- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi Bilinmezeyolculukk
-
Kazen ne demek?
Ha Profesör Dumbledore gibi biri yani :) Teşekkür ederim bilgilendirme için. Bugün bu başlık sayesinde forumla ilgili bir sürü şey öğrendim.Sitenin yöneticisi :)
Çocuklarının tehlikede olduğunu düşünen bir kadın kendini sadece yuvayı kurtarmaya odaklar mı?Instagramda var bu kisi, profili de kadin oldugunu kanitliyor, ne yazik ki gercek olma ihtimali yüksek
Ilk asamada can guvenliginizi dusunun,cocuklarinizla birlikte.TEKRAR YAZAYİM MESLEĞIM VAR MADDI BİRİKİMİMDE VAR BEN BU HATAYİ YAPARKEN KENDIMDE DEĞILDIM İNANİN SU AN BEN KENDIME NASIL YAPTİN DIYORUM NASIL YAPTİM BUNU COCUKLARİMA KENDIME
ESİM BENI SEVMIYORDU EVET AMA EN AZİNDAN HUZURLU BIR YUVA VARDI COCUKLARİMİN BABASİ VARDI BEN SU AN KENDI ELİMLE BERBAT ETTIM BUNU
GÜVENLIĞIMI SORAN OLMUŞ. İNANİN GÜVENDE DEGILIM. HATTA SADECE BEN DEGIL COCUKLARİMDA DEGIL
Katılıyorum yazdıklarınıza, erkek olsun kadın olsun birşeylerin suçuna ortak edilecek taraflar aranmasın lütfen.Ya arkadaslar kadin kocasini aldatmis siz kalkmissiniz hatanin yarisi da esinde diyorsunuz peki aldatildim diyen kadinlara neden aynisi demiyorsunuz? Aldatmanin bir sebebi mi olmalı? O zaman aldatilan bütün kadinlarin da yuzde 50 suçu var. O zaman onlarin kocalarini da eleştirmeyelim..
Eğer eşi gormeseydi devam edecekti.
Konu sahibi sizin tek korkunuz cevrem duysa ne der... öyle degil mi?
Mune ya da okypete ye özel mesaj atarak konunu kapattırabilirsinKonumun kapatılmasını istiyorum ! Cocuklarımın hayatı tehlikede falan degil benim psikolojimde yerinde degil konum kapatılsın!
Umarim yapmaz, ama profil dogruluyor bence yeni de acilmamis takipcisi de var yüzü askin, dogu bilgisi de dogruÇocuklarının tehlikede olduğunu düşünen bir kadın kendini sadece yuvayı kurtarmaya odaklar mı?
Ha Profesör Dumbledore gibi biri yani :) Teşekkür ederim bilgilendirme için. Bugün bu başlık sayesinde forumla ilgili bir sürü şey öğrendim.
konu sahıbının ınstagramını nerden buldunuz?Umarim yapmaz, ama profil dogruluyor bence yeni de acilmamis takipcisi de var yüzü askin, dogu bilgisi de dogru
konun kapatılsada yazdıkların sılınmez forumda kalır konunda yazdılarında...Konumun kapatılmasını istiyorum ! Cocuklarımın hayatı tehlikede falan degil benim psikolojimde yerinde degil konum kapatılsın!
Konumun kapatılmasını istiyorum ! Cocuklarımın hayatı tehlikede falan degil benim psikolojimde yerinde degil konum kapatılsın!
Ee kocam öldürcek çocuklarımı demedin mi kardeşim dalgamı geçiyorsun sen bizle ya??Konumun kapatılmasını istiyorum ! Cocuklarımın hayatı tehlikede falan degil benim psikolojimde yerinde degil konum kapatılsın!
konu sahıbının ınstagramını nerden buldunuz?
Fake miyim yani?2008de üye olup bunları yeni Öğrenmek de ilginç....
Konunun ne kadarı doğru?Konumun kapatılmasını istiyorum ! Cocuklarımın hayatı tehlikede falan degil benim psikolojimde yerinde degil konum kapatılsın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?