlemek istiyorum. Ama çok etkilenirim :26: merak ettim yahuu
İzlemek istiyorum. Ama çok etkilenirim :26: merak ettim yahuu
bak canım eşim yanımdaydı bir bakalım dedim,sakın bakma diye uyardı,ben de senin gibi merak ettim etkileneceğim yerde hemen kapatırım dedim ama o snlik görüntü herşeyi anlatıyor çok kötü bakma canım ya
Fotoğraflarda ki işaretlerden satanist olduğu belli oluyor pisliğin
onlar ne öyle yaAllah akıl fikir versin
özellikle bi tişörtün üzerinde yazan yazı söylicek tek kelime bile bulamıyorum
merak ettim resimleri ama etkileyecekse bakmayım korktum ya o görüntülerden sonra
kanlı bişey yok birinin resimleri var dövmelerini filan çekmiş yazılı resimler var
yine de bakmayım içim daraldı atmamız lazım şu vahşeti kafamızdan,Allah ım herkesi her canlıyı böyle şerefsiz canilerden korusun
yine de bakmayım içim daraldı atmamız lazım şu vahşeti kafamızdan,Allah ım herkesi her canlıyı böyle şerefsiz canilerden korusun
Arkadaşlar dehşet içindeyim. Mideme ağrılar sokan bir video gördüm.küçük bir kısmını izleyebildim. Sakın videoyu izlemeyin...sinirlerim bozuldu gece gece...
Twitter ve facebook ta bi şeytan eskişehirde ev kedisini işkenceyle öldürüp videoya çekmiş ve yayınlamış. Öyle böyle değil.bir de dalga geçiyor yaptıklarıyla..#canaksoy hagtagı ile protesto var...
Allahım böyle insanlar yaşamasın acılarla gebersin.
O minicik hayvana cana neler yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?